Eski kız arkadaşım geri döner mi?

merhaba ben yaklaşık 1 yıl önce sanaldan bir kızla tanıştım. günde nerdeyse 4-5 saat telefonda konuşuyor sohbet ediyorduk. beraber film izlerdik, oyun oynardık. gece vakti oluncada, kendi sesimle teselli edici güzel şeyler söyleyip onu uyuturdum. (sosyal medyalarımızı birbirimiz için kapattık) bunların yanında tartışmalarımızda oluyordu (haftada 2-3 nerdeyse) asla argo kullanmasam bile istemeden kırmayı başarıyordum. onunda hataları oluyordu tabi ama düzelemiyordu bende düzelemiyordum (doğrusu sorunu aslında ben hala anlayamıyorum) bir gün tekrardan kavga edince artık beni sevmediğini, hayatında istemediğini söyledi ben bu kızın peşinden 2-3 haftaya yakın koştum yinede olmadı. hala aynı olduğumu falan söyledi bende son bir mesajla kendi değerimi farkettiğimi, onun için her yolu denediğimi (gerek zamana bırakarak gerekse konuşmaya çalışarak) ama olmadığını ve kendi hayatıma yönelip kariyerime odaklanacağımı söyledim. bilin bakalım o ne yaptı?
*görüldü.
tabi mesajı attığımdan bu yana (birkaç gündür) wp hikayelerime bakıyordu. dün bakmadığını farkettim yüksek ihtimalle bakmayı kestiğini düşünüyorum. belkide onun izlediğini gördüğümü anlamıştır bilmiyorum. uzak mesafeyken yanına gittiğimde ilk defa babasından başka bir erkeğin elini tuttuğunu söylemişti ve ikimizde ilk defa biriniöptük şimdikse ona o son mesajı atalı 1 hafta oldu geri dönecek mi ileride yazsam mı kafam bir karış havada...

Eski kız arkadaşım geri döner mi?