Aldatan kız pişman olup döner mi?

3 yıllık ilişkimde başka biri ile daha mutlu olduğunu söyleyip ayrıldı. Ben çok sevdiğim için peşinden koştum 2 hafta. Sonra saldım bu sefer o arayıp yazdı falan. Bir ara pişman olur gibiydi ama olmadı. Her 3-4 günde bir ya o yazar ya ben yazardım canım gibi. Bir ara evime geldi dışarıya sarıldı öptü falan. 2 gün sonra ben yakaladım başka çocukla el ele ama benş görmedi o. Yazdım nerdesin dedim annemleyim dedi yalan söyledi. Akşam arayıp inkar etti o çocukla olmadığını falan. Konuşmadım bir daha. 2 gün sonra 14 Şubat günü o bana yalan söylüyor, sadece komik biri takılıyorum. Ben sürekli tersledim diyo bir gün olacaz tekrar biliyorum falan dedi dışarıda buluşmak istedi izin vermedim. Ama 4 gün önce tamamen bitirdim ben. Wp hariç Her yerden engelledim. O engellemişti. Cuma günü Son konuşmamızda.

Resimlerimizi silmeyeceğini, benimle yaşadığı şeyleri onla yaşamayacağını, yeni sevgilisine hiç güvenmediğini, keşke onu hiç tanımasaydım dedi ve " Kaderimde sen varsan biran önce kavuşalım Allaha dua et bende edecem" dedi.

Bu kızın amacı eğlenip eğlenip gelmek mi? Yoksa onla deniyor şu an olmayacağını tamamen anlayınca mı gelecek?

Ve peşime köpek olur mu 1 ay içinde? Pişmanlık yaşar mı?

Aldatan kız pişman olup döner mi?