Biz sevgilimle birbirimizi seviyorduk benim yaptığım hatalar yüzünden bitti bana ikinci şansı verdi 3. Şansı vermem dedi vermedide ama şu an konuşuyoruz arkadaş olarak ama bana bugün sana şans veremediğim için kendime kızıyorum dedi hatta aynı şeylerin olacağını düşünüyor güvenemiyor sence nasıl arayı düzeltip geri döndürebilirim?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen önce kendini düzlet arayi düzelteceğine. Kizi da rahat birak vicdan yaptirma. Alayınız manipülasyoncu gerçekten. Farkindasin ama hala hatalarini düzeltmek değil arayi düzeltmek peşindesin. Kizlada konusma duygularini kullanma. Karakterini duzelt
Ya manipülasyon filan değil saçmalama şöyle söyleyim kendimi düzelttim ama kız bir daha olur diye güvenemiyor hatta ona aldığım kar küresi vardı hâla ona bakarak uyuyor mesela nasıl geri döndürebilirim tekrardan ben yaptığım hataları yapmicsgima eminim sen olsan böyle bir durumda sevgilin napsaydi geri dönerdin mesela
2 kere şans vermis 3. Yu vermem demis bu demektir ki ayni hatayi 3 kez yapmişsin! 3 kezz. Neyin düzelmesinden bahsediyorsun? Kizi geri almak icin duzeldim diyorsun. Bir insan bi hatayi 3 kez yapiyorsa hic kusura bakma 100 kez daha yapar. Ayrica hata da değildir onun adı. Bilerek ve isteyerek kasıtlı olarak yanlış işler yapmaktir. Geçmiş olsun.
İsteyerek bilerek değil ya peki senden fikir istesem bana yardımcı olabilirmisin rica etsem
Guvenini kazanmak için çabala değiştiğini hissettir
Hediye kesin döner
Onu en son şans verdiğinde aldım kar küresi almıştım en son dün konuştuk mesela dedi hâla kar küreme bakarak uyuyorum dedi
Bırak kızın yakasını
Ben bu kadar büyük bir hata yapmadım😂 biraz fazla sıktım biraz kıskançlik sadece ama kız haklı yalan söyliyemem
Of ben de kıskançlık yüzünden ayrıldım daha yeni. Valla kafam rahat dönmem birdaha seninki de dönmez
Bizim ki tam olarak kıskançlık değil aslında kızı biraz fazla sıktım istemeden en son notlara bir şarkı koydum sana güvenmiyorum diye bir şarkı oda üstüne alındı sence napabilirim bana bir fikir versen napabilirim sence nasıl yumuşatabilirim şu an aramız kötü değil arkadaş olarak konuşuyoruz sana şans veremediğim için kendime kıziyorum filan dedi hatta aynı şeyler olur diye güvenemiyor sadece napabilirim sence sende bir kiz olarak bana fikir verirmisin
Olayi tam anlatırsan yardımcı olabilirim
Ben çok sıkıyorum kızı işte o kişi kim bu kim bir iki şeyde onu yapma bunu yapma gibisinden en son oturduk konuştuk filan hediye olarak özür dilemek için kar küresi almıştım ona çok beğenmişti bana dedi 2 şansı veriyorum ama 3. Şansı vermem dedi bende şarkı hoşuma gitti diye instagramdan notlarıma sana güvenmiyorum diye bir şarkı koydum oda üstüne alındı filan ama kız haklıydı Allah var o hep bizim için birseyler yapmaya çalışıyordu benim canım istemeden bu tarz hatalar yaptım beni arıyor filan konuşuyoruz daha dün konuştuk mesela bana dedi hâla kar küreme bakarak uyuyorum dedi bugünde konuştuk olmaz filan diyor ben kendime kızıyorum sana o 3. Şansı vermediğim için dedi dedi birdaha aynısı olur filan kız kısacası güvenemiyor aynı şeyler olur diye böyle yani bana yardımcı olursan çok sevinirim ya
Flört et onunla hep ama pişmanım ölüyorum bitiyorum triplerine girerek değil. Fotonuzu falan at durduk yere. Durduk yer napiyorsun falan diye sor. Şaşırt birz
Beraber fotomuz yok çünkü daha 1 haftadır sevgiliydik😂 ama şahsen ben 1 hafta oldu ama hayatımda ilk defa böyle bir düzgün bir kişiyi buldum onuda kaybetmek istemiyorum benim canım yüzünden şöyle söyleyim sende kızsın anlarsin kesin dönmez gözüyle bakıyorum ben gidişat onu gösteriyor ona göre birseyler söylermisin desem mesela ama çok sağlam birsey olması lazım
O zaman ona uzun mesaj at. Daha yeni sevgili olduğumuz için nasıl davranacagimdan emin olamadim. Zamanla öğreniyorum bize bir şans daha ver ama içinden gelmiyorsa sana kötü hissettirmek istemem de.
Ama dikkat. Seni cepte tutmasına izin verme.
Yok öyle biri değil tanıdım az çok tanıdım yani ama daha bugün konuştuğumuz için bunu sonra yazim o zaman ikimizin fotoğrafı yok ama ikimizin fotosunu birleştirip attım o yüzden dedim daha önce yapmıştım sana atmayi unuttum şimdi tesadüf görmüşken atmak istedim sana yazdım attığım fotoyu beğenmiş sadece😂
Tamam daha hiçbir şey yazma biraz şaşırsın düşünsün
Böyle birsey yaptım ama düşünürmü ki ve düşünse bile kararı değişirmi sence
Düşünür illa ama ısrarcı olursan bıkar senden. Bugün başka hiçbir şey yazma mesela
İnşallah ya
Bu yolun sonu tekel bayine gidiyor ama hadi hayırlısı 😂
Aradan biraz zaman geçsin kupa bardağa ve yastığa fotoğrafını bastirmayi düşünüyorum mesela ne dersin
Gerek yok normal arkadaş gibi kknus geç şu an o yaptıkların yilisikca görünür. Şimdi benim gitmem lazım size kolay gelsin iyi geceler
Teşekkür ederim hersey için eğer aklına birsey gelirse söylersen sevinirim 🙏😊
boş ver kardeşim bırak böyle şeyleri
Dönmez