Malum siz kızları anlayamıyorsunuz biz de erkekleri (bazen), yardımcı olun da bilelim en başta ☺️
2 ay
Malum siz kızları anlayamıyorsunuz biz de erkekleri (bazen), yardımcı olun da bilelim en başta ☺️
Diğer türlü çok konuşan kadına da dırdırcı demiyor musunuz? Az konuşan kadından nefret eder falan demişsin. Ben pek girişken değilim ama sohbet sararsa konuşurum öyle aşırı konuşkan değilim başlarda birkaç hafta sonra açılıyorum genelde kendi bilir ne diyeyim
Bir ağzı hiç konuşmayan kadın var,
Bir normal konuşan, konuşkan kadın,
Bir de ağzı hiç susmayan ve boş yapan kadın...
Biz normal konuşan konuşkan kadın arıyoruz işte...
Ağzını iğne açmayan veya ağzı hiç susmayan kadın değil
Sizi de büyükleriniz hep yanlış aşılıyor bu konuda, size hiç konuşmamayı öğretiyor; YANLIŞ❌
Biz erkeklerin ihtiyacı olan kadın cesareti ve özgüveni dipte olan veya konuşurken bile Tasarruflu Modda konuşan kadın değil ki!.. Her erkek hayatında konuşkan, girişken, yapıcı, cesaretli kadın olsun ister. Hatta siz bazen bunu çok sıradışı saçma sapan şeylerle karıştırıp bizim eskort oynak kadın aradığımızı sanıyorsunuz. Öyle olsaydı memlekette 1 tane bekar eskort kadın kalmazdı ak😏
Anladım ben normal konuşuyorum da karşımda yalan yakalayınca yalan dedektörü gibiyim biraz anında soğuyorum ve kestirip atıyorum ilişkileri sürdürme olayı pek yok ben de
Dürüst erkek bulursam nikahı basacağım. 😂
Eskort ile dediğim tarz kadın arasında uçurum kadar fark var
Tamam be esc diyen olmadı ne alaka
İlişkileri sürdürme olayı yok derken... Mevsimsel mi seviyon anlamadım?😅
Valla dürüst çok da dediğim gibi girişken cesaretli kadın yok. Bence asıl mesele de asıl sorun da bu
Sevmiyorum 🥲 flörtte kalıyorum bir şeyi itiyor illa ki ve sevgi oluşmuyor mantığımı da kullandığımda balıklama atlayamıyorum arada geri çekiliyorum zaten bi 17 yaşında aşık oldum hayatım sikildi sonra da ne aşk ne sevgi olmadı yani yaş 25 olacak insanın gözü açılınca da kestirip atıyor da bunun sonu evde kalmak mı olur bilemiyorum Altan
Ben tesettürlü bir kadınım bu engel olmayabilir ama girişken olsam karşımdakine de saçma bi imaj çizerim diye hiç o toplara girmiyorum bi de eskisi kadar sosyal değilim belki ondandır bilemiyorum
Siz de varya girişken olsa bu yollu gibi niye yaklaştı diyorsunuz diğer türlü olsa özgüvensiz mi diyorsunuz bi salın kadınları yargılamayı da az kendinize bakın
17 yaşındaki aşk da aşk mı? Evcilik Oyunu o yaşlar... Sen gerçek aşk yaşamamışsın, oyun oynamışsınız sonucunda da oyun acı bitmiş tabi.
Sende de aynı durumları başkalarıyla da yaşama korkusu var ama o sandığın gibi olmuyor. Herkesin karakteri nasıl ki farklıysa herkesle aynı durumu ve sorunu yaşamıyorsun. CESARET edip yeni bir başlangıç yapabilirsen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın😉
Sosyal olmaman zaten başlı başına bir engel!
Tamam anladım teşekkür ederim.
Bak dediğim şeyi yine yollu/eskorta benzettiniz🤦
Burcun nedir senin tam olarak?
Arkadaşım sen öyle düşünürsün düşünmezsin ama ben hoşuma giden bir erkeğe gülümsesem veya yanına gitsem onun gözünde basit görünürüm diyorum bunu kaldıramam anlıyor musun başka türlü ne yapılır seviyeli bi şekilde onu da bilmiyorum ama normal karşılamıyor herkes böyle şeyleri
Tamam👍
Güvenilir insan diye bir şey yok. İnsanlar değişen şartlara gore karakterlerini de değiştirirler. Bİr insana güvenebilmek için onun gerçekten yeterli hayat tecrübesine sahip olması herşeyi görüp geçirmesi ve bunlara istinaden de oluşturduğu karaktere sadık kalacak bir zekası olması gerekir.
Katılmıyorum güvenilir insan diye bir şey var. Değişen şartlara göre karar verebilir ama bunu da güven içerisinde yapabilir. O şartlara göre dansözlük etmeden. Misal normalde iş arkadaşı kadın vardır ona normal seviyeli davranıyordur sevgilisi vardır bu adamın ama iş arkadaşı (kadın) ona yürüyerek sinyal verir ve adam sert tepki vererek tepkisini gösterir bu da değişen şartlara verilen bi tepkidir ve ne kadar güvenilir olduğunu gösterir başta normal bi seviyede samimiyet kuruyordu şartlar değişince tepkisini sert yönde değiştirdi ve kestirip attı anlatabiliyor muyum? Böyle insanlar ender nadir bir değerli taş gibi olsa da varlar. Denk gelmek ümidiyle.. ☺️
Güvenilir bir insan olarak güvenilir insan yoktur diyorum. Bu bahsettiğin kadın eğer adamın asla boylesini elde edemem diye baktığğı bir kadın ise o kadın ona yanaştığında ne tepki vereceğini kestiremezsin. Mesela sen hırsız mısın? Değilim diyeceksin. Peki ama eline hiç 5 milyon doları cebine indirip hiç kimsenin haberinin olmayacağı ve hiç yakalanmayacağının fırsatı geçse bunu yapar mısını? Şu an elbette yapmam diyeceksin. Ama bununla sınanmadığın sürece bilemeyeceğiz.
"Bu bahsettiğin kadın eğer adamın asla boylesini elde edemem diye baktığı bir kadın ise" sevdiği bi kadın varken bunu düşünüyorsa zaten o güvenilir biri midir?
Böyle düşündüğünü sana söylemiyorsa, sana göre güvenilir birisidir. Bende bundan bahsediyorum. Ne olması gerketiği gibi ki? Bugun yemin ederim hapishanede mahkumlar arasında hırsızlık suçmu tecavüz suçmu vs anket yapsalar %90 üstü evet der. Ulan o zaman yapmayın dimi :D
Bana şunun cevabını verirsen neden olmasın? Bir erkek evlenecek diyelim kadında hangi davranışlara dikkat etmeli? evlenecek kadın nasıl olmalı özellikle şuna bakmalısın böyle davranıyorsa seni erkeği olarak kabul ediyor diyebiliriz
Bana göre güvenilir kadın erkekle ciddi bir konumda değilse evlilik sözü verilmedi veya o yola doğru bi adım atılmadıysa henüz flört döneminde erkekten maddi şeyler isteyen veya bunu erkek verdiğinde hemen kabul eden kadın doğru kadın falan değildir. Önemli skala şu arada "sevgi bağı varsa birkaç ay geçirildiyse hediye veya değerli bi eşya maddi şeyi kabul eder ama sevgi bağı yokken bunu yapandan hayır da gelmez evlenilmez de bunu karşılığında erkeklerde de cinselliği seni seviyorum diyerek yaşamaya çalışan tip versiyonu aynısının kadın versiyonu işte öyle düşün sevmeden seviyorum deyip ikisi de karşı tarafı sömürür
Bununla birlikte dengeli bi ilerleme vardır ilişki de sınırları bellidir nettir ona yanlış yapmaman gerektiğini bilirsin iki kere düşünürsün bir iey yapacağın zaman bazen ve bununşa birlikte sana huzur da verir onun yanındayken ara ara tartışsa da genel anlamda hızur daha yoğundur ilişkide kendi iyiliğini düşünürken senin iyiliğini de gözeterek hareket eder yapmacık değildir.
Sence kadında erkeğe değer verdiğini göstermeli mi onun erkeklik damarını yükseltmeli mi
Maalesef önceden gösterirdim ama şunu anladım ki kadın erkek ona iyi davrandığında erkeğe değer göstermeli:) eğitmeli yani anlayacağın ödül sistemi gibi her zaman değil yoksa kadına nasıl davranacağını bilmiyor erkekler acımıyor o yüzden kadın da zaman zaman acımasız olmalı ki kendini koruyabilsin 🙃 bu konuda düşüncem bu
Karışık anlattın ama boş bir kadın olmadığınız belli
Müzik dinlerken yazmıştım biraz karışık olmuş yine de anlamışsınız, teşekkür ederim ☺️
ben teşekkür ederim kraliçe keşke bende müsait olsaydım seninle sohbet etmek ilgi çekici olabilirdi gerçekten
Güzel soru sorma şeklin bile ne kadar kafa dengi olduğunu gösteriyor 😄 Güvenilir erkek bence önce tutarlı olandır, dediğiyle yaptığı birbirini tutar. Söz verip unutan değil, az konuşup dediğini yapan tip 👍 Bir de gizli saklı iş çevirmeyen, telefonunu saklama derdinde olmayan, seni kıskansa bile kontrol etmeye kalkmayan erkek güven verir bence. Senin için en büyük güven sinyali ne sence? 💬💕
Katılıyorum kesinlikle öyle aşkocum
Ayyy işte böyle düşünmene bayıldım aşkocuğum 😍 Demek ki zevklerimiz benziyor seninle 💕
Cevap
12Cevap
Yani bu iş zor ya güven kolığında kullanıp işi bitince en şerefsiz olanlar çıkıyor maalesef. Güven tanımlanması zordur sadece az ama öz kişide vardır
Biz erkeklerin tek istediği şey sevilmek ve değer görmek o sapıklara bakma sen. siz sevin ve değer verin yeter
Çok konuşuyorsa mesela ondan hayır gelmez çenesi düşükten olmaz yani biraz ağırlığı olmalı ki güvenilir erkeği sıfatını taşıyabilesin
Erkek kız ayrımından çok sözleri iyi hareketleri uyuşuyorsa güvenilir bir tipdir
Güvenilir erkekler kullanılır. İyi erkekler ya terk edilir ya da aldatılır.
sana hissettirir zaten o duyguyu tanımlanmaz
Doğru aslında güvenilmez olanlara bi türlü tam olarak güvenesi gelmiyor insanın zamanla koparıp atasın geliyor zaten
öyle valla ya bu devirde güvenilcek birisi bulunmuyor maalesf
O hissettirir zaten
Baştan aşağı ben işte 😂
Seni tanımıyorum canısı
Kimseyi tanımıyon sen burada ona bakarsan aşkım
it iti gözünden tanır anlat bakalım 😂
sen kafana takılan bişey olunca sor cevaplarız :)
Konuşması hareketlerinden anlamaz mısınız
En iyi örnek ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?