Merhaba arkadaşlar. 12 aylık bir birlikteliğim vardı. 12 ayın 9 ayı muhtesemdi son 3 ayda kız arkadasım 7-8 defa ayrıldı benden ve her ayrıldığında yalvardım hediyeler aldım barıştık çok sadıktım ona karşı çok kıskanıyordum ve o 7-8 ayrılmanın hepside çok sıktığım içindi. Her neyse bugun tam 2 ay oldu benden ayrılalı. 2 ay önce bugun telefonunda sevmediğim bir çocugun numarası vardı sil dedim silmedi sil dedim silmedi çok sıktın benı dedi bunu duyunca dayanamadım koş onun kollarına dedim bunu duyunca ayrıldı benden her yerden engelledi. Ama yemın ederım 12 ayda ilk defa agzımı bozmustum yanında hiç küfür etmeyen hakaret etmeyen ben o gün hakaret etmiştim. Ertesi gün whatsapp engelini açtı bitti dedi ugrasma dedi ben yedıremedım yine hakaret ettim bir sürü oda bana etti ben bir an sinirle yazdım o hakaret dolu cümleleri. Kaç kere özür diledim sonradan anlamak istemedi ben hala çok seviyorum onu ve geri dönmesini bekliyorum okadar anımız okadar ilklerimiz var onunla sizce geri döner mi ve hayatında görmediği değeri ve fedakarlığı benden gördü bizi tanıyan herkesde bunun farkında her gece dua edıyorum donsun diye 20 gün önce video çektim özür videosu kabul etmedi sizce geri döner mi lütfen bir akıl verin
Güncellemeler
+1 yıl
twitterda da engelledi ama 2-3 sefer yakaladım açıp twitlerime bakıp tekrar engelliyor bende hep özlem twitleri aşk twitleri atıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer