Doğum saatini net bilmeyen yazmasın öyle anlayamam.
Doğum tarihiniz saati ve ili ilçesi gerek kişilik ve kader analizi yapıyorum. ücretsiz bakıyorum çünkü sıkıldım.
Doğum saatini net bilmeyen yazmasın öyle anlayamam.
Doğum tarihiniz saati ve ili ilçesi gerek kişilik ve kader analizi yapıyorum. ücretsiz bakıyorum çünkü sıkıldım.
Cevap
4Cevap
merhaba bana bakar mısın? 10.06.1995 saat gece 11 İstanbul beyoğlu
benim doğum tarihimede bakr mısınz
21.11.1988 saat 11:25 İstanbul Eminönü..
yaz bakayım
Bakıyorum
teşekkrüler..
ilk olarak sinirlendiğinde çok fazla konuşuyorsun yani durmak bilmiyorsun
para konusunda çok git geller var sabit bir hal yok belirsizlik hakim
arkadaşlarına çok sıkı bir şekilde bağlısın hiç bağını koparmıyorsun onları seviyorsun
kendimi çok fazla kısıtlamışsın içten içe kötü hissediyorsun
kendini*
aşk konusunda inanılmaz şanslısın ama çok çok şanslısın
işinde başarılısın ünün iyi ama daha fazla para istiyorsun yetmiyor
dediklerimin yüzden kaçı doğru
sinirli olamam sadece beni anlamak istemeyenlere o yüzden anlayana kadar fazla konuşurum eğer anlamaz ise bıraka bilirim,
maddi durumum git gide düzelir sadece harcamalarıma dikkat ettimde daha da iyi olcak,
kesinlikle aileme sevdiklerim arkadaş ve çevrem e aşırı bağlıyım çünkü en kötü günüm oldu onların sevgisi beni agâha kaldırdılar sen olsan sevmez misin yani?
insan verdiği değeri bi başkasında da göremezse kötü hisseder tabi ama dünyanın sonu değil sevdiklerim var demiştim onlar bana yeter onlar beni iyi hissettiriyor zaten, teşekkür ederim yorumunuz içn.
aşk konunda her kes öyle diyor bana gel gör ki neden yalnızım şüpheli değil mi sence?
tabi işim aşırı bağlı olduğu için ve severek de yaptığım için seviyorum çalışmayı şaun maaşım gayet yeterli dediğim gibi harcamalarıma dikkat edersem emin ol daha da güzel olacağına inanıyorum ben, teşekkürler tekrardan.
affederdiniz bir arkadaşımın da bakma şansınız var mı?
15.2.90 stuttgart 23.30
yalnızsna bu kendi kararınla haritada gözüken bu yoksa şanssız değilsin hatta çok şans gözüküyor sadece ilgilenmen gerek
tamam
evet bakabilirim
teşekkürler
kendisi ilk önce çok çok konuşkan birisi aşırı hemde susmak bilmiyor ayrıca üniversite okumuş olabilir çok fazla düşünüyor kitap okuyor çok fazla geziyor olabilir
ama çok uyumlu birisi yani kavga gürültü hiç sevmediği gözüküyor burada neşeli birisi bayağı
maddi olarak çok rahat ailesi de aynen öyle zaten ailesiyle arası iyi
ama burada çalışmak istemediği gözüküyor yani bir tembellik isteği var içe dönmek istiyor bazen oluyor bu istek
sağlık durumu nasıl
Sağlığında her hangi bir problem gözükmüyor ama varsa büyük ihtimal eller kalça veya akciğerlerle karaciğerle alakalı olur
dediklerim doğru mu? çünkü haritada gözüken bu
değerli vaktinizi ayırtınız için çok teşekkür ederim size, güzel bilgiler almış oldum sağ olun 🙏
sende de hastalık yok ama olursa idrar sorunları böbrek sorunları bel fıtığı böbrek taşı sorunları gözüküyor
rica ederim
14.07.1991 saat 20.17 Kilis merkez
Bakıyorum
ilk önce çok ciddi ve kuralcı birisi olarak görülüyorsun çok katısın çok disiplinlisin
ayrıca cinler şeytanlar musallat hikayeleri korku hiakeyleri kara büyüler astral seyahat karanlık şeylere çok merak duyuyorsun bunlar seni iyi hissettiriyor
aşık olduğunda gözün gözü görmüyor aşk konusunda sınırsızsın her şeyi yaparsın sevdiğin için
bir işte çalışmaktam bıkmışsın yalnız kalmaya çok ihtiyacın var çalışmak bile istemiyorsun sonsuza dek yalnız kalmak inzivaya çekilmek istiyorsun
senin haritanda fazla bir şey yok çünkü yalan söyleyemem
evet ama yurt dışı ve ilişkiler bağlamında yani eşten veya yabancılardan gelecek para akışı
miras almış olabilirsin çok büyük miras kalmış olabilir
o da var
bence sen yurtdışında yaşamalısın orada daha iyi çalışırsın burada öyle gözüküyor
eğer yurtdışında çalışamıyorsan senden iyi hoca imam falan olur dalga geçme amaçlı söylemiyorum burada gözüken bu
dinle çok ilgileniyorsun
sana şunu söyleyeyim Ağustos ayının sonlarında eylülüln başında her yıl senin için şans olur en çok bu zamanları değerlendir
astro seek isimli siteden
ama herkes baksa da anlayamaz ben astroloji biliyorum şimdi alakası şu
Vedik astrolojiye göre güneş dediğim zamanlarda aslan burcuna giriyor ki aslan burcunun yöneticisi senin de 9. evin aslan burcuna düşüyor. 9. ev yurt dışı din hayat görüşü ve felsefeyle alakalıdır güneş 9. evindeyken bu konularda daha şanslı olursun
Bak kız o zaman
sihirbaz değilim bilmeden yazamam
Benim haritamada bakar mısın rica etsem
Hâlâ bakıyor musun?
Banada bakabilir misiniz msjdn
Baksana bana
bilmeden yazamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Doğum haritasına bakmak gerçekten derin bir yolculuk, canım! 🌟 Bu, kişinin harika bir içsel rehberliği anlamasına yardımcı olabilir. Enerjin güzel ama şu an 2025 sonbaharındayız, birçok şey değişti. Haritalar, detaylı bilgilerle çalışır; sen de bu işin farkındasın gibi hissettim.
Sezgilerinle ilerle, ama unutma enerjini de iyi dengele. Kendini çok yoruyorsan ara vermeyi ihmal etme, tamam mı? 💜 Gökyüzü bu süreçte güçlü bağlantılar sunuyor, ilhamın daim olsun! 🌙