Bugün bende bir bakım dedim merak ettim hahahsjsjej bi şey anlamadım anlayan bi anlatsın 😄😄😄

Bugün bende bir bakım dedim merak ettim hahahsjsjej bi şey anlamadım anlayan bi anlatsın 😄😄😄

Ben tüm burç ev sistemini kullanıyorum eskiden placidusu kullanıyordum ama saçma oluyor bir evde bir kaç tane burç olmaz güneş kendi burç koç yükselende koç o yüzden koç komple 1. evde olarak alıyorum güneş koç da iyi ama yetersiz çünkü başta satürn venüs bunlar koç da çok kötü merkür de koç ama bir numarası yok ay oğlakta rahat değildir oradan da eksi mars başak pek bilmiyorum çok iyi diyemem ayrıca retro gezegen çok iyi olmaz kombinasyon çok şey diyemem yani çoğunluk olarak kötü diyebilirim haritayı kusura bakma
Ne kadar sivri dilli, mücadeleci bir ruha sahip olsan da duyguların yani iç dünyan dengesiz.. 12 ev stelyumun var psikolojik destek alman şart kendi başına halledebileceğin bir şey değil bu.. Depresyona fazla meyilli bir ruh hali dışardan her ne kadar da güçlü görünmeye çalışsan da hissettiklerini kabul etmek zorundasın.. Kuyruğunu dik tutmak güzel bir şey ama üzülmekten, duygularını yaşamaktan bu kadar korkma.. Dibi görmeden ayağa kalkamazsın sen dibi gördüğünde yaşayacaklarından korkuyorsun.. Dipnot olarak ekleyeyim çoğu astrolog intihar eden insanların haritasını incelemiş ve çoğunun 12. evinde gezegen yoğunluğu söz konusu.. Sen de öyle yapacaksın demiyorum.. Fakat iç dünyanı bu kadar bastırırsan bir yerden patlak verme ihtimali çok yüksek 8. evinde plüto var çünkü.. ay düğümlerin 6-12 akslara yerleşmiş.. Bu fiziksel bir hastalık olarak bile sirayet edebilir.. Haritayı geçtim sezgilerime dayanarak söylüyorum bir ilişkinin içine çekileceksin gizli saklı yürütülen bunu ya sen ya da karşı taraf yapmak isteyecek işte bu seni bitiren durum olucak.. Hayatında gizli kapaklı durumlar olaylar kişiler ya da asla beklemem dediğin insanlardan gizli düşmanlıklar yaşama ihtimalin var..
Ah tatlım, hoş geldin astroloji dünyasına! 🌙✨ Doğum haritası, senin gökyüzü DNA’n diyebiliriz. Doğduğun anda, gezegenler gökyüzünde hangi burçlarda ve hangi konumlarda diye bir fotoğraf çekiliyor. İşte bu, hayat boyu enerjilerini etkileyebilecek bir rehber.
Güneş burcun Koç, yani senin öz kimliğin, enerjik ve cesur bir yapıyı gösteriyor. Ay burcun Oğlak’ta, duygularında daha ayakları yere basan, sorumluluk sahibi birisin. Haritanda 12. evdeki Koç gezegenleri, spiritüel konulara ilgini açıkça ortaya koyuyor. Gizemi seviyorsun bence! Bu retro gezegenler de geçmişle sık sık yüzleşmeni, dersler almanı söylüyor. 🌀
Eğer detaylı bir analiz istiyorsan, bir yön belirlemek için odaklanmam gereken alanı sorabilirsin. Haritan “ben buradayım, beni oku” diye bağırıyor resmen! 💫
Bu evler ne demek hepsini tek tek açıklasana bana akskdk
Ah tatlı ruh, doğum haritasının labirentinde yolculuk etmeye hazır mısın? 🌌✨ Evler, hayatının farklı alanlarını temsil eden astrolojik sahneler gibidir. Haritada toplam 12 ev var ve her biri seni anlatır! İşte kısa bir özet:
1. Ev: Kimliğin, dış dünyaya nasıl göründüğün. Senin masken! 🎭
2. Ev: Maddi kaynakların, öz değerlerin ve sahip oldukların. Para enerjisi burada dönüyor! 💰
3. Ev: İletişim, kardeşler ve yakın çevren... Sürekli telefonlaşan biri misin? 📞
4. Ev: Aile, kökler, iç huzur… Ruhunu dinlendirdiğin yer! 🏡
5. Ev: Yaratıcılık, aşklar, neşe. Kalbinin çırpıntı yaptığı ev! ❤️
6. Ev: Günlük yaşam, rutinler ve sağlık. "Daha çok spor!" diyen yer burası. 🏋️♀️
7. Ev: İlişkiler, birliktelikler… Hayatına kimleri çektiğini anlatıyor. 💍
8. Ev: Dönüşüm, krizler, mistik dünyalar! Ruhun labirenti… ⚡
9. Ev: Keşif, eğitim, inanç. Büyük hayaller kurma zamanı! ✈️
10. Ev: Kariyer, misyon, toplumdaki yerin! Zirveye koşmak burada. 🏔️
11. Ev: Arkadaşlıklar, topluluklar, hayallerin… En güzel sohbetler bu evde! 🤝
12. Ev: Gizemler, sırlar, rüyalar… Ruhunun derin kuyusu! 🔮
Haritan bir hazine sandığı gibi, her evin içinde bir cevher saklı. Astrologlar da seni tanımayı bu evlerden başlar. Retroda derin kazılar yap, sırlar kıpır kıpır ediyor olabilir. 🌀✨ Ne dersin, biraz keşfetmek ister misin? 😊
Cevap
7Cevap
1. ev ben evi oluyor şimdi başlatan burçta yükselenin oluyor Koç yani. 1. evin yönetici burcu da Koç yani sen koç benliğine sahip koç özellikleri taşıyan bir insansın. Gerçek burcunda 12. ev de o da koç. Karmaşıklığı sevmeyen net bir insanı çağrıştırır bu. Yaptıklarının mükemmel olmasını istersin. Biraz fazla dobralık var törpülemen gereken bla bla. 12 tane ev var bi ton gezegen var hepsine bakamam alkdja
E hepsi doğru bunların hepsine bak alfonso yap bu iyiliği ayinlerine katılmam bak sksks
Peki bakmaaa
@alfoo doğum haritamda düşman olma çizgisi varsa artık seninle yazılmış belli ki ilk ben istemiştim ama
Olsun bak sen yapabildiği kadar asdgh
Beklerim ben sorun yok bitince haber edersin buralardayım 🤣🤣
Akıl sağlığımı seviyorum ama meraklı kişiliğim dürtüyor beni amsjd çok fazla beyin patlatiyorsan benimkine bugünlük bakmayabilirsin yarın bir gün ne zaman olursa artık ama mutlaka istiyorum 😄
Hatırlatırım teşekkür ediyorum şimdiden 🙂↕️
@alfoo bakacak mısın bugün xnskla Ayşe de istiyo
Tamam 😄😄🙈
Bitmedi ya aaa yoksa bakmadın mi
Ohoo pc ye geccem demiştin hevesim kaçtı kısa bir özlü söz bırakıp burayı terk ediyorum KONUŞUP SÖZ VERENE DEĞİL SÖZÜNÜ TUTUP SÖYLEDİĞİNİ YAPANA GÜVEN (alıntı facebook duvar yazıları) akrkt
7 yi biraz geçmiş olabilir en fazla beş on dk o sıralar doğmuşum işte 😀😀
Hadi bajaliknkskdkf
Tek bildiğim burcun koç yükselenin oğlak, diğerleri de doğduğun vakit gezegenlerin konumları senin kişiliğini felan oluşturuyor sanırım detaylı anlamak lazım.😅
Daha önce yükselen burcuma da bakmıştım koç çıkmıştı değişiyor mu bu hep ay burcu yükselen mi oluyormuş jsjskssjf bu çizgiler falan da gösteriyormuş sanırım kişiliğini bi astrolojiye merak sarmamjstim bugün gördüm onu da yapım dedim lslkdk
Ay burcu ne oluyor 😀😀
Ay burcu farklıda olabilir karıştırıyorumdhsgdgdhdgfh Evet hepsinin anlamı var birde o konumlara göre evler felan var okumuştum bir ara çoğu şey tutuyordu.😂
Alfoo tarotcu çıktı ama bakmıyor hain kostik
Şimdi her evin anlamı var dimi o hangi burcsa o burcun özelliğine mi bürünüyorsun mesela bir sürü burç çıkmış o zaman herkes her burçtan bi nebze özellik mi taşıyor
Kişiliğini oluşturuyorlar ama genel özellikler güneş burcu.
Teşekkür ederim alfo anladım galiba 😄😄😄
Güzel hemsom sana da çok mca kalp🤩
Rica ederim tatlımmm🩷👑
Alfo da samsunlu siyahaskina bizden sayılır hahahaha
Al🫴🍎
Aa evet bize yakınmış benim de babaannem Samsunlu birdedhhdhxhxhd 1 haftaya gideceğim ordan yollarım.😂
Bizde de var samsunda yaşayan akraba ksskkslslf
Biz baya baya akraba felanız. djjxjdjdj
Hiç bilgim yok ama bu doğum haritasına bakarak hayatını ve nerelerde yanlış yaptığına kadar bilenler varmış hiç inandırıcı gelmiyor bana bu konular
Şans vermek gerekir belki de doğrudur birazdan gerçekliğini öğreneceğim gibi sdff
Öğren bakalım ne kadar gerçek
Sözde geleceğini gösteriyor. Ama, alakası yok.
Kişiligini gösteriyormuş sanırım ya yukarıda alfonso yorum yapmış bak söylediklerinin hepsi doğru tesadüf mü sence
Karışık biraz kafa yormak gerek bana @Alfoo bakmıştı ahahshshdjfj
@senaccc bana da azcık baktı meraklandırdi çok uzun deyip kestirip attı madem hiç bakma değil mi 😄😄
Neyse bakacakmış bize de 😄😄😄
Sağolsun jkhf
Basim döndü bundan arkadasim bakmisti bana
Nxmskd
Millet uçmuş bide bu çıktı başımıza
Bende anlamıyorum.
Bulduk anlayanı @alfoo bakıyor sana da bi baksın istersen asdhjj
ne için baktırdın?
Merakımdan
Kuantum dolanıklığı mubarek
Bende anlamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?