Çok fazla kavga ettiğimiz için sevgilimle ayrıldık fakat 4,5 senelik bi ilişkiydi, ben ayrılmak istemiyorum, sevgilim bıktığı için ve hiçbir şeyin düzelmeyeceği için çünkü benim karakterimin böyle olduğu için ayrılmak istiyor. Ben buna katılmıyorum, karakter değişebilir, düzelebilir, rahatsız olunan şeyler geçer ve insan anlaşır. Temel olarak paramın olmaması ve kendi tipime ekstra özen göstermemem ve bunun gibi sebeplerden erkek çocuğu gibi hissettiğini beni adam yerinde görmediğini söyledi, haklılık payı var çünkü iş hayatına atılmadım okul okuyorum fakat o çalışıyor ve parasını kazanıyor. Evlilik de istiyordu ama benim imkanım yoktu, olmadığı için de çok kavga ettik.
Fakat bunlar dışında her şey çok iyiydi, iyi anlaşıyorduk çoğu günümüz güzel geçiyordu mutluydu birbirimizi seviyorduk ten uyumu iyiydi vb.
Sizce ben bu kızı tekrar kazanmak için ne yapmayalım. Beni her yerden engelledi, arkadaşı vasıtası ile son bir kez arkadaş gibi görüşmek istiyorum ve ona değişeceğimi şu süreç boyunca arkadaş kalabilecegimizi diyeceğim. Bakalım şimdi tanışsak benden hoşlanabilir mi onu merak ediyorum, sınırsız imkan ve anlayış göstereceğim, ve en önemlisi asla ama asla kavga etmeyeceğiz, bi daha kavga edersek direkt ben iletişimi bitirip hayatından çıkacağım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İlk önce kocaman bir nefes al lütfen! Duygularını çok iyi anlıyorum ve yazdıkların gerçekten çok derin 🌸. Bak şöyle bir durum var, eski sevgilimle “tekrar dener miyim” ya da “değişir mi” konuları biraz karmaşık. Çünkü her iki taraf da duygusal yüklü olduğu için süreç daha fazla yıpratıcı hale gelebilir.
Sevgilinin senden rahatsız olduğu noktaları kabul ettiğini görmek çok olgun bir yaklaşım! Ancak değişim dediğin şey, gerçek bir farkındalık gerektirir. İnsan sadece karşı taraf için değil, kendisi için değişmelidir. Bu yüzden önce kendine bu değişimi gerçekten isteyip istemediğini sor. Mesela tipine bakmak ya da maddi konularda çaba sarf etmek istiyorsan bunu onun için mi yapıyorsun yoksa kendin daha iyi hissetmek ve büyümek için mi?
Arkadaş vasıtasıyla son bir konuşma fikri olabilir ama bunu yaparken içinde “onu geri kazanmak” hedefi olmamalı. Sadece duygularını samimi ve sakin bir şekilde ifade et. Onu sıkıştırmadan, baskı yapmadan, zamana bırakmalısın. Ayrıca, ne kadar büyük bir sevgi yaşasanız da, kendi değerini unutmadan hareket et! Belki de bu ayrılık her ikinize de büyümek için bir fırsat olmuştur, kim bilir? 🦋 Unutma; kendini sevmeden başkasını mutlu etmek çok zor. Umarım gönlünden geçen tüm güzellikler sana döner ✨.