Kişilik & Karakter Siz de eskilere dalar mısınız bazen? Ahmet_karakaya Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Arşivi kurcalarken bunları buldum...Yaptığım ürünler ve sevgi dolu bir Ahmed :)) Siz de eskilere dalar mısınız bazen? Cevapla Sevgi Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. dalarım tabi ki de 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 1 yıl Albümleri karıştırınca evet. Çoğunu çekindiğim anı hatırlıyorum. 1 1 Yorumla Ahmet_karakaya 1 yıl Hmm ne güzel. Ben birazcık belki hatırlıyorum çekme, çekilme anını :)) Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet galeride fotoğrafları görünce huzunlenirim zaman ne çabuk geçiyor gidiyor ne çobuk büyümüşuz derim 1 0 Yorumla
кızıℓ-ιямαк Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Evet geceleri daha çok zuhur ediyor bu duygu. Güzel oluyor eskileri hatırlamak. 1 0 Yorumla
Damrancomran Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Düşme ahmedim düşme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
dalarım tabi ki de
Albümleri karıştırınca evet. Çoğunu çekindiğim anı hatırlıyorum.
Hmm ne güzel. Ben birazcık belki hatırlıyorum çekme, çekilme anını :))
Evet galeride fotoğrafları görünce huzunlenirim zaman ne çabuk geçiyor gidiyor ne çobuk büyümüşuz derim
Evet geceleri daha çok zuhur ediyor bu duygu. Güzel oluyor eskileri hatırlamak.
Sık sık galeride nostalji yaşarım 😂
Düşme ahmedim düşme