En çekici veya güvenilir, sizin için iyi olan erkek burcu hangisidir?
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En çekici veya güvenilir, sizin için iyi olan erkek burcu hangisidir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hiç biri.
Balık dururken boğa diyenler bi bok bildiğinden konuşmuyor
Kesinlikle boğa erkeği
Oha cidden mi ilk kez boğa dendiğini duydum mutlu oldum lan ben boğayım hep uyuşuk falan diyorlar tek olayımız yemek yemek gibi konuşuyorlar
Katılmıyorum buna boğa erkeği enerjisinin tuttuğu kişiyle şahane uyum sağlar konforuna düşkündür ama asla tembellik değil bu
Kimle iyi anlaşır? Ben akrep burcuna çok çekiliyordum çok tutkulu oluyor gerçekten akreplere inanılmaz çekiliyorum ama güvenilir değiller yoruyorlar beni
Akrep burcuyla çekimleri yüksek ama anlaşamazlar dediğin gibi akrepler biraz çetrefilli ve boğanın sonsuz güvene dayalı ilişki kurma isteğini karşılamıyor. Yengeçler oğlaklarla güzel anlaşabilirler. Erkek arkadaşım boğa bense oğlağım ve her anlamla uyumluyuz anlaşamadığımız hiçbir nokta yok. Ki ikimiz de oldukça baskınız buna rağmen anlaşıyoruz.
Oğlak kadını nasıl oluyor kanka boğa oğlak uyumu nasıl biraz daha açar mısın
Oğlak kadını ilk bakışta buz gibidir sanki içinde hiç duygu yok sanırsın ama tanıdıkça o seni sevdikçe dünyadaki tek erkek senmişsin gibi davranır bunu sana her tavrıyla belli eder. Sadıktır sorun çözme odaklıdır. Özverilidir. Boğa erkeği ise biraz daha dışa dönük enerjide olsa da o da oğlaklar gibi onunla bununla olma derdinde değildir tek bir insan olsun ve bir hayat yaşayalım derdindedir. Tek zıt noktaları şu oğlak daha fazla çalışayım durmadan çalışayım der boğa ise çalışayım ama yeteri kadar kendime vakit ayırmam lazım havasında. Bahsedilen konfora düşkünlük bu. Misal oğlak burcuna 100bin tl ver yatırım birikim yapar ama boğaya ver güzel bir tatile çıkar. Dediğim gibi farklılıkları bulunsa da aynı frekanstalar aslında hayat beklentileri benzer. İş+aile+huzur beklentisi var.
Boğa erkeği
Kanka enjdkdkd
Çekici belki çekici değildir ama güvenilirdir
Çekici olan hangisidir
boğa, oğlak ve terazi
burç murç anlamam
Koç akrep oğlak boğa