Aşk İlişkileri Romantik ilişkilerde en çekilmez erkek tipi sizce nedir? Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben söylüyorum dengesiz, ezik, ne istediğini bilmeyen, net olmayı beceremeyen kekolar.😂 Romantik ilişkilerde en çekilmez erkek tipi sizce nedir? Cevapla İlişki Soruları Nedir Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ne istediğini bilmeyen, devamlı yalan konuşan, dengesiz kişilerden aşırı derece nefret ediyorum. Açık ve net olsunlar. Ha bir de dürüst olsunlar, bir şey kayıp etmezler. 1 0 Yorumla
dusunte Takip Et Xper 5 Yaş: 95 , eic 100% +1 yıl Yoo bin kişi istemez hepsi abazadr. En canım olanın da başına kalır genelde kiz 0 0 Yorumla
Queenofcode Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl maço gölgesi altında kabadayılık taslayıp kendini bir şey sanması. 0 0 Yorumla
Occus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl kendini alfa sanması ve maço tavırlar sergilemesi 0 0 Yorumla