EsSelamu Aleyküm.
ben Yay burcuyum. sosyal medyada yazılan 99.99 kısımlık asparagaslarla değil, DELİLLERLE Konuşuyorum.
En Güçlü Strongman Zydrunas Savickas 15 Temmuz Doğumlu Yengeçdir.
Ringde 1 Yıl İçinde (1985) En Çok Kapışmış (15 Defa) Boksör Mike Tyson Da 30 Haziran Doğumlu Yengeçdir.
1 Spor Yarışmasında En Çok madalya (28 Adet) ve Aynı Zamanda Tüm madalyalara Oranla 1 Yılda En Çok Altın madalya (23 Adet) Kazanmış Sporcu Michael Phelps De 30 Haziran Doğumlu Yengeçdir.
ben Yay burcuyum. sosyal medyada yalnış gözlemlerle ve palavralarla abartılan koç, boğa, aslan, akrep, oğlak gibi burçlarla fiziksel kavgada onlara Galib Gelmişimdir. yani bu burçlar abartıldığı kadar da "iyi" ve ya "güçlü" ! X DEĞİLLER X !
koçların boynunun arka kısmı ve boğazları zayıfdır. ve kahir ekseriyyetile sıskadırlar. ben chokeslam kullanarak koçları yere sermişimdir. koçların tek güçlü kısmı kafalarıdır, başka hiç bir kısmı "güçlü" değil.
boğaların omuzları zayıfdır. ve ayakları da kısa olduğu için tekmelerinin gücü ve radyüsü zayıfdır. ben onların ayak bileklerinden vurarak yere sermişimdir. boğaların boyunlarının arka kısmı kalındır ve kafaları güçlüdür.
aslanların karın kısmı zayıfdır. ben aslanların karınlarına tekme atarak onları yere sermişimdir. aslanların yürekleri ve tartması güçlüdür.
yani bazı burçlar DELİL olmadan, sahtekarcasına, asparagaslarla, yalanlarla, palavralarla fazla abartılıyor.
İtiraf Edeyim Ki : ben Yay burcu Şahit Olmuşum Ki => kaç tane koç ve akrep burçları gördüm ki, çocukluklarında Oğlak Burcu Olan Babaları ve Terazi & Kova Burçlarından Olan Anneleri Tarafından Defalarca apartmanın bahçesinde Tüm Kalabalığın Gözü Önünde aşağılanmışdır, yüzlerine tükürülmüşdür.
koç, aslan, akrep ve boğa burçlarının Büyük Çoğunluğunun çocukluklarında Ekseren Oğlak Burcu Olan Babaları ve Terazi & Kova Burçlarından Olan Anneleri Tarafından Kaç Defalarca Dövüldüğüne Bizzat kendim Şahit Olmuşumdur.
HAKİKAT'I Bilmek İstiyor Musunuz?
koç, aslan, boğa, akrep gibi burçlar çocukluklarında Ebeveynleri Tarafından onlara (koç, aslan, akrep, boğa burçlarına) yaşatılmış aşağılık kompleksini İleri Zamanlarda Her Kes'ten gizlemek ve kendilerini (koç, aslan, akrep, boğa) yalanlarla avutmak ve çocuklukları boyunca yaşadıkları aşağılık komplekslerini örtbas etmek için sahte "üstünlük" taslıyorlar.
bir kesin "üstünlük" tasladığını Gördüyseniz, ilk önce o şahısın çocukluğunu komşularından araştırın
Bak O Zaman göreceksiniz ki (!) bu burçlar (aslan, koç, boğa, akrep) kendi çocukluklarında bolca Ebeveynleri, Diğer Çocukların Ebeveyneri, Akrabaları, Muallimleri (Öğretmenleri) Tarafından Cemiyyetin (Toplumun) Gözleri Önünde defalarca aşağılanmışlardır
koç, akrep, boğa, aslanın kendilerinden sorsanız, İtiraf etmezler. Çünki HAKİKAT'IN ortaya çıkacağından it gibi korkarlar (ama gizlerler). Bu yüzden de hiç "zann edildiği kadar" "cesur" da değiller.
bir kesin "üstünlük" tasladığını Görseniz, çocukluklarının aşağılık kompleksi ile geçdiğine Emin Olun
Fi Emen'İLLAH.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer