Ben romantik erkekleri seviyorum ❤🥰 maço erkekler bana çok toksik geliyor hiç sevmiyorum..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Türk kızı maço erkek sever
https://www.youtube.com/embed/nfs8NYg7yQMAl sana erkek😁
Yine halay 😄😄
Romantiklerin dibine vursamda banamısın demiyor zalimin kızı
Samimi gelmesi lazım
Daha samimi kimse olamaz emin ol
Belki sorunları vardır onu sevmeyeni surundureni sevmeyi seviyordur seninle alakası yok üzülme.. bazı insanlar surunmeyi sever yılan olurlar genelde sjsjs 😄
Valla freni patlamış kamyondan farksızım. Sonunu bile bile yanından ayrılmıyorum
Bağımlısı mi oldun 😔
Benim zayıf yönüm o. Hiç bir insanın yapamadığını yıllar geçsede yan yana gelince beceriyor
Bende de oldu insan kendisi olmaktan çıkıyor aşık olunca 😔😔 bence kendine bir iyilik yap seni seven birini sev ben böyle iyilestim toksik biridir belki
Toksik birindense sevgiden anlayan birini sev
Denedim ama olmuyor ya onunla ya kimseyle ben böyle giderim artık
Burcun akrep mi?
Aslan
Oda terazi
Hmm benimde alçalan burcum aslan ama gurursuzum beni devletini yine de seviyorum aslan burçları gururlu oluyor diyorlar alakası yok sjsjs
Yandin oğlum sen teraziler psikopat bence şahadet getir sonunda ölüm var
Celladina aşık olmuşsun onlar kimseyi sevmez kendini bile sevmez karakteriz ler
Valla bi gün pişman olacak çünkü kimse benim ona yaptıklarımı yapmaz. Değerimi o gün gelmeden bilmesi lazım yoksa aslan gururu nasıl oluyor görecek. Hayatımda tüm kız arkadaşlarımla olan ilişkilerimde hep gururlu olan taraf bendim. Ama konu Merve olunca ne gurur kalıyor ne bişey. Kız benim kriptoniğim resmen
Ben unuttum beni seveni seviyorum kimse vazgeçilmez değildir
Ah gel bise bana sor ah
Sevmiyor sa s*ktir et
İşte ne arkadaşız ne sevgili arada kalmışlık var.
Hayırlısı olsun abi
100 kıza sorduk tabiiki hepsi romantik dedi. Fakat gerçek yaşamda bide baktıkki ne görelim hepsi maço istiyo ama söyleyemiyor 😉
ikisini bünyesinde bulundurabilen istemli şekilde romantikliği seçen
Bende maçoyum romantikliği hiç beceremem
Kıskançmısın çok
Eğer hoşlanırsam çok kıskanç olurum yanında erkek göreyim uzun süre o kızın yüzüne bakmıyorum tek bir erkek görmeye dayanamıyorum onun içindir sanırsam benden hoşlanan kızlar hep kız kıza takılırlar
En sevmediğim özellik herşeyin normali normal
Niye sevmediğin özelik onu anlamıyorum benden hoşlanan kız beni bir kızla görse herhalde sinirlenir beni seviyorsa diğer kızlarla işi ne der zaten kıskanmıyorsa bir sorun var bende öyleyim sevdiğin kişinin yanında sen olman gereken yerde başka erkek bu nasıl kabul edilebilir ben o kadar geniş değilim romantik erkek çok geniştir maço geniş değil kızların gözünü boyamaz kendini olduğundan farklı göstermez sevdiği kişiye aşırı bağlanır dürüstür dalavere yapmaz o kızın arkasında iş çevirmez haliyle daha kendinden emin kıza karşı çok özgüvenlidir çünkü gerçekten o kişiye aşıksa aldatmaz romantik erkekler gibi süslü cümleler kuramayız sevdiğimiz kız için birinin yüreğini deşebiliriz bendende geçmişte hoşlanmış olan bir kız merak etmiş bir gün kızlarla işim olur mu ya da evlenir miyim kızda evlendi halen şoktaydı sevgilisi eşi yokken böylese eşi olsa ya da sevgilisi asla diğer kızlarla işi olmaz diye düşünürler kolay kolay aşık olmaz oluncada kadın ona tam güvenir çünkü hiç bir kıza adım atmayan erkek hoşlanan kızların çoğu bana yüz asmasının nedeni bana güvenmedikleri için değil tamamen yüzde yüz güveniyorlar gördükleri karşısunda kızdıkları şey tamam başka kızlara adım atmıyor hoşlandığı kızda adım atmıyor kız etrafında dolansa dikkat çekmek için kızın yakına yakınlaşmamaları en azından bir kıza yakınlaşsın aşk anlamında şu aralar benden hoşlandığını hissetiğim bir kaç kız var şu sırlar yüzlerini döküyorlar çünkü onlarada adım atmadığım için bu sayede şunu biliyorlar eğer bu birine aşıksa gerçekten aşıktır kendisinin tek merkezinde o kadın olur şöyleki birini tanıyorum eğer biriyle evlense o ben olurdum ben ona yakınlaşmasam muhtemelen bekar ölecek güzelde kızın tercihi bekarlık değil orada evlenmek istiyor o ben olmalyım istiyor peki sen neden böyle yapıyorsun beni yürekten seven kızları kandıramam ondan hoşlanıyorum ama ona aşık değilim seviyorum deyip sonra yüzüstü bırakmaktansa hiç adım atmıyorum kızın duyguları ile oynamamak için
Benim tanıdığım kıskanç erkekler kendileri 176338 kez aldatirlardi onlara serbest ben aldatmamam etmedikleri laf kalmazdı intikam filan alırlardı
Ben öyle değilim tüm erkekleri aynı kefeye koymayı bırakın bir tane bana iyi olan kızlardan biri bu kişi beni kandırdı demez bırak eşim olacak onu aldatmayı bir kız sadece arkadaşımda olsa beni başka kızlarla görünce mutsuz olan sadece arkadaş olduğum kızlar bir daha üzülmesin diye ondan başka kızla konuşmazdım sırf o üzülmesin ne sevgilim nede eşim sadece arkadaşım olmasına ragmen sonuçta kız kıskanabilir diye sadece onunla takılan
Burcun ne abi senin
koç
Onlar iyidir
4 burçtan hiç kötülük görmedim koç balık kova akrep
erkekler ilgi alanım değil
😄😄
Yarı romantik yarı maçoyum
Maçoyum romantiklikle işim olmaz bana göre değil