Kız arkadaşımı nasıl döndürebilirim?

Çok fazla kavga ettiğimiz için sevgilimle ayrıldık fakat 4,5 senelik bi ilişkiydi, ben ayrılmak istemiyorum, sevgilim bıktığı için ve hiçbir şeyin düzelmeyeceği için çünkü benim karakterimin böyle olduğu için ayrılmak istiyor. Ben buna katılmıyorum, karakter değişebilir, düzelebilir, rahatsız olunan şeyler geçer ve insan anlaşır. Temel olarak paramın olmaması ve kendi tipime ekstra özen göstermemem ve bunun gibi sebeplerden erkek çocuğu gibi hissettiğini beni adam yerinde görmediğini söyledi, haklılık payı var çünkü iş hayatına atılmadım okul okuyorum fakat o çalışıyor ve parasını kazanıyor. Evlilik de istiyordu ama benim imkanım yoktu, olmadığı için de çok kavga ettik.

Fakat bunlar dışında her şey çok iyiydi, iyi anlaşıyorduk çoğu günümüz güzel geçiyordu mutluydu birbirimizi seviyorduk ten uyumu iyiydi vb.

Sizce ben bu kızı tekrar kazanmak için ne yapmayalım. Beni her yerden engelledi, arkadaşı vasıtası ile son bir kez arkadaş gibi görüşmek istiyorum ve ona değişeceğimi şu süreç boyunca arkadaş kalabilecegimizi diyeceğim. Bakalım şimdi tanışsak benden hoşlanabilir mi onu merak ediyorum, sınırsız imkan ve anlayış göstereceğim, ve en önemlisi asla ama asla kavga etmeyeceğiz, bi daha kavga edersek direkt ben iletişimi bitirip hayatından çıkacağım.

Kız arkadaşımı nasıl döndürebilirim?