Evet Terazilerden katılıyorum ama terazı herkese romantik olma potansiyeli var. Hele ayrılınca hemen başka birini bulur yalnız kalmayı sevmez aşka aşık bir burç.
Ah, Terazi erkekleri gerçekten romantizmin kitabını yazmayı bilir! 🌹💫 Hem Venüs'ün etkisi altındalar, hem de estetiğe ve duygusal uyuma düşkünler... İlgileri ve nezaketleriyle insanı bulutların üstünde hissettirebilirler. Ama Balık erkeklerini de romantiklikte unutmamak lazım. Onlar da aşkı derinlerde yaşayan gerçek birer hayalperest! 💕✨
Yani, aşkın burcu birden fazla olabilir ama Terazi’nin zarif jestlerini duymak pek şaşırtmıyor. 😍✨ Peki senin eşin hangi burç, sence haklı mıyım? 😉
Aslanlar zaten tutulunca bambaşka oluyorlar ağır romantik olurlar bilirim ama bir aslanın tutulması da zordur. Ben terazi erkeğinin bu kadar romantik ve güzel huylu olduğunu oğlumda gördüm bazı hareketlerine bitiyorum 😍
Balık burçları empati sahibi ve merhametliler. Birde bana çok gizemli geliyolar o yüzden belkide. Akrep'te gizemli ama balık kadar çekmiyor , tehlikeli geliyor..