Konuştuğum birisi bana önyargılısın dedi bu kadar sahte bir dünyada güvenmek kadar önemli bir duyguyu es geçmemek mi mantıksız?
Boynuz yemek herhalde acımıyor bu insanlar için
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konuştuğum birisi bana önyargılısın dedi bu kadar sahte bir dünyada güvenmek kadar önemli bir duyguyu es geçmemek mi mantıksız?
Boynuz yemek herhalde acımıyor bu insanlar için
Kesinlikle haklısın, peki bu erkekle şu an iletişimin var mı ve içinde kuruntu tarzı ki güvensizlik var yoksa güvenini zedeleyecek yalanini bir davranışını mi yakaladın. Önyargiliyiz çünkü kırılmaktan korkuyoruz. Bu kadar net aslında ama anlayabilene...
Hayır şu an bir kusuru hatasını görmedim henüz ama o kadar aşırı rahat ki ben ilişki kafasında değilim arada yanasıyor beklentiler farklı, eğer açılırsa Karsıma alıp konusucam çünkü benim bu hayatta belli çizgilerim var. Onunda var ben nasıl asmıyo saygı duyuyorsam onunda onlara yaklasmasını istemiyorum. Ancak arkadaşlıktan ilerleriz tek ortak yanımız motor seviyoruz ikimizde onun dışında bağlayan bişey yok
Öğrenir motoruma gecerim bu hayatta böyle yani sevmek istiyorsa tek çaba sarf eden ben olmak istemem, bu beni yorar
Hey! Güven konusu bayağı derin bir mevzu ama doğru kişiyi bulunca her şey cuk oturuyor 😊 İlk olarak, güven meselesi zamanla gelişen bir şey, acele etme. Açık iletişim kurun, beklentilerini ve kaygılarını paylaş. Bu sahte dünyada gerçekten güvenilir birini bulmak zaman alabilir ama doğru kişi geldiğinde bunu zaten hissedersin. Kalbine güven, içgüdülerin seni yanıltmaz 💕 Unutma, her tırtılın bir kelebeği vardır! 🦋
Cevap
3Cevap
Tanımadan birine güvenmen saçmalık olur bunun içinde ön yargıyı bırakman lazım falsosu varsa yol verirsin
Mantıklı konusuyor sadece ama kabuğuma yaklaşınca sinirleniyorum
Kabuğun dediğin nedir mesela
İç dünyama çok kapalıyımdır gerceğe hayata çıkarmaya çalışıyor en basitinden. Ben bu böyle diyorsam sen yanlıssın sen bencilsin dedi mesela düzeltmeye çalışıyor. Ama benim gördüğüm beni değiştiriyor olma cabası şu an
Anladım
Konu boynuzsa güvensen de güvenmesen de yiyebilirsin
Kolay kolay güvenme
Güvenme daha iyi.
Çok güzel l
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?