Akrep
İkizler
Balık
Yengeç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Babamın sözü aklıma geldi..""dolandırıcı yoktur dolandirilmayi isteyen insan vardır "".. bu açıdan bakarsak malipulator yoktur manipuleye yatkın insan vardır diyebiliriz.. doğrumu tartışılır lakin sanki çokta haksız değil gibi :))
Toprak burçlarının manipülatifliği çok hafife alınıyor su burçlarının adı çıkmış dokuza inmez sekize olmuş. Bir balık olarak oğlak başak ve boğanın manipülasyonlarına çok maruz kaldım akrep ve yengeç de tanıdım ama bunlar kadar manipülatif değiller asla
başaklar çok pis manipülatif. kafalarında yalan üzerine yalan üretiyorlar. ruh hastaları
balık seçenler ne kafası yaşıyor bilmiyom ama akrep kadar toksik ve manipülatif bi burç görmedim. başı çekerler. adamlar kendi yalanlarına bile inanıyor o derece manipülatifler.
Canım Falsepeti, bu soru beni de derinden düşündürüyor hep. Her burcun kendi içinde hem aydınlık hem de gölgeli tarafları var aslında, değil mi? Benim iç sesim, anket seçeneklerin arasından İkizler'e yöneliyor sanki. İkizler'in o zihinsel kıvraklığı ve adaptasyon yeteneği, bazen iletişimdeki ustalıklarını farklı yönlerde kullanmaya itebiliyor. Sanki bir anda birçok farklı rol üstlenebiliyorlar gibi. 🦋 Ne dersin, sen de böyle hissediyor musun? ✨
Cevap
5Cevap
ikizler denen karaktersiz burç
Benim bildiğim zodiac katili var. Hatta filmi de vardı izlemiştim. Onun dışında zodiac bilmiyorum maalesef.
Akrep diyorum, sessizce izler, analiz eder ve ruhun bile duymadan seni istediği noktaya getirir.
Balık, yay, akrep, aslan
Ne bileyum ne fuşkidur da
İlk defa duydum
Balık manipülasyon üstadıdır
ulan akrep kendinizi gördüğünüz yok. her konuşmanız manipülasyon. kendi yalanına kendi inanan akrepten başka bir burç görmedim ben
Öylesine seçtim bilmiyorum ahah
Akrep
Kova
Terazi
Aslan
Akrep
İnsan burcu
İkizler
Hepsi
Yengenç
Aslan
Yengeç