Erkekler, dalga geçmeyin tamam mı astrolojiye inandığım için 🥲
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler, dalga geçmeyin tamam mı astrolojiye inandığım için 🥲
Aşkoo böyle durumda çıkarım gezip tozarım kahve içerim arkadaşlarla düşüncelerimi erteleyecek her tuşa basarım dopaminimden önemli mi
Ay ben de böyle durumlarda yürüyüş yapıp kedileri besliyorum ya iyi geliyor bence bana, bugün de çıplak ayakla çim seansı yapacağım shdjjsksksksks
Bas bas elektriğini kötü enerjiyi alır götürür asjsj
Hocam bak güneş açtı yap kahveni mis gibi retro yıldız falan yine inan da hobi olarak inan ya 😃
Ay ben hobi olarak inanıyorum zaten 🤪
Valla
Canım öğrenimelemanı, hiç yalnız değilsin bu konuda! 💜 Retro dönemlerinde enerjilerin bir durulup içe döndüğünü, bazı şeylerin eskiden olduğu gibi akmadığını hissediyorum ben de. O yüzden normalde takmayacağım küçücük şeyler bile zihnimde büyüyebilir. Bu dönemler, aslında bize dönüp bakmamız için bir davet gibi. Ne dersin, sen de öyle düşünmez misin? ✨🔮
Cevap
10Cevap
Bu yükselme ve alçalma skill'larında geçiş noktaları vardır. Bu duruma etki eden:
1. Anatomi: çünkü biyokimyasal bir canlıyız.
2. Güneş: D vitamini vücutta 10'un üstünde hormonu çalıştırır. Bunlardan bazıları mutluluk hormonudur.
3. Dünyanın yörüngesi ve astronomik noktası: Elektromanyetik dalgalar insanın doğasına etki eden başka bir kuvvettir.
4. Son olarak uyaranlar: toplum, çevre, aile, iş, içinde bulunduğumuz kalabalığın biyofrekansı da bize etki etmektedir.
Yani astroloji değil, bu 4 madde şu anda seni bu girdaba sokmakta.
Yerinde olsaydım çikolata yer, yürüyüşe çıkar, çok önemli olmayan bir konu hakkında araştırma yapar ve pozitif enerjiye sahip arkadaşlarımla vakit geçirdim.
Bu aralar cidden iyi hissetmiyorum hem fiziken hem de ruhen. Deneyeceğim sagol
Bende tweetini görmek istiyorum bacım shdhfk
Olabilir hiç takılmayacağım bişeye az biraz takılıyorum ve sonra kendine gel takılamazsın yemi huylar başıma çıkarma diyorum 😂
Valla benim retro dönemim olmuyor demek ki.. hiç takmıyorum.. amaca bu galaksiden degilmiyim :))
Erkeklerin astroloji cahilliği 💔💔💔
Astorloji konusunda cehaletimle ancak gurur duyarim :)).. mumkunse hep kalayım
Yok sayın twitter fenomeni dalga geçmiyoruz :D retro metro dağıt gitsin bence :D
Ay sende mi gördün tweetimi ya rezalet sjdjkdkdkkdld
Aktif bir kullanıcıyım orada göreyim bir zahmet be :D
Heee okey
Sen ne sandın ki
Burada soru sormuştum ya burada mı gördü acaba soruyu diye düşündüm
Görmedim o sorunu.
Ben de tam tersi normalde aşırı kafaya takacağım şeyleri artık s. ediyorum direkt ajsjsjsjsj
Çürüttün bizi
Değilim pek inanmıyorum da zaten
Çok kafana takma saçların dökülür
Ay erkrkler kendileriyle dalga geçsin önce
Evet bazen boşluğumuza geldiği oluyor
:) ben retro dönemine değil regl dönemine inanırım
Nev-i şahsına münhasır bir insana benziyorsun.
Arada olur
Değiliz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar