Başlıyorum; sosyal medyada tanımadığı kızları takip etmeyen

Başlıyorum; sosyal medyada tanımadığı kızları takip etmeyen
Kesinlikle sosyal medyada tanımadığı kızları takip etmemeli yoksa güvenilir olarak görmüyoruz, takip listesi erkeği ele veren bir detay, insan takip eder de 500,600 karşı cinsi mi takip eder, takip ettiğin arkadaşın olur, bu anlaşılabilir lakin nasıl karşı cinsleri takip ediyorlar, bu da şaibeli bir durum, güven vermiyor. Net adamları da güvenilir buluyorum, değişmeyen, ondan bundan etkilenmeyen. Dengesiz, kaba saba adamlar güven vermiyor kadına, duyguları değişen kişiye güven duyulmaz. Gözümüzün önünde karşı cinsi kesen adama da güvenemeyiz, gözümüzün önünde bunu yapan biz yokken neler yapar. Güven sadece ihanetle alakalı değil ki, onunla paylaştıklarımı sağda solda anlatıyor mu, yoksa sırlarımı sırları olarak mı görüyor, beni dinliyor mu, bana saygısı var mı, beni önemsiyor mu, bu değerleri bana verip hissettiriyorsa elbette ki güvenirim. Söylemleri ve eylemleri tutarlı mı, söylemlerinde ve eylemlerinde tutarsızlık olan kişileri liman olarak göremiyor kadın, başını öyle bir adamın omzuna huzurla yaslayamıyor. Kıyamayan, merhametli bir adama da güven duyar kadın, ağzından kötü kelimeler çıkmayan bir adamı güvenilir bulur, elbette ki erkekler de kendini savunacak lakin bunu kadına hakaret etmeden yapacaklar, kadını aşağılamadan, iffetine iftira atmadan. En öfkeli anında dahi ölçülü öfkelenen, çirkefleşmeyen adama güven duyar kadın. Kendinden alt sınıftaki kişilere kaba davranmayan insancıl adamlara güven duyuyoruz, bir de hayvanları seven adamlara, çünkü onlar merhametli oluyor.
Benim gibi bir erkek özelliklerim:
Ama ne yazık ki seven insan hep kaybediyor aşkta bu özelliklere sahibim evet ama kızlar daha çok serseri seviyor sert davranan erkekleri, kalbi iyi olanları reddediyorlar ön yargılılar hep bende bu yüzden görücü usulü evleneceğim kadını bekliyorum tabi o da beni sevecek mi orası karışık 🤷♂️
Cevap
17Cevap
Bilgisayarında p. rno veya ifşa arşivi olmamasına dikkat ederim. Bu sitede bir erkek dostum vardı, tüm kadınların videolarını fotoğraflarını arşiv yapmıştı şu şu üye diye klasörü vardı. 😅
Az önce uyandım tuhaf rüyalar gördüm zaten şimdi erkekler ve güvenilir olması hiç umrumda. değil. Sana güveniyorum neden işte o özellik olsun oldu mi?
Ekleyemem öyle bir özellik yok çünkü...
Karakterli kendini bilen. kadına güven veren iyi davranan. arkasından iş çevirmeyen aldatmayan. ve dürüst olan. ayrıca sevdiği kadını üzmemesi de lazım, söyledikleri tutarlı olmalı ve ilgili davranmalı. genellikle bu ülkede insanlara güvenmek zaten zor. bu yüzden de hata yapmamaları lazım ama ilk başta kimse kimseyi yeterince tanıyamaz birlikte zaman geçirmeleri lazım
* Ucunda ölüm dahi olsa yalan söylemeyen erkek.
*Emanete hıyanet etmeyen erkek.
*Acından ölse hırsızlık yapmayan erkek.
*Kankası adam sevgilisi olan kızdan ayrılsa bile o kızı dünya ahiret kardeşi olarak gören erkek.
*Tüm maddi ve karizmatik imkanları el verdiği halde haramı değil helali, kötülüğü değil iyiliği, zulmü değil adaleti, suçluyu değil sonuna kadar masumu arayan erkek.
*Hiçbir kızın onayını almak için kendisiyle ilgili yalan söylemeyen, kendini olduğu gibi tanıtan, siyasi ideolojik çizgini hiçbir kız için değiştirmeyen, hiçbir kızın yanında maskülen duruşundan ödün vermeyen. Uydu erkek olmaktansa insel olmayı tercih eden. Asla meriçliği kabul etmeyen. Kadınlara hoş görünmek için feminist görüşleri savunmayan.
Bu özelliklerin hepsine sahip bir erkek, dünyanın en güvenilir insanıdır.
5Xgüvenilir olsun
zeki olsun
yakışıklı olsun
yalancı olmasın
taktikçi hiç olmasın düz olduğu gibi davransın
Entrika hesap kitap yapmasın
saygısız olmasın
insanlık hali yanlış bir şey oldu dalga geçmesin,
kırı olmasın
Sevmeyi bilsin
bencil olmasın
Davranislarimin altinda başka sebepler aramicak. Çünkü vallahi de billahi de neysem oyum. Bundan daha ne ve nasıl olabilirim da sanki biseyler saklamisim oyunlar oynamisim gibi biseye korktugumda sebebini cok anlamsiz bi seye baglamak yerine benim korkumu yenmeme yardim etsin. Bişeye üzüldugumde "aaa aklına eskin mi geldi" demek yerine üzüntüme şifa olsun.. bunlari olamicaksa güven de olmaz...
Sosyal medya kullanmayan…
Telefonu açık şifresiz olsa umruna sallamayan
alkol sigara kötü alışkanlıklardan uzak duran
düz sıradan olan insan…. Cool olmaya çalışan değil … cool olan insan
karaktrri güçlü olup Vicdani merhamet olan
Bu ben oluyorum 🌸
@Renkliisemsiye ben de öyleyim
Şemsiyeli foto çok iyi 🍀
Birazdan birkaç feminist gelir erkeklerin hepsi güvenilmez diye yazar 😄 Bence güvenilir erkeğin en belirgin özelliği sabırlı ve sadık olmasıdır. Bu tipte insanlar genelde kimseyi yarı yolda bırakmaz.
Kız görünce götü başi ayrı oynamayan doğru düzgün "sadık"olan. Aşiri kiz arkadaşi olmayan. Ona yazan tanimadiklariyla muhattap olmayan.
Vakit ayıran değer veren önemseyen seni güldürebilen. Dibine kadar sevgisini hissettiren. senin duygularına önem veren.
Sosyal medyayı adam gibi kullanan.. telefonuna şifre mifre koymayan.. hayatına giren hiçbir kadını çevresine meze etmeyen.. dışarda gözü başı oynamayan.. bir adam..
Kadınlar, güvenilmeyecek erkeklere tabir-i caizse ya. vşaklara güvenmeye bayılıyorlar. Sonra bunun esamesini asıl güvenilir erkekler çekiyorlar...
Gizem kasmayan, her konuda açık ve net olabilen..
Karı kızda gözü olmayan, işinde gücünde kendini geliştirmeye adamış erkeklerden Bi zarar gelmez ve öyle erkeklerde var çokk az da olsa.
Aşırı sosyal medya kullanmayan biriyse benim gibi. Bu bir çözüm değildir. Ayrıca 2. Ya da 3. Bir hesabı da olabilir
Bir duruşu olan , ne istediğini bilen ve ağzından çıkan lafla yaptıkları bir olan erkek güvenilir erkektir
Merhametli diyeceğimde onu da kötü yönde kullananlar var 😀 böyle özellikle falan olmuyor bu.
Tanıdığı kızlar işi masumlaştırıyor mu... 🙄
Mesafeli erkek daha güvenilir geliyor bana.
Kızları süzmeyen laf atmayan ince kibar dusunceli nerede nasıl davranmasını bilen biri
Sözü özü bir olan birde
Erkek olduğunu hissettiren
O ne öyle korkak çekilmez
Sözlerini davranışlarına yansıtabilen, duygularını ifade etmekten kaçınmayan.
Kadınlarla flört etmeyen. Açıklama da yazdığın şeye katılıyorum.
Yaptığı ve yapacağı her şeyi söylemesi.
Güven duymak için önemli bir adım.
Diğer kadınlara katşı bakışlarına hakim olabilen, iradeli olması en önemli şey
O kırılmasın, o gücenmesin diye düşünmeyip duygularını samimi ve net ifade edebilen…
Takip etmeden de yapaccağını yapar o kıstas değil. Şeffafsa telefon önünde şifresi açıksa.
Tek özellikle ekleyemem jdmdksmkd karakterinin çok sağlam olması lazım
Eskiden hayatında olan insanları kötülememesi gerekir çünkü birgün benide kötüler demektir bu övsün demiyorum ama direk konuşmamalı yani bu erkek için değil her cinsiyet için geçerli
Nefes almayan 😬
Seni ekleyeyim mi balım 🥰😂
💦💦
Sözünün eri olan
Eline, diline, beline sahip çıkan
Merhamet eden
Nefes alması dhsjhd
Güvenilir erkek diye bir şey yok.
Merhametli olan diyebilirim
Güvenilir erkek yoktur
kızlarla arası iyi olmayan
Doğmamış tüm erkekler 😂
Abazan olmaması misal
Karşı cins peşinden koşmayan erkek ✔️
İnsanlar güvenilmez ben dahil
Behlül Haznedar gibi olmayan
Google geçmişi temizse tamam olur ondan
Ailesini koruyan bir erkek centilmen erkek
İçi dışı bir olanlar yani translar ghjk
Geçmişle bütün bağları kesen
İnançlı olması ve bu doğrultuda yaşaması.
telefonunda şifre yoksa..
Allahtan korkması yeter.
Tanımadığı kızı takip etmeyen erkek kaldı mı ben bile tanımadığım kızları takip ediyorum
Yakisikli olanlari eklerler
Cömert erkek Olabilir
İşinde gücünde olan
Öyle bir özellik yok
Emanet
Erkek işte bundan be beklenir ki?
Koreli olmalı
Sen bensin
Kendini övmeyen
Kendimi
İçlik giyen erkek
sadık olması