Her burcun kendine has özellikleri var. Burçlar biraz karakteri etkiliyor. Sizce ideal erkek burcu hangisi ve neden?
Başak
İkizler
Koç
Kova
Yay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her burcun kendine has özellikleri var. Burçlar biraz karakteri etkiliyor. Sizce ideal erkek burcu hangisi ve neden?
Birgün anlayacaksınız bu işin burçla değil karakterle alakalı olduğunu. Sözüm meclisten dışarı şu yukarda yazan burçlara sahip olupda bir sürü kişiyi aldatan üzen insanlarda var. Bunun için ideal diye bir kavram kullansan bile bunun manası olmaz.
Cevap
6Cevap
Yengeç erkeği
bu kişiden kişiye göre değişir ya mesela aslan burcuyum toprak gruplarıyla anlaşamam bir başkasıda toprak gruplarıyla çok iyi anlaşır o yüzden kesin bir şey demek mümkün değil ama bana göre terazi
Aslan burcu erkeği bana göre, istikrarlı, cesur, sadık, egosu var gibi görünüyor ama mesafeyi aşmayı başarabilirsen aslında kediye dönüşüyorlar
Öyle bir burç yok, yükselen ve karakter etkiliyor, yetiştirilme tarzı, çevre ve arkadaş faktörleri.
Zaten en boktan burcu koyupda akrep i koymamak da abes geldi
@mrwoo5 :) Bana göreler ile olmuyor. Yoruma dayanıyor o
@mrwoo5 Balık erkeği, mıy mıy ve tutarsız kararsız.
@DaRealBribery Boktan birinin yorumunu ciddiye almamam gerçeği hahahaha
Aslan ve başak olabilir
Akrep neden yok hem romantik hem seksi hem cömert
Boğa çünkü boğayım.
Akrep dışında herhangi bir burç.
@NightLover126 yorumumu silmişsin, gerçekleri hazmedemedin galiba 🤡 hepiniz belden aşağı düşünen sapıkların tekisiniz işte
Bunların hiçbiri değil
Kova erkeği
şuna bak boğa bile yok :D
ben Koçumda burçlara inanmak saçma
O kadar derdim varki
Tüm burçlar ideal.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?