Ben Tanıyorum, güvenilir ve yeri mekanı olan biri
gittin mi diye soracak olursan ailecek gittik
Allah' a şükür herşeyimiz ile ilgilendi, elinden geldiğince yardımcı oldu
Bizzat kendim 6 aylık çocuğumu götürdüm,
Başta tabi ki doktora götürdüm (Medicana-Başakşehir Tıp Merkezi-Özel Okmeydanı Hasatanesi-Okmeydanı Eğitim Araştırma-Sağlık Ocakları)
Hepsi dedi ki gazı var. Diyorum ki gece sürekli kalkıyor hemde korkarak kalkıp hüngür hüngür ağlıyor. Hepsi gaz ilacı yazdı, krem yazdı Sonuç mu "0"...
bir arkadaşımın vasıtası ile Ziya Abi'ye götürdüm. Size yemin ediyorum o gün muska yazdı. Üzerinde taşıdı akşam oldu uyudu ve ve uyanma kalkma ağlama kesildi. (Ümmü Sibyan diye bişey varmış o musallat olmuş)
Çocuğum 4 yaşına girecek ve 3,5 yıldır hiçbir sorumunuz olmadı
Allah Ziya Abi' den razı olsun.1157 Yorumla- +1 yıl
Allah'tan başka kimse gaybi bilemez
Hala çözümü hacı ve hoca tayfasında arayan insanlar size soruyorum:
Kainatın ümmetin ve inan inanmayan tüm insanoğlunun affı için Allah'a yalvaran bir Peygamber'in ummetisiniz
Sizler 5 vakit namazınızi kılıp gücü ve kudreti herşeye yeten ve OL derse OLAN herşeyi Allah'tan isterseniz size vermeyecek mi?
Büyü vardır nazar vardır ama onlar için de Rabbim dua indirmiştir o halde Hacı hoca peşinde koşup yegane umutlarınizi yüceltmek veya köreltmek için mi gidiyorsunuz?
Bir çok hoca hakkında forum sayfalarında çevremde çok fazla yazılar okudum ve dinledim
Kimi şifa bulmuş kimi ise gitmiş gelmiş boşu boşuna!!!
Demem odur ki işinin ehli bilen hoca kişiden kişiye değişir
Sen kendine şifa bulduğunu sanırsın ama Allah'ın rahmet ettiğini bilmezsin kim yaptı hoca yaptı
HÜKÜM YALNİZCA ALLAH'A AİTTİR
Olmayınca olmuyor, olunca oluyor.
Olur gibi olunca da olmuyor.
Olmaz diyorsun bir bakıyorsun oluyor.
Ancak, “O” “OL” derse oluyor.
Başka türlü olmuyor.
Selamlar.. - +1 yıl
Allah rızası için bana da numarası ve ya adresini özelden atar mısın ben de kendisini alibeyköyden tanıyorum ama sonra kaybettim çok ihtiyaçım var çok :((
- +1 yıl
Ziya hoca adresi bilen var mı
- +1 yıl
Adresi biliyorsanız yardımcı olabilir misin
- +1 yıl
@Puslugozler özelden yaz yardımcı olurum
- +1 yıl
- +1 yıl
@Nurleylahanım ben 1 senedir gidiyorum hala sonuç yokkkkkkkk
- +1 yıl
- +1 yıl
Merhabalar size mesaj atamıyorum. Lütfen adresi paylaşabilir misiniz rica etsem?
- +1 yıl
.
- +1 yıl
Merhabalar rica etsem adresi mesaj atabilir misiniz lütfen 🙏
- +1 yıl
Size mesaj atamıyorum maalesef, lütfen adresi paylaşabilir misiniz bugün gideceğim
- +1 yıl
Ziya hoca veya Enes hoca tlf numarasını bilen batmı Allah rızası için lazım daha önce gitmiştik bulamıyorum
- +1 yıl
@Zeynep-bjk merhaba Zeynep bende alibeyköyden tanıyorum ulaşabildiğim banada yarım et lütfen 🙏🏻
- +1 yıl
Merhaba bu ziya hoca instigramda sayfası olan ziya hocamı acaba
- +1 yıl
Merhba banada söylediniz. Nerde olduğu
- +1 yıl
Lütfen adres verir misiniz bana habiplerden taşınmış Ziya hoca
- +1 yıl
Banada bilgisini verebilirmisin rica etsem
- +1 yıl
Ben özelden yazamiyorum nasıl ulaşabilirim dize nolur çok acil
- +1 yıl
Ziya hocanın adresine ulaşmam lzım lütfen yardım edin
- 1 yıl
Bnada adresini verir misiniz yuvam yikilmasin
- 1 yıl
Abla bnada lazım ben en son içerde diye biliyordum kesin yaptığı tutuyor mu telefonu vaemı ben sehir dısında uzaktayım bana lazım eşimle bosanıyom kocamı cok seviyorum siz nasıl ulasıp gittiniz bende işlem yaptırcam ne kadara yapıyor
- 1 yıl
@Firdevs75 merhaba telefonu var mı sizde?
- 10 ay
Ben sizi özelden yazamıyorum yeni. üyeyim bana adresini verebilirmisiniz Allah rızası için
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet çok iyi tanıyorum hemde 4 aydır peşinden koşturdu konu şöyle bir arkadaşımın durumu çok kötüydü ve ziya hocaya gitti baktırmak için kendini ve hoca bakımına sonra 1 hafta sonra tekrar gel demiş oda tekrar gitmis hoca demiş var mı değişiklik yok demiş arkadaşım sonra hoca senin gerçek sıkıntın nedir demiş hoca arkadaşımda anlatmış evim dagaldi herşeyin gitti hocada ben sana yardım edcem demiş ve tami tamına bugün yarın öbür gün öbür hafta öbür ay derken arkadaşımı tam 4 ay salladı arkadaşlar ve çocuk sokaklarda yaşamaya başlamış ulaşamıyorum kendisine arkadaşımın ve böyle bir hocaya gidip gitmemek size kalmış Bana göre Ziya hocanın Allah katında yeri yoktur masum insanları düşmüş insanları oylamaktan başka bişey yapmıyor anca para topluyor orda giden insanlarda Allah yardım edcem etsin böyle insanlara dusmesin
310 Yorumla- +1 yıl
Ziya hocayı tanısan şu yorumu yapmazdın sanırım sizler herşeyi yaparım üflerim bozarım getiririm tarzında bir hocayla karıştırdın. Birincisi bakım yaptıktan sonra senin gerçek sıkıntın diye bir
soru sormaz Yapılan bir şeye karşı rızk azalman varsa zaten yapılan bozulursa o hak üstünden kalkar bir şeyim yok ama Rızkım bol olsun dersen sana namaza başla haramdan uzak dur Kuran’a göre yaşa Allah ‘tan işte der gönderir. Bu işi parayla yapan biri zat n değil. Ne gaybı söyler ne büyü yapar yapmak için geleni kovduğunu ben şahidim. Haramdan helalden sakınan biri ve hayatını bu doğrultuda yaşayan biri için bu şekilde bilmeden yazıp çizmeyi günahtır. - +1 yıl
Merhab
- +1 yıl
@Ordi34 merhaba kesinlikle katılıyorum söylediklerinize öyle bir adam değil ve ayrıca para istemiyo ki ne bırakırsan bakmıyo bile çok merhametli anlayışlı bir hoca ayrıca kadınlar girdiğinde erkek yoksa kapıyı kapatmıyo bile ve öğrencileri vs vardı ben bana yazdığını düşürdüm ve şu an habiplerde değil hoca yerini biliyomusunz acaba ya da telefon numarası?
- +1 yıl
Lütfen benimle Ziya hocanın iletişim bilgisini paylaşır mısınız habiplerden taşınmış ulaşamıyorum
- 10 ay
Merhaba ben yeni. üyeyim Allah rızası için ziya hocanın numarasını ve adresini bilen var mı
+1 yılDaha önce bir kaç kez farklı sebeplerle gittim ve faydasını gördüm. parayla pulla bu işi yapan birisi değil. şu an acil olarak ulaşmam lazım fakat habiblerdeki yerinde yok. nasıl ulaşabilirim bilen varsa Allah rızası için yardımcı olsun.
422 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Fundaferdi telefon kullanmıyor
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Fundaferdi sizde varsa numarası verirmisiniz
- 1 yıl
@Şuleayhan ya ulaştınız mı ya da birini buldunumuz mu bana lazım
- 1 yıl
@Firdevs75 merhaba ziya hıca sarıyerin neresinde adres var mı yardımcı olur musunuz bizde bulamadık habiblerde
- 10 ay
- 6 ay
@Tuğbayamann ziya hocanın yeni yeri nerde acaba adres verebilir misiniz rica etsem
- 6 ay
@Firdevs75 merhaba ziya hocanın yeni yeri nerede adres verebilir misiniz rica etsem
yokk
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Arkadaş lar Ziya Hoca Sariyere taşınmış kismetse yarin gidicam Habipler çöp yolunda okullarin orada enes hoca var oda yapacagi bir şey varsa yardimci oluyor yapamiyacagi bir şey varsa ziya hoca veya Cüneyt hocaya yönlendiriyor.
38 Yorumla- 10 ay
Ziya hocanın numarası ya da adresini verebilir isiniz Allah rızası için
- 7 ay
- 4 ay
Ziya hocanın telefon nunarası var mı acaba
- 3 ay
@Farukeveryday Yok bende maalesef bulamadım yazıyorum ama kimseden bir cevap alamadım. Eğer bulursam size de bilgi vereceğim sizde bulursanız bana bilgi verir misiniz
5 ayLütfen bana numarasını adresini verin annemi götürcem alibeyköyden beri tanıyorum ama bulamıyorum allah rızası için yazın lütfen
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar bende gitmek istiyorum ziya hocaya bana adresini veya telefonunu verebilecek var mı Allah rızası için
51 Yorumla- 1 yıl
Gittin mi faydası oldumu banada lazım gittigseniz adersini yazarmısın
1 ayMerhabalar Enes hocayı tanıyan var mı İstanbul da karşıda imiş yeri
10 YorumlaMerhaba Ziya hoca hakkında tam bilgi verebilir misiniz
00 Yorumla
1 yılLütfen bana yazar mısınız bu ziya hocaya nasıl ulaşabilirim
10 YorumlaZiya hocayı bulan var mı? Bilgi verebilir mi?
015 Yorumla- +1 yıl
- 1 yıl
- 10 ay
- 7 ay
- 5 ay
- 4 ay
+1 yılArnavutköy de bitlisli bir hoca varmış kalemi nefesi kuvvetli bilgisi olan var mı
00 Yorumla
+1 yılZiya hocaya ulaşan var mi adres tel numarası acil lazim
10 YorumlaZiya hocanın numarası adresini verebilir misiniz lütfen acil
02 Yorumla- +1 yıl
Bulursan benimle paylaşırmısın
+1 yılMerhaba arkadaslar ziya hocaya nasıl ulasabilirim halen habiblerdemidir bilen var mı?
00 Yorumlaiyi günler ziya hoca duyumlarıma göre habiplerden gitmiş yeni mekanını biiliyormusunuz acaba
015 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Mehmet12581258 merhaba siz gittinizmi ziya hocaya
- +1 yıl
@Gizemm4545 gizem beni takip et aynı durumdayız konuşalım
- +1 yıl
@Kimseeeeeeeee mesaj atamiyorum sana
- +1 yıl
@Ordi34 buralarda misin
- +1 yıl
@Gizemm4545 samsuna gitmiş 2 sene olmuş hastalığından dolayı evinin yakınındaki bakkal söyledi
- +1 yıl
@Ordi34 ver numarayı
- +1 yıl
@Gizemm4545 samsuna taşınmış
Ben sonuç alamadım alanda var almayan da yani aylardır bekliyorum ama artık olmaz sanırım
01 Yorumla
+1 yılLütfen adres hocanın habiplerden taşınmış
00 Yorumla
+1 yılBu hocayı bilennvarsa adresini söyleyebilirim
00 YorumlaZiya hocanin numarasi var mi kimsede. Lutfen
00 Yorumlavarr.
12 Yorumla- +1 yıl
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026