Sevgilimin eski sevgilisini unutamıyorum psikolojimi bozdum?

geçen sene peşimden koşan bi cocuk vardı (ahmet). ahmet benim pesimden kosarken aynı zamanda 1 haftadıe konuştuğu bi kizda varmıs ben sonradan ogrendim (merve) yani takıntılı kaldıgım kiz. basta ahmetle konusmak istemiyodum fakat sonra bi sans verdim flörtlesmeue basladık. biz flörtlesmeue baslayınca merveyle konusmayı kesti. sonra ben ahmetle konusmayo kesip yakın arkadaşıyla sevgili oldum (mert). cpcugu dovdu etti ortalıgı ayaga kaldırdı. mertle 7 ay sevgili kaldık 7 ay boyunca ahmet peşimden koştu fakat bu donem içerisinde merveye de 2 kere geri donmuş sadece sürekli cinsel birliktelik yaşamışlar. yazın mertten ayrılıp ahmetle tekrar konuşmaua başladık ve ağustosta sevgili olduk. eylul ayında haftada bir veya 2 haftada bir olmak üzere ahmetle merve konuşmaua devam etmiş ve her zaman sevistikleri yerde (otopark) öpüşüp beni aldatmış. sevgisine güveniyorum fakat kızı bir türlü aşamıyorum. ilişkinin başından beri kıza takıgım bilmesine ragmen beni aldattı benim psikolojimi altüstetti. iliskimiz gercwktwn cok guzel herkes bizi konusuyor cok iyi anlaşıyoruz fakat her gün kavga etmemizin tek sebebi benim o kıza takık kalmam aldatmasını sindirememem. aldatmanın üstünden 3 ay geçti ama hala her gün o kızın konusu geçiyor ve tartısıyoruz ya da ben her gün ağlıyorum. ve 1 ay once bi konu uzerine tartıstık bende ayrıldıgım icin bana snirlenip kızla 3 dakika telefonda konusmuslar beni uyuz etmek icin yapmıs. kızla aynı okuldayız her gun yuzyuze geliyoruz. sizce ne yapmalıyım nasıl unuturum.

Sevgilimin eski sevgilisini unutamıyorum psikolojimi bozdum?