Kız arkadaşım bana göre biri değil, ayrılmalı mıyım?

kız arkadaşım bana göre biri değil giyim kuşam erkkelerle diyalog konusunda gezme tozma konusunda makyaj süs konusunda anlaşmamızın imkanı yok + o başka ilde ben başka ilin ilçesindeyim onu çok seviyordum şimdi artık değeri kalmadı gözümde . büyük kavga ettik sortta giyerim tayt ta dedi yoksa ayrılırım dedi bende bise diyemedim bu kızdan ayrılmalımıyım sizce lütfen mantıklı güzel cvb verin ayrılırsam yapayanlız kalırım tek başıma kalırım tip bakımından ahim şahim değilim yakışıklı sayılmam sevdiğim zaman ömrümün sonuna kadar severim ama bu kızı değil bu kız bana göre değil sizce ne yapmalıyım aklıma şöyle gelmiyor değil başka düzgün bir kız ile tanışıp o seviyeye gelene kadar ayrılmayım o seviyeye gelincede ayrılayım gitsin diyorum mantıklımı sizce .yardım edin ve düşüncelerimde bana kızmayın çok zor durumdayım
Güncellemeler
+1 yıl
şimdi cıkmam lazım sonra cvb verırım devam ederız

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar şunu açıkça söyleyeyim TANIŞTIGIMIZDA SORT VEYA BU KADAR ACIK SACIK GIYDIGINI BILMIYORDUM DEDGIM GIBI BASKA ILDE O YANIMDA DEGIL YANI NE GIYDIGINI BILMIYORDUM OGRENDIKCE SORDUKCA ORTAYA CIKTI OYLE KABULLENIP SONRADAN DEGISTIRMEYE CALISTIGIM YOK
Kız arkadaşım bana göre biri değil, ayrılmalı mıyım?