Ben yengeç ve balık cok romantiktir diye biliyorum en romantik erkekler bu burclardan mı çıkıyor?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılKoç
Şayet romantizmi ihmal edecek olursanız, önce büyük bir düş kırıklığına uğrayacak, sonra da öfkelenecektir, daha sonra da ideal aşkını aramaya gidecektir.
Çünkü Koç, idealist olduğu kadar egoisttir de… Balıklama daldığı aşkın içinden aynı şekilde çıkacaktır. Yoksa hatalarını düşünmeye başlar. Ve sakın böyle bir şey yapacağını beklemeyin.
Hatalarını kabul etmek yerine ölmeyi tercih edebilir. Ya da içindeki aşkı öldürmeyi…
Aşkının parçalanmaya başladığını anladığı zaman bunu kurtarmak için elinden geleni yapacağını da bilmelisiniz. Fakat bütün uğraşlarına rağmen toparlayamıyorsa daha fazla uğraşmayacaktır…
Boğa
Boğa aşka ve karşı cinse büyük ilgi duyar ama onun oyunları içinde herhangi bir zevkin peşine saldırganca düşmek yoktur. O insanları cezp etmeyi tercih eder. Yine değişim tehlikesi yaşarlar bazen..
Ayrılık, iş seyahatleri, askerlik gibi mecburi durumlardan kaynaklanıyorsa ondaki büyük değişimlere hazırlıklı olun. Bu en hassas en şüpheci oldukları dönem olarak bilinir ve pek çok ilişki öncesinde ya da sonrasında bitme tehlikesi ile karşı karşıya kalabilir.
Bu süreçte bambaşka yönlerini göstermesine hazırlıklı olun. Önceki hayatından uzaklaşma ya da eski günlerini unutma gibi sorunlar doğurabilir…
İkizler
Bir İkizler ayaklarınızı yerden havalandırıp gökyüzünün bulutları arasında dolaştırabilir. Kendinizi dünyayı ve her şeyi bir anda unutabilirsiniz. Fakat bu anın ne kadar süreceğini ne siz bilebilirsiniz ne de karşınızdaki İkizler…
Eğer onunla ilk kez o büyüleyici çift kişiliğini oynadığı bir sosyal faaliyette tanıştınızsa hiç şansınız yok demektir. Onun şimdiye kadar karşılaştığınız en heyecan verici en zeki en ilginç kişi olduğuna inanacaksınız.
Ona ne kadar çok dokunarak sarılırsanız vücudunuz o kadar çok “bağımlılık hormonu” salgılar. Aşkın uzun süreli olmasını da bu hormon sağlıyor. Dünyada başka hiç kimsenin yapamayacağı biçimde yüzlerce değişik şekilde “seni seviyorum” diyebilir. İkizler şapkasını nereye asarsa orası evidir. Uzun bir yalnızlık döneminde de acı gözyaşları dökebilir…
Yengeç
Sen benim gözümde en büyüksün! Aşık insan sevdiğini öyle olmadığı halde herkesten üstün görür. Yengeç kadınları ve erkekleri, asırlarca olduklarından büyük gösteren aynayı ellerinde tutmanın lezzetli ve büyülü gücü sayesinde arzu objesi haline geldiler. İşte fiziksel görünümünü hiç beğenmesek de bizi iyi hissettiren kendimize güvenimizi yerine getiren insanlara aşık olmamızın nedeni bu kadar basit.
Aşık Yengeç insanı, sevdiğini öyle olmasa bile herkesten üstün görür.
Dürüst olun: Doğruları söyleyip söylememe çelişkisine düşmeyin. Doğruları ilişkinizi zedelemeyecek biçimde söylemeye dikkat ederseniz mutlu olursunuz…01 Yorumla- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılBende bir şey soracağım atıyorum en romantik erkekler odun burcundan çıkıyor bu bilgiyle ne yapmayı düşünüyorsun ? Odunlara mı yöneleceksin yoksa öylesine sorulmuş günlük 3 soru sorma hakkını kullanmak adına birazda sıkılmışlığın vermiş olduğu cesaret ile mi sordun ?
04 Yorumla- +1 yıl
Hayır merak ettim sadece. Sorumu elestirmekde sana düşmez
- +1 yıl
Sorunu eleştirmedim soruna karşılık soru sordum. Sen şimdi benim sorumumu eleştiriyorsun ? :))
- +1 yıl
Benim suana kadarki erkek arkadaşlarm terazi başak boğa ve ikizler burcun dan oldu romantik degillerdi ondan sordum
- +1 yıl
O zaman kova burcunu incelemelisin. Harika mükemmel kişiliğinin altında insan sevgisi romantikle karışmış süper ötesi bir şey haline gelmiş... Sanırım kova burcu olduğum her halimden anlaşılıyor :)). Şakası bir yana kova burcunu cidden bir gözlemle kendimden biliyorum çok romantiğim :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilim yay ve cok romantik ,yeri geldiginde maco da olur ama daha cok romantik ayy yerimm ben onu ya :-D eski sevgililerinin onu neden unutamadiklarini anladimm bir kizi nasil mutlu edecegini cok iyi biyor.Boyle erkeklerde var soylari tukenmemis gordum ya artik gozum acik gitmem
00 Yorumla
+1 yılEn romantik erkek KOÇ burcu bence hem ne istediğini bilen hemde kadının kalbini iyi bilen burçtur.Yengeç hayatı laylayloma alır Balık iste göstermelik romantiklik yapar içinde duygusal bir karakter baskın olsada gözler aldatmaya en yakın burçtur.Koç der geçerim üstünede tanımam :))
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
84Cevap
romantizm denince terazi herkesten biadım öne çıkar.onu yalnızca balık belki yakalayabilir...benim güneş terazi yükselen ve ay balık...şimdiye kadar hayatı paylaştığım her cinsilatif 'sen çok başka seviyosn.peri padişahı kızı gibi hissettiriyosn' dedi.istisnasız hepsi öyle dedi.
00 Yorumla
+1 yılAslan ya tabi ki lan sevdiğim insan için yapmadığım kalmaz ama degerinde fazlasını yaparsam monoton felan diye başımın etini yer. Ama sevgilim olunca da ilgiye boguyorum gerci herkesin ilk tecrubesi vardır.
00 YorumlaAslan burcu erkeğindeki romantizm genelde elde etme, en iyisi olma istediğinden gelir bu yüzden tutkuludur ama en romantik burç hiç tereddütsüz balıktır :)
00 Yorumla
+1 yılbalık kesinlikle romantik ama dışardan öyle olduğunu göremezsin biraz onun gerginliğini alman lazım bide eğer hoşlanıyosa senden süper işte o zaman balık erkeğine istediğini yaptır ...
00 Yorumla
+1 yılBurçlara değil karşılıklı uyumlara bağlı.Yıldız haritanızı çıkarılarak bulunabilecek bir şey bu normal burçlara göre değil :)
Bol şans.
Peace ^^ sister.00 YorumlaBen Aslan burcu terazi yükseleniyim bendeki romantizmin kimsede olmadığına inanıyorum :D Şiir mi ararsın, güller mi ararsın gerisini sen düşün.. ;)
00 Yorumla
+1 yılYengeç çok odundur. Balık ve Boğa diyorum. Boğa burçları cok sadiktir yani Boğa burcu olduğum icin demiyorum ama :p Aslan ve Terazi erkekleri ise ne kadar severlerse sevsinler aldatırlar uzak durmak gerek
11 Yorumla
+1 yılyengeç değilim ama bence yengeç .çevremdeki kişilere bakıyorum bir yengeç arkadaşım şair diğeri müzisyen. biz kaldık odun gibi yani :)
00 Yorumlaben çok romantiğim burçla alakası var mı bilmiyorum. balık burcuyum en önemli özelliği lanet olası duygusallık bir tek onu biliyorum :(
00 YorumlaBurca göre degil insanların karsılarındaki kisiler ve verdiği deger bunu belirler bence.
10 Yorumla
+1 yılben koç burcuyum romantizmi severim romantik oldugumuda düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılterazi kimi tanıdıysam romantik.. terazi erkeği yengece bin basar bu konuda.
00 YorumlaDiğerlerini bilmem de,
terazi burcuyum, romantiğim.00 YorumlaBence bı erkegın romantık olma durumu ıle burcu cok alakasız bıraz ruhu ınce olması gereklı o kadar.
01 Yorumla- +1 yıl
olabılır ama burcuda ınsanı yanstr :D
Ben aslan burcuyum,Herhalde aslan burcu olsa gerek.
00 YorumlaHangisi romantik bilmiyorum fakat yengeç olmadığına eminim. Babam yengeç burcu
00 YorumlaHenüz öyle bir burç yok erkekler için :) Hepsinde mutlaka azıcıkta olsa odunluk vardır :)
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılTerazi. Kendimden biliyorum çok romantiğim kızlara duyulur numaram : 0900 310 13 15
00 Yorumla evet öyle ama yengeç burcu romantikliğini öyle heran göstermez içinden belli eder onu anlamakta sana kalmış oğlak burçları baya belli ediyo
00 Yorumla
+1 yılyengeç romantiktir ama gizli gizli yapar..anlamak karşısındakine bağlı..ilgisine karşılık bulamadığını düşünürse çöp bile vermez sevgisinden ölse de..(kendimden biliyorum)
00 Yorumla
+1 yılBalık burcu her yerde romantik diye yazıyor ama hiç romantikliğini goremedim gercek hayatta:(((
00 YorumlaBalık diyolar ama benim sevgilimin burcu Balık olmasına rağmen tam bir odunn ^-^
01 Yorumla- +1 yıl
terazı :D
terazızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiii
00 YorumlaTeraziyim ve kiz arkadasima davranisim suprizler hediyeler olsun bence terazi :)
10 Yorumlaburcum balık . yükselenim yengeç :( f*ck balık yetmezmiş gibi birde yengeç .s
00 Yorumla
+1 yılYengec ve balik. Bu ikisi benden uzak olsun mumkunse.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 795 cevap paylaştı. kesin bizim burçtan çıkmıyor kendimden biliyorum :)
00 Yorumla
+1 yılbalık burcuyum.
duygusalımdır ama öyle bir romantiklik sezemiyorum kendimde :)00 Yorumla
+1 yılBalık burcu biriyim bu özellik iyi değil bence birde üstüne yükselen yengeç ise tamam
00 Yorumla
+1 yılKalıbımı basarım başaktır ulan türk filmindeki sahnelere gözlerim doluyor ve nefret ediyorum bu yapımdan ama bir o kadar da sert mizaçlıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılterazi burcuyum.
10 dakikada 10 şiir yazabilirim doğaçlama :p
güzel sözler yazabilirim yani sevgilime hep yapıyorum01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYengeç... Ama romantikliğin bir karşı durumu var duygusallık... Erkekte pek gitmez...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkova burcuyum inanmam burçlara ama mecnun gelsin onla yarışım bu konuda
00 Yorumlatabikide aslan burcu "diğer burclara göre 1.sırada yer alır aslandan sonra diğerleri gelebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOdun burcuyum. Hatta odun gibi kokmak için halis muhlis odun gibi kokan kenzo woody kullanıyorum. Zaten erkek parfümlerinın çoğu odunsu... Alayımız odunuz (size göre tabi)
00 YorumlaBurçmu ? oda ne millet nelere inaniyor insandan insana değişiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. yengeç olarak romantiğimdir ama romantiklik yapacak sevenimiz yok :)
00 YorumlaSaçma geldi bana, kişilikle alakalı. Öyle odunlar(balık burcu) tanıyorum ki marangoza götürsen bu kullanılmaz der.
00 YorumlaBende terazi burcuyum.İnsanlar nasıl görüyor bilmem ama ben duygusal ve romantik biri olduğumu düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden herkez ikizler erkegine düşman ikizler erkeğide romantik olabiliyor yani :)
04 Yorumla- +1 yıl
Hayır olamyo malesef :D
Cevap sahibi+1 yılÖnyargı tamamen :) istediği zaman öyle iyi oluyorki taş çıkarır hepsine :)
Cevap sahibi+1 yılYeterki istesin onuda :)
Kabayimdirr...
Romantizm nedir bilmem..
Bir seni bilirim...
Birde senin için atan kalbimi..00 Yorumla
+1 yılkimse ikizlerden bahsetmemistim:(oysa ben oysa be ben...
01 Yorumla- +1 yıl
İkizler ve kova çapkındır
Su grubu burçlar genellikle :) Biz balıklar hem duygusal hemde romantik olabiliyoruz :)
03 Yorumla- +1 yıl
Ya inanirmisin nerdeyse bir aydir buradayim gecen hafta attigim mesajlara baktim senin eski mesajlari gördüm, profiline baktim kayitli degil yazilmisdi, kac gündür soru sorup carriera isimli üye vardi aynstayn cocuk nerde o diye sormak istiyordum :D Bir türlü sorup cikamadim ama bu soruda karsima ciktin :DGerek kalmadi soruya :DSen benim buradaki favorit üyelerimden bir tanesisin Aynstayn abim benim ya :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam gibi adam olsun :D romantikliği bırak lüx meselesi oluyor o
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen romantiğinin bile içinde büyük bir öküzlük yatıyo :D
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne diyosun amca
- +1 yıl
Ne dediğimi okumadın mı küçük hanım?Erkekler için,böyle bir genelleme yapman,yanlış.Bazı şeyler,tercihlerinizile ilgilidir.Otobüs durağında,tren geçmez,sorun bir insanın,yaşamdan ve karşısındaki insandan ne beklediğiyle ilgilidir.Seçici kriterlerin doğru ise,öküz olmayanı da bulursun,var merak etme.
Ne şanslıyım ki yengecim:)Bence yengeç aşıksa romantik.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkrep diye biliyorum yakışıklı olsunlar olmasalar bile çok severler hedefine gitmek icin herşeyi göze alıyolar bakışlarıda dikkat çekiyo
00 Yorumla
+1 yılYengeçler farkını hep konuşturdu.
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle terazi kendimden biliyorum:)
10 Yorumla
+1 yılAslan :) Sevgilimden biliyorum :D
32 Yorumla- +1 yıl
her sevgılı gnlde romantık olmaya calsııyr bazıları mecburluktn bazıları ıse olesıne :D
akrep ama en kıskançlarıda ordan çıkıyor
00 YorumlaKendimden biliyorum Terazi :)
00 Yorumla
+1 yılalakası yok kişilikle alakalı bişey bu
00 YorumlaBaşak burcları öyle romantiktir ki.
00 Yorumla
+1 yılbende balık diye biliyorum :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı. herşeyi burca göre mi yorumluyorsunuz?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılBalık bence. Balığım oradan biliyorum :D
10 Yorumla İnsanın kişiliğine göre romantizm değişebilir..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBalık burcuyum kendimden biliyorum.
00 Yorumla
+1 yılAAKREPPP .burçların kralından çıkıyor tabi ki.
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem