Güvenebilecek erkekler de var yaa abartmamak lazım :) Güvenilecek erkek nasıl olmalı?
Cevabın nedir?
Samimi olmalı. Fedakar olmalı. Yerine göre konusmasını, yerine göre susmasını bilmeli. Kendi ayakları üzerinde durabilecegini karsısındaki insana yansıtabilmeli. Aynı zamanda güvenilir oldugunu da hissettirmeli. Bu da belki de uzun bir gözlem süreci gerektirir ki, yine de hiçbir zaman bir erkegin ya da kadının ne kadar güvenilebilir oldugunu bilemezsin. Insanoglu bu konuda cok ustadır. En yakınına bile güvenmemelisin. Düsmanından cok dostundan korkmalısın çünkü en zayıf noktanı en iyi onlar bilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeklere güven olmaz. Lakin bir bayan olarak himcinslerime hiç güven olmaz
126 Yorumla- +1 yıl
@MaydoS yorumsuzum. Herkes ayni
- +1 yıl
+1ler akması lazım.
- +1 yıl
@TesettürlüBirGenc bencedeeee 😂😂
- +1 yıl
:))
+1 yılBu gerçekleri sizlerle paylasacagım evet, itiraf ediyorum hakim bey.
Erkeklerin genleri bozuk. Geneline güvenilmez. Hep yalan söyler Ler hayatları yalan. Her kızın hakkına girerler. Sevdikleri kızları bile aldatırlar. Nasıl sevgiyse. Çoğu Hayırsız evlattır. Agizları bozuktur. Kendilerine bile hayrı yoktur. çoğunun aklı cinsel organına bağlıdır
Çok nadirdir adam olan. Erkek çokkk ama adam olan sayılı.42 Yorumla- +1 yıl
Doğruları söylediğin için kutlarım seni. 👏👏👏
- +1 yıl
Hep doğrulardan yanayım :))
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yalan söylemeyen, sevdiğinden başka kızları umursamayan, sözlerini tutan, kadına yanındayken güvende olduğunu hissettiren, sevdiğine sonuna kadar sadık olan erkek güvenilir erkektir.
Kızlara Not:Böyle erkekler var kendimden ve tanıdıklarımdan Biliyorum sizinde karşınıza çıkar illaki böyle biri😄Allah herkese hakettiği gibi birini versin😄00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
64Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlara güvenilmez
secure.static.tumblr.com/.../...gskc44goww_640.jpg23 Yorumla- +1 yıl
Doğru söze ne denir... bunu demek için gelmiştim.
- +1 yıl
Kiz hakli
+1 yılGüvenilcek erkek gerçekten sana kanka olduğunu hissettirmeli sonuna kadar yanında olmalı ben biraz diil baya karışığım ama ne ks halkı nede bizim kankalar beni yalnız bırakmadı onlara içten teşekkür ederim nese mevzumuza dönelim sana gerçekten erkek sözü verirse çok atarlı oldu ya jdjvıwmd
00 Yorumla
+1 yılSevdiğine, ilişkisine, yüreğine, karakterine sadık, yapabilecekleri güven uyandıran, ağzından yalan söz çıkmayan, söz verip caymayan, aklında evlilik düşüncesini barındırmayı başarabilmiş, sevdiğinden başkasına gözünü çevirmemeyi alışkanlık haline getirmiş bir erkek güvenilirdir.
00 YorumlaBütün görüşler ergen pışkırtmaları... Ne zaman ki kendiniz olursunuz ve kendiniz gibi davranmaya başlarsınız, rollere bürünmeyi ne zamanki bırakırsınız o zaman güven sorununuz kalmaz.
"Vertrauren ist gut aber, kontrolieren ist besser"
İnsanlara güvenmeyi bırakırsak bu dünya şahsımız için yaşanmaz bir hal alır...00 Yorumla
+1 yılHiç kimseye güvenilmez. Ama "güvenilir" diyebileceğim erkekler:
-Vicdanlıdır.
-Dürüsttür.
-Cimri değildir.
-Şekilci değildir.
-Para sevdalısı değildir.
-Açgözlü değildir.
-Akıllıdır.
-Gecen bol olsun.-20 YorumlaHerkes aynı değil kızlar içinde geçerli birileri geçmişte bişey yaşsr diye bütün kızlar veya erkekler güvensizdir diye bişey yok ben şahsen bir kız tarafından aldatıldım bu çok ağır geldi çok ağır
Ama sırf o böyle yaptığı için gidipte tüm kızlara siz güvensiz siniz diyemem bina hakkım erkekte aynı şey kimisi güvensiz kimidi çok güvrnilir00 Yorumlaİnsanların, güvenilmez olması için el birliğiyle çabalıyoruz. Güvenilir iyi insanlara salak dediğimiz müddetçe, birbirimizi kazıklamaya ve suçlamaya devam edeceğiz. Kimseye güvenilmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkeğe veya her kadına güvenilmez.
Güven çok derin bir okyanus gibidir.
Dibinde ne var bilemezsin.
Dibe dalıp görme şansın da yoktur.
O yüzden ne çıkarsa bahtıma diyeceksin.10 Yorumla Her erkeğe güvenilmez.
Güven konusu derin bir deniz. Karşındaki ne zaman su üstüne çıkmak ya da yanlışlıkla su yüzeyine çıkarsa isterse işte o zaman görürsün o yüzden güvenilir erkek... olmalıdır diyemem.00 Yorumla
+1 yılHer erkeğe güvenilmez tabii ki aslında bakarsan her insana güvenilmez :)) Sayısı az olmakla birlikte güvenilecek erkekler mevcut. Gözü dışarıda olmamalı, aklı bel altı şeylere takılı kalmamalı onun dışında olgun düşünebilen kimse olmalı..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılBirilerinde kendini aramayan erkek
Değmezlerin peşinde koşmayan erkek
Defteri kapatmayan yakan erkek
Hayal kuran erkek değil hayat kurmak isteyen erkek
Haramda huzur aramayan
Kusur aramayan erkek pardon adam güvenilirdir00 Yorumla vay arkadaş hicbir kız hicbir erkeğe güvenmiyor ya da tam güvenemiyor bu kızlardaki güveni yıkan erkekler hepinize lanet olsun bizim gibilerin hakkına giriyorsunuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı. Asgagahs iyiymiş
Cevaba gelince; "babana bile güvenmeyeceksin"
Ama bu gidip milletin telefonunu karıştırma hakkı vermez kimseye 😂 Saygı diye de bir şey var01 Yorumlavala bilemıyom ama bana göre saf ve dürüst olması lazım çok görmüş erkekten korkcan bence bide çok konusan kendini öven vs
10 Yorumla
+1 yılSamimiyetine beni inandirmali acaba dedirtmiyosa grnelde güvenirim ama önyargı olarak bakarsak eğer sürekli kizlarla gezen, içkisi kumarı olan, hayati hiç sallamiyo gibi duran erkekler daha az guvenilir olur gözümde
00 YorumlaBence güvenin cinsiyeti yok. Kimse kimseye tam olarak güvenemez. Güvenmemeli. Sonu hüsranla biter mazallah ;)
00 Yorumla
+1 yılErkeklere güvenmek zor
Ama iyi geceler mesajı attıktan sonra bir daha online olmuyorsa, gözü senden başkasına kaymıyosa güvenilir.00 Yorumla
+1 yılDürüst merhametli anlayışlı adımını sağlam atan bir sorun olduğunda konuşarak çözmeye çalışan empati kurabilen ve ciddi olduğunu hissettirecek biridir bana göre
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir erkeği bulmak zor piyasa güzel kardeşim dolu görüyoruz sözünün eri adamı bulmak çok zor seviyorum diyenler iki gün de sie olup giderler
00 Yorumla
+1 yıl2 defa güvendim 2 defa aldatıldım. Canınız cehenneme valla bir daha be güvenilir biri olurum nede güvenirim. 😀😀
00 Yorumlaailesine ve çevresindeki insanlara saygılı, sorumluluklarını bilen ve laubali davranışlar sergilemeyen biri gibi beyfendi işte :))
00 Yorumla
+1 yılGüvenilecek erkekler de vardır muhakkak ama çoğu uçkuru ile düşünüyor
21 Yorumla
+1 yılİnsanların kimseye güvenmediği bir dünyada bizim ne işimiz var? Güvenilecek bir insan olarak benim zoruma gidiyor mesela.
00 Yorumla
+1 yılNe diyelim ki kız haklı yanii 😂😂
Adam olan erkek çok az.. Çoğuna güvenmemek lazım. Kalan azınlık kesimde bizi bulmaz 😢00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılKız en sonunda doğru demiş ne diyelim şimdi hahahaha
10 Yorumla Sapıklık niyetinde olmayıpta, sadece bir kız arkadaş edinme konusunda gayret eden erkeklerin hepsi güvenlidir...
00 Yorumla
+1 yılZamanla güvenilinir zaten ha deyince olacak birşey değil. Bir erkek bana güven dediyse güvenmeyeceksin nokta :D
00 Yorumla
+1 yılgüvenilmez diyen kızlar sevdikleri piççler tarafından becerilip yol verilince böyle kuyruk acısıyla güvenmem diyolar. hah iyi erkeklere güvenmezsiniz kötülere gidersiniz. Türk kızı acizdir aciz.
00 YorumlaGüvenilen erkek zaten dürüst olur, yalansız olur, o kişi de zamanla anlaşılır :)
00 YorumlaNe anlamda güvendigime bagli, cikmak icinmi yoksa Sir saklamak icinmi😂
00 YorumlaHer erkeğe güvenilmez kişiliksiz olanlarda var sonuçta
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılEn çok bana güveneceksiniz, anlıyor musunuz? Sadece bana bana. Adjshs
00 Yorumla Götü başı ayrı oynamamalı, ağzından çıkan ile yaptıkları tutarlı olmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Milleti bilmem de ben rahat duracağımı sanmıyorum qwe
00 YorumlaBence güvenmeyin, güvenseniz bile işinizi sağlama alın.
00 Yorumlabır erkek erkekden cok adam olmalıı :D sonra zaten herturlu guvenılır
00 Yorumla
+1 yılerkeğe güvenilmez güvenilecek erkek dünya üzerinde keşfedilmedi bence :D
02 Yorumla- +1 yıl
@mka1997 o baba onun tipine adamlığına kurban olurum ben günümüzdeki bazı erkekleri kastedtim :) ;)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim gözümüzde karşı cins ikiye ayrılır erkek olan adam olan
Erkek olan kişiler güven vermez
Adam olan kişiler güven verir işte :)01 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle :D
+1 yılHer erkeğe güven olmaz.. Fakat bir erkeğe hayatımda ilk defa bu kadar çok güveniyorum, iyi ki de güvenmişim 😂😂
00 Yorumlayalan söylememeli yalan söylerse her şey biter zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher erkeğe güvenilmez. güvenilecek erkek benim gibi eline kız eli bile değmemiş, çapkınlık bilmeyen erkektir. ilk defa uzman görüyorum ağabey , siz hangi konuda uzmansınız. günün sorusunu cevapladım, siz de benim sorumu cevaplayın...
00 Yorumla
+1 yılKimse bana güvenmesin... Bu arada Ks'ye hoşgeldiniz :D
00 Yorumla
+1 yılGüvenilecek tek bir erkek bile yok en son sevdiğim çocuk bunu kanıtladı bana
00 YorumlaGüvenlik personeli olursa daha güvenilir oluyor diyorlar.
00 YorumlaErkek kadın fark etmeksizin herkese güvenilmesini doğru bulmuyorum
00 Yorumla
+1 yıl“Taşı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir.”
00 Yorumlabütün güven muhabbeti erkekleri üzerine kurulmuş vaziyette. han eşittik hayırdır?
00 YorumlaGüvenilmez. Ama ömür boyu bu paranoya ile de yaşanmaz.
00 YorumlaBurada da şahingiller siz bir harikasınız dostum süper aile :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Benim gibi olmalı, bazen tren bazen öküz ama hep ona bakmalı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılDürüst ol. Sevgilin varken diğer kızlardan uzak dur 😉
00 Yorumla
+1 yılher erkeğe güven olmaz bence daha fazla yoruma gerek yok elbet vardır güvennilir birileri ama işte
10 Yorumlabir erkeğe olan güvenimi kaybedince gözümde bütün erkekler aynı oldu
10 YorumlaErkeklere güven olmuyorsa kadınlarada güven olmaz 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYanında olmasi güven veriyorsa ve yanında konuşmadan da mutlu olabiliyosan o ADAM dır
00 Yorumla Ben herkese güvenirim şimdiye kadar bir yanlış görmedim müsade etmediğimden
00 Yorumla
+1 yılYaaa ben sizi burdada mı görecektim 😂😂😉😉 sizi çok seviyorum hele gönül ablaya aşığım zaten bukadar samimi olamaz bir insan
00 YorumlaGuvenilmez. Guvenilir olanin da karsima cikacagini sanmiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklere güven olmaz. Lakin bir bayan olarak himcinslerime hiç güven olmaz
00 YorumlaHiç bir erkeğe güvenilmez.
262 Yorumla- +1 yıl
kesin hiçbi erkek istemedi seni ondan bu kuyruk acısı :D
- +1 yıl
- +1 yıl
@Sisnsisn ben diyeceğimi dedim sıkıntı yok
- +1 yıl
@nağma üzül diye yapmadım ki gerçekleri söyledim.
- +1 yıl
@CaptainWalkerr Gençler Artık Bu konuyu Kapatın. Bir Bayana bu şekilde konuşmak kimseye yakismaz. Görüşler herkesin kendisine özeldir. Saygı duyulması gerekir
- +1 yıl
@MaydoS oda genel konuşmasın dediği şeyin içine ben dahil olmak zorunda değilim.
- +1 yıl
@CaptainWalkerr Kardesim ben de erkegim. Uzatmak hiç kimseye birsey kazandirmaz. Konuyu Kapatıp bizlere yakışan davranışı gösterelim.
- +1 yıl
@nağma ya sığ beyinli olan sensin genelleme yapıyorsun sonra gelip kendimizi savununca suçlu biz oluyoruz. Senin aile bireylerinin arasında da erkek var en basidinden baban var onada güvenme o zaman.
- +1 yıl
@CaptainWalkerr Kardesim Bak Bir Bayana konuşmak Seni asla büyük biri yapmaz. Artık susmalısın. Bu dakikadan itibaren Bayana söylenecek her bir harfi kendime söylenmiş sayacagim.
- +1 yıl
@CaptainWalkerr Hir bir erkeğe de asla güvenilmez. Ben de aynı görüşteyim Bayana Tek bir kelime daha kimse konuşmasın. sorunu olan bana gelsin ben Burdayım! !
- +1 yıl
@MaydoS şimdi sen onun avukatımısın diyeceğim ama polimiğe girip bosu bosuna tartışma yaratmak istemiyorum. Ne diyosan o olsun dahada yorum atmam zaten iyi akşamlar.
- +1 yıl
@CaptainWalkerr Peki Kardesim. 3. Uzakyol Deniz Kaptanıyim. Kaptan olmak istersen günün birinde Sana yönergeleri yazarım. Hoscakal
- +1 yıl
@MaydoS İyi güvenme o zaman. Güvensizliğinle yaşamına devam et.
- +1 yıl
@MaydoS Güvenilir insanların kul hakkına giriyorsun. Bakalım helallik alabilecek misin? Mesela ben güvenilir bir insanım. Hadi şimdi helallik dile bakalım.
- +1 yıl
güvenilir insanların zoruna gider bu dediğin. Sen kimseye güvenmemekle, kendi güvenilmezliğini açığa çıkarıyorsun. Allah ıslah etsin ne diyelim.
- +1 yıl
Herkesi aynı şekilde yargılamanın bir anlamı yok. Bu yaptığın çok ayıp.
- +1 yıl
@MaydoS beni tanımadan güvenilmez olduğumu söyleyebilir misin? Yoksa önyargılı davranmaya mı devam edeceksin?
- +1 yıl
Ya sizinle aslında uğraşmak boşa vakit harcamak olur. Kendi önyargınızla insanları kötülüyorsunuz. Aslında siz kötüsünüz. Güvenilmez olan sizsiniz. bu önyargılanızı yıkmadığınız sürece de güvenilmez olmaya devam edeceksiniz. ÖNYARGILI BEYİNSİZLER. İYi akşamlar.
- +1 yıl
Ayıp olan nedir düşüncelerimi dile getirmem mi? Komiksiniz. Hakaret mi ettim argo mu konuştum yalnız şahsi fikrimi dile getirdim. Sonuna kadar da düşüncemin arkasındayım. Gocunacak bir şey yok, herkes herkese güvenecek diye bir kaide yok. Hunharca eksilediğiniz yetmezmiş gibi bir de hunharca yorum yazmanız çok yersiz.
- +1 yıl
ÖNYARGI' lısınız. dedim farkındaysanız.
- +1 yıl
Sen de güvenilmezsin.
- +1 yıl
Diğer insanları da bu önyargınıza göre yargılamayazsınız.
- +1 yıl
Bütün erkekleri biliyormuş gibi hiçbir erkeğe güvenilmez demişsiniz. Saygıyı da hak eden bir yanı olsa bari bu dediğinizin.
- +1 yıl
Neyse daha fazla uzatmadan sizleri kendi önyargılarınızla başbaşa bırakiyim. Görüşmemek üzere.
- +1 yıl
Ön yargılı beyinsiz söyleminize sesli güldüm üzerinize afiyet bende bazı şeyler ters etki yapar da. Size kendimi ispatlamak zorunda değilim, böyle bir yükümlülüğüm zarutetim yok. Neysem o yani güvenmiyorsam kimseye yalakalık olsun diye -mış gibi yapamam. Beni kötü kisvesine koymaya çalışan muhterem zat siz zaten iyiler ülkesi padişahısınız...
- +1 yıl
Önyargınızı kırdığınızda beni anlarsınız.
- +1 yıl
daha fazla bişiy demicem. Önyargınızla başbaşa kalın.
- +1 yıl
@MaydoS güvenilmezliğinizi kendinize saklayın. Başka da diyecek bir şeyim yok.
- +1 yıl
@MaydoS o kötülerin içine siz de dahilsiniz yalnız.
- +1 yıl
@MaydoS kendi kötülüğünün ve güvensizliğinin içinde boğul.
- +1 yıl
@MaydoS Sizin gibilerinin önyargılarını kırmak için konuşmak zorundayım.
- +1 yıl
@MaydoS ya kendi önyargılarınızı kendinize saklayın arkadaş. Tamam size hayatta başarılar da bu halinizle başarıyı pek yakalayamazsınız.
- +1 yıl
@MaydoS Önyargılı insanları yeryüzünden silip atmak istiyorum. Sizler de dahilsiniz.
- Devamını Gör (78)
Devamını Gör(123)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım