Kız arkadaşım pişman oldu geri dönmek istiyor, ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar 10 ay süren bir ilişkim vardı ancak nasıl desem sorunlu bir ilişkiydi kız arkadaşım bu 10 ay içerisinde 5 kere ayrıldı sonra pişman oldu her seferinde affettim onu bana ben dengesizim bir anlık dengesizliğime geliyor ayrılıyorum sonra hemen pişman oluyorum çünkü seni seviyorum gibisinden şeyler söylerdi hep geçenlerde bana ilişkimizden çok sıkıldığını düşünmek istediğini söyledi bu kaçıncı yeter artık deyip ayrıldım 1 hafta sonra başka bir çocukla çıkmaya başladı birkaç gün sonra ayrıldılar ben bunu öğrendim ve sırf inat olsun diye yakın bir kız arkadaşımdan sevgilimmiş gibi yapmasını istedim sağolsun kabul etti daha sonra sıkılıp ayrıldığını söyleyen sevgili beni aradı ağlayarak çok pişmanım affet dedi günlerce benim için ağladı onu affetmem için videolar hazırladı resimler yaptı şarkılar söyledi psikoloğa filan gittiğini söyledi birdaha asla ayrılmam sıkılmam söz veriyorum filan dedi ve bunları çok gururlu olmasına rağmen yaptı sizce affetmelimiyim sizce ona güvenmelimiyim ?
Kız arkadaşım pişman oldu geri dönmek istiyor, ne yapmalıyım?