+1 yılO senin böyle olmanı belki istiyordur, belki bile bile bu hale soktu.
Ama şunu da düşün bakarsın bir gün denklesirsiniz.
Ve o gün kendinin ne kadar iyi olduğunu göstereceksin ona.
Ve bu durum onu hasta edicek.
Senin intikamin, güçlü olman, senin intikamin akıllı kız olman ve onun arkasından kendini mahf etmemen.
Sağlık açıdan rahatsızlandiğini yazmışsın.
Sakın, bak tekrar söylüyorum sakın ailen harici
Dışarı dan üçüncü kişi için kendini harap etme.
Aile hep olacak, ama yabancı olmayacak.
Aile senin her halinde sevecek, yabancı seni böyle bırakıp gidebilecek.
Seni tanımıyorum ama emin ol senin dunyada eşin benzerin yok.
Sen kendi haline dünyada bitanesin.
Ve bu özelliğini kayb etmek durumundasin şimdi.
Sana komple unut diyemem çünkü bir köşede hep kalır, ama önemli olan onun üzerine toprak atman.
Fitnese git mesela, arkadaşin ile çarşıya git, yeni hobi edin.
Ve eğer konuşmak istersen yardimci da olabilirim :)19 Yorumla
Soran+1 yılcanim benim :( sana anlatmadim cünkü pek kendi derdimi anltmaya cekiniyorum ve seni bogamak istemedim ondan hic bahsetmedim aber jetzt weißt du es ja.
- +1 yıl
Awas denke niemals daran. Ich stehe jederzeit zur Verfügung.
:)
Soran+1 yıldanke süße :) ich versuch halt nie darüber nachzudenken und tu so als wär nix aber manchmal gehts halt net
- +1 yıl
Eigentlich hast du ja recht.
Wenn du permanent über dieses Thema sprichst, dann hast du die Möglichkeit zum Vergessen nicht mehr.
Aber du solltest eine Person haben mit dem du dich jederzeit Austauschen kannst.
Das beruhigt die Seele.
Soran+1 yılJa stimmt mach ich auch eigentlich immer mit meiner besten freundin, die ich schon seit über 13 jahren kenne aber das porblem sie war an meiner seite und meine freundin hasst ihn also ich kann jetzt nicht mehr seinen namen erwähnen ich kann mit ihr über alles sprechen aber nicht mehr uber das, was mich eigentlich bedrückt, also über meinen ex-freund.
Soran+1 yılhey ich muss los zur schule heut tun wir nur fotos scheißen für die abizeitung deswegen geh ich erst später. danke für alles , bis dann :)
- +1 yıl
Ich kann dich verstehen kuzum :(
Man möchte niemanden zu Last fallen.
Vor allem befürchtet man, dass die beste Freundin irgendwann die Schnauze voll hat. - +1 yıl
tamam :)
Denke nicht an ihn. bleib immer locker und easy hehe :p
Soran+1 yılDanke canim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılSen onu unutamiyosan psikolog hic unutturamaz.bu tamamen sende biten bisey. Ağlaman çok normal ama şu ölümlü dünyada ömür boyu onu unutamiyacagini zzannediyorsan aptallik ediyorsun.su dnyada hic bsy kalici degldir duygularin bile
08 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum canim aslinda ben ondan 3 ay evel ayrildim ondan sonra cok kötü oldum her hafta kan aldilar benden filan sonra 1 ay sonra gelip yalvardi affettim 3 gün sonrada bisey demeden cekip gitti simdi o cekip gideli 1 aydan fazla oldu basta nefret ettim ama simdi sanki nefret azaldikca canim aciyor icimden atmak istiyorum bagirmak istiyorum ama onu bile yapamiyorum.
- +1 yıl
Bilmez olurmuyum bu duygulari. Ama ben atlattim sende atlaticaksin bunun kesin bir çözümü veya bir ilacı yok. Ama bu boyle sonsuza kadarda gitmez. Oyuzden ölüm veya intihar gbi sacma seyler düşünüp yazik etme kebdine daha gencsin ve boyle seylerle yipratma kendini
Soran+1 yılhaklisin bastan sonuna kadar ama olmuyor mesela simdi 1 ay hep kendime dedim unuttun onu iyisin biseyin yok ama sonra yine basliyor sanki icimde o var ve hep sürekli ordan kalbimden cikip canimi acitiyor zamanda ilac degil sehir oluyor :(
- +1 yıl
Ah canim benim :( biliyorum hic gecmicekmis gbi geliyo ama sakin kendine zarar vermeyi dusunme sakin ! Insallah onu silip atman uzun surmez bir an once unutursun
Soran+1 yılinsallah canim tesekür ederim şu an bile aglamam geliyor :(
- +1 yıl
Eskisini unutmanin en iyi yolu yenisini bulmak. Însallah masallah diye kizi yanlis yonlendirme lan
- +1 yıl
Valla üzüldüm canim biliyorum çünkü nasi oldugunu hakkinda hayırlısı olur insallah :/ dertlesmk istedgnde burdaym ben :**
Soran+1 yıltamam canim cok tesekür ederim :))
+1 yılDepresif hale gelmişsin bu iyi değil. unutabileceğini zannetmiyorum ama bununla yaşamayı öğrenmelisin hayat devam ediyor. Karşına daha da iyisi çıkacaktır. Kendimden biliyorum. ;)
bende ilk sevgilimden ayrıldığımda böyle bir durumdaydım sadece etrafında olanların farkına var derim çık gez. At şu üstündeki ağırlığı... Hayat fena halde uzun, :)06 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin bende hep diyorum kalbi temiz olan insanlara allah birgün iyi birisini karsilarina cikarir diye ama iste nezaman ben cünkü atilgan biri degilim erkeklere karsi daha cok simdiye kadar hep erkekler teklif eden oldu ama bisey hissetmedim ilk sefer canimdan cok sevdim ve olmadi bende ozaman diyorum ki ben bunu hakkedicek neyaptim her kiz her erkekle gezip tozmadigim icin mi yasadim bunlari diye
- +1 yıl
Yazından anladığım kadarı ile son derece samimi ve sevecen olabileceğini görebiliyorum ama illa da sevgili edinicem diye harab etme kendini insan ilişkileri üzerine biraz durmalısın anladığım kadarıyla ama kalbinin aklının önüne geçmesine izin verme sonra benim gibi kaç senelik ilişkini bitirir sonra yıllarca unutmaya ve sevmeye sevilmeye küsersin şuanda kendimi şöyle özetleye bilirim seviyorum dediğim birini tek bir hatasını yakaladığımda unutuveriyorum aşkı filan öyle umrumda değil kısaca kendini aşka aşık olmaya kapatırsın dikkat etmeli, sana cevap yazacam diye içimi dükmüş gibi oldum kusura bakma...
Soran+1 yılYok olur mu öyle sey banada örnek oluyor :) evt öyle ve ben ama aski bu Kadar basit görmek istemiyorum ben hep derdim ilk asik oldugum kisiyle bir yuva kurmak isterim diye ama olmuyormus insanlar aski basitlestirdi eskisi gibi degil o gercek asklar yok artik cünkü kimse sevdigine sahip cikmiyor, fedakarliklar yapmiyor, cabuk sikiliyor bunun gibi seyler yüzünden ask acisi günümüzde cogaldi erkekler bence ilk sevgilisi olunca cok seviyorlar sonra aci cektikten sonra baska kizlarini kalplerini kirabiliyorlar yani bu hep böyle devam ediyor ozaman.
- +1 yıl
Emin ol senin gibi düşünen erkeklerde var. Bende hayal ederdim ilk çıktığımla evlenirim diye balık burcuyum sonuçta ama insan bunu denemedikçe bazı şeyler kavranamıyor erkeklerde ise bu olgunlaşma daha uzun sürer. Değerini bilen biri denir genelde ona ek senide bilen biri de olması gerekiyor. Umarım çıkar buna hepimizin ihtiyacı var. Bunca sene sonra 23 yaşındayım ilişkiden hala daha korkuyorum ama biliyorum eşimi el üstünde tutacağım ve onun her zaman yanında olacağım. Sana da önerim empati kurmalısın hatta seni anlıyorum dediğinde gerçekten anladığın kanaatinde olsun karşındakiler senin ebeveynlerinden herhangi biri bu konuda sana güven verebilselerdi şuan bu konuşmayı yapmıyorduk bile fakat bizim toplumda kızlara erkekler konusunda hiç güvence verilmez zaten, sen ileride kızın olursa ve benzer bir durumu olursa ona nasıl yaklaşman gerektiğini empati ile bilirsin sorununu muhtemelen çözersin. Kendini daha iyi hissediyorsundur umarım. Ecnebiden There is always hope her zamanumutvardır
Soran+1 yılevt haklisin aslinda annemle arkadas gibiyizdir ama erkekler konusunda degil yai hic bahsetmem ona ben ilerde kizim olursa farkli olucagimi eminim. allah senin karsinida umarim istedigin gibi birini cikarir. tesekür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, insanlara yardım edip yol gösterebilmek sağlam bir sosyal sorumluluk projesi gibi geliyor bana asıl ben teşekkür ediyorum... :) :) memnun oldum ismini bilmesem de :)
+1 yılçoğu kişide var bu sorun sitedeki sorulardan belli oluyor. O yaşlarda sevgili yaparsan etkisinden zor kurtulursun normaldir. Psikiyatriste gideceksen git onu sen bilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılAynı durum bende de var ve ben her gece anca ınsta dan profil fotosuna bakarak kendımı teselli ediyorum 3 yıl oldu ayrılalı ama hala onu bir gram unutabilmiş degilim ve her gün başımı yastıga koydugumda hep onu düşünüyorum bende bu durumdan kurtulmak istiyorum ama senın gibi başaramıyorum ne olacak bizim bu halimiz. Bir cözüm bulduysan haber et
01 Yorumla- +1 yıl
şu an durum nasıl knaka bir çözümü yok mu
ona ait ne varsa yak gitsin onu hatırlatan...ama bir süre aklından cıkmayacak söyleyeyim..ah keşke dersen depreşir
06 Yorumla
Soran+1 yılzaten yok elimde bisey bir tek ses kaydi ve fotoraflar vardi sildim hepsini iki fotorafi var sadece
Soran+1 yılkabullendim zaten basta ondan nefret ettim simdide öyle ama bazen cok canim yaniyor birden o cikabiliyor durduk yere yani icimden cikabiliyor.
Soran+1 yılYa istemezse istemesin o gelse yalvarsa * git derim zaten spor yapiyorum müzik okuluna gidiyorum ehliyet kursuna gidiyorum hic bisey ise yaramiyor
sen kafanı sürekli meşgul tut başka seylerle ilgilen hatta arkadaş cevreni genişler sürekli insanlarla temasta ol yalnız kalmamaya çalış
020 Yorumla
Soran+1 yılya öyle biriyim zaten ama olmuyor aksam yastiga basimi koydugumda agliyorum bagirmak istiyorum ama bagiramiyorum.
Soran+1 yılya ne degisicek yaptim ama olmuyor :( ozaman kendimden tiksiniyorum bilmiyorum neden ama öyle oluyor sonrada uzaklasiyorum erkeklerden cok denedim olmuyor.
Soran+1 yılöyle erkek var mi sence? ben tanimiyorum malesef varsada kusura bakma ama inanmiyorum onunda oyun oynadigini düsünürüm güvenim erkeklere nerdeyse yok oldu.
Soran+1 yılevt güzel olmak yetmiyor iste insanin bahtida güzel olmasi gerekiyor benim bahtim kaderimde belkide böyle
- +1 yıl
karamsar olma.her insan yaşadıkları kadar problemlidir.beterin beteri var emin ol.sen şimdi eski sevgilini unutamıyosun problemin bu.allah göstermesin yarın sabah kalktığında ailenden birinin öldüğünü düşünsene allah gecinden versin. ama birkaç dakikalığına düşün. aşk acısından eser kalmaz değilmi? üzme kendini hayat devam ediyo.en ufak şeylerde hayata küsersen her yeni günü her yeni doğan güneşi görmezden gelirsen hayat nasıl geçer zaman çok hızlı akıyo gözünü kapatıp açacaksın ve ömür geçmiş olacak.hayat güzel.bir ömrü böyle üzülerek boşa harcamak istermisin?
Soran+1 yılcok güzel konustun zaten hep böyle düsünmeye calisiyorum gün icinde mutlu gözükmeye calisiyorum ailemden hic biseyden haberi yok annem okul yüzünden hep hastalandigimi düsünüyor ama öyle degil malesef ama aksam basimi yastigimi koydugumda agliyorum ve öyle uykuya daliyorum.
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılyok tesekür ederim ben burdan cok kisiye anlattim ama gecmiyor biseyim yokmus gibi yapiyorum ondan sonra ama teklifte bulundugun icin tesekür ederim.
Soran+1 yılerkeklere güvenim yok demistim konussam bile hep ondan sonra biseyler hissetmeye basliyorlar yakinlasiyorlar ben sadece arkdasca konusutugum derdimi paylastigim halde.
- +1 yıl
bende tam bu konudan bahsediyorum ben sana yardımcı olmak istiyorum.herkesi herkes gibi göremezsin.sana yakınlaşmak isteyenleri bu güne kadar olduğu gibi siler engellersin olur biter.belki öyle bir insan değilim neden önyargılı davranıyosunki.dediğim gibi ben sadece benimle bişeyler paylaşmanı istedim bir aydam dokunsun istedim istemezsin saygı duyarım
Soran+1 yılyok cok sagol iyi birine benziyorsun ama anlatmaktan bile yoruldum lütfen kusurumu bakma.
Soran+1 yılinsallah sağol :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden ağlıyorsun sorun oluşturan nedenler nedir , ilk önce onları incelememe izin ver , sorun nedir içindeki çığlığı bağırışları hissetmişsin ama ülkemiz gibi o israil ablukasındaki gazzeye yardımı gönderememişsin ya da göndermemişsin.
00 Yorumlahayatına başkasının girmesine izin ver. başka birine şans ver. emin ol unutturur sana öncekini
02 Yorumla
Soran+1 yılben erkeklere güvenmiyorum ayni aciyi yasamaktan korkuyorum ondan istemiyorum.
başkalarına şans ver şanslıysan çivi çiviyi sökecektir
02 Yorumla
Soran+1 yılya ben onu unutamazken baskasini napyim zaten denedim olmuyor erkeklerden o9zaman tiksinmeye basliyorum zaten erkeklere güvenim kalmadi bir baskasina güvenemem.
+1 yılunutmada zaten geçmezde en iyisi yenilere bakmak ya da ona karşı iyi bir intikam hazırlamak !
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı. Psikologa gitmek şart olmuş.
00 Yorumla
+1 yılNe zaman ayrıldın? Ne kadar süre sevgiliydin?
010 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay oluyor nedense aslinda 3 ay ama ben ayrilmistim 1 ay gecmisti o yalvardi filan yine baristim ama 3 gün sonra kabolup gitti bisey demeden biz birbirzimize uzak yasiyoruz ama telefonunu filanda degistirdigi icin ulasamadim basta bunu yaptigi icin nefret ettim ama simdi bu nefret azaldikca canim yine acimaya basliyor. saglik durumumda kötülesti filan artik dayanamiyorum ona cok kizginim salak misin diyorum kendimi o simdi mutlu ve sen böyle ama olmuyor iste :(
- +1 yıl
Bak sana bir reçete:
Aklındaki her şeyi ama her şeyi bir kağıda yaz. Aklına geldikçe yazmaya devam et.
Sonra bunları oku, ne yapabileceklerini de yaz. Aklına ne geliyorsa, delice, aptalca, saçma sapan ne olursa. Sonra bunları da oku. Neticeyi yorum atarsan sevinirim. Unutma derler paylaştıkça azalır. Hoş paylaşacak adam da lazım da, biz varız bura var...
Soran+1 yılgüzel bir fikir denemeye calisicam cok sagol. aslinda en yakin arkadasim 13 yillik arkadasim hep bana destek oldu ama simdi bana kiziyor anlatamiyorum bu p**evenk sana böyle seyler yapti ve senin haline bak diyor haklida ama iste :( ondan hic bu konu üzerine konusamaiyorum artik onunla :/
- +1 yıl
Hmm anlıyorum, o şekilde olmaz. O da haklı moral vermek istiyor ama, seni sevdiğinden pek sağlıklı düşünemiyor o da...
Soran+1 yılevt daha cok o feministi gibi erkek arkdaslari cok ama sevgilisi yok oda hep hayal kirikligina ugradi belkide ondan konusma rtik anlatmadi bosver artik diyip duruyor
- +1 yıl
Sana bir taktik daha vereyim, kendini bir sahilde hisset ve kumun üzerinde yatıyorsun. Orada voleybol oynayan çocukların sesleri ve dalga sesleri var. Martılar uçuşuyor. Ayağına değen kum tanelerini hisset. bunu yaparken karnından (diyaframdan) nefes alıp ver. Dikkat et göğüsten nefes alma (göğsün kabarmasın yani). Bir kaç defa bunu yap ve düşün. Kendini iyi hissedeceksin ve rahatlayacaksın. bu his pek uzun sürmez o yüzden bunu sık sık yapmalısın...
Soran+1 yılevt :( zaten deniz olan bir ülkede yasamiyorum denizi cok özledim keske türkiyede olsam denize gider orda bagarsam bile o bana yeterdi ama cok sagol denemeye calisicam.
- +1 yıl
rica ederim
Soran+1 yılo kagida yazma fikrini uygulicam bide teminki önerini. tesekür ederim :)
- +1 yıl
:))
+1 yılunutmalısın kimse vazgeçilmez değildir
00 YorumlaMerhaba şu an durumunuz nedir
00 Yorumla
+1 yılSands of time's
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı