Kız arkadaşım bana geri döner mi? Lütfen yardım edin..

arkadaşlar lütfen bana yardım edin. ben tam 2 yıldır bir kızla beraberim. ailemlede tanıştırdım ve hatta en son oynanan fb-gs maçını bile bizde ailem ve kız arkadaşımla beraber izledik. ve sonra ki hafta benden ayrıldı.beni benden daha fazla seviyodu buna o kadar eminim ki. benimle o kadar çok ilgileniyo o kadar çok uğraşıyodu ki anlatamam. ama benden hep sorumsuz olmamamı ve ona hep ilgi göstememi istiyodu. ama ben son zamanlarda hep tam tersini yaptım ve bıraktı beni. ayrılalı 3 hafta oldu ve bugüne kadar 1 gün bile ayrı duramazdık hiç ayrılığımız olmadı. en son onunla pazar günü son defa buluştum ve gözünün önünde ağladım. bana olan sevgisinin bittiğini ve bunu benim yaptığımı söyledi. içimde ki sevgiyi öldürdün sen bitirdin dedi. ben sana hep söyledim bunu sen dinlemedin dedi. bana üzüldüğü için geldiğini ama beni sevmediğini söyledi ve bana geri dönmedi gitti. aradan 1 saat geçtikten sonra beni aradı ve hıçkıra hıçkıra ağlıyodu. nolur bana iyi olduğunu söyle seni üzmek istemiyorum dedi. hem beni sevmediğini söylüyo hemde bana üzüldüğünü söylüyo. ve aynı gün yani pazar gecesi tamam dedi ve bana düşünücem yarın sana haber vericem dedi. tamam dedim ve gece yarısına kadar bekledim mesaj attı bana. mesajda şu yazıyodu. özür dilerim çok düşündüm çok ama yapamıyorum olmuyo özür dilerim. benden gün boyu mesaj bekledin biliyorum. seni üzmekten başka bişey yapmıyorum bunuda biliyorum. ama olmuyo be ozan olmuyo. herşey güzel kalsın istiyorum. eğer bir gün olurda bişey olursa birbirimize geri dönebilelim ağır laflar kullanmayalım. bende sedim ki bunlar beni yaralamaktan başka bir işe yaramıyo ve bana söylediği şey yaralanma canımın içi nolursun üzülme nolur. yapamıyorum ama nolur anla beni nolur. benim şu hayatta en son istediğim şey seni üzmek. ama bitti işte sevgim kalmadı. çünkü ben seni deli gibi sevdim yazmış. ve bende o uyuduktan sonra ona çok uzun bir mesaj yazdım. mesajda ne kadar üzgün olduğumu ama herşey için teşekkür ettiğimi ve yaptıklarım için özür dilediğimi söyledim. şimd bu kız ne demek istiyo bana lütfen yardım edin lütfen. kusura bakmayın bu kadar uzun yazdığıma ama çok kötü hissediyorum kendimi
Kız arkadaşım bana geri döner mi? Lütfen yardım edin..