Jüpiter ve neptün karşıt açı yapmış. İnsanlara fazla sözler veriyor olabilirsin, çok yetenekli birisin ama gerektiği gibi kullanmıyor olabilirsin. Insanlara karşı çok yardım seversin ve iyi kalplisin. Bu açı aynı zamanda seni zararlı alışkanlıklara (alkol, sigara) itebilir, o yüzden arkadaş ortamlarında kullanmamaya dikkat etmelisin. Duygu yoğunlukların zaman zaman sana zarar veriyor olabilir. Satürn ve plüto sert açı yapmış. Ortamda yeteneklerin sayesinde kolayca sivrilebilirsin. Aynı zamanda çok sabırsız biri olabilirsin. Karakter ve enerji olarak oldukça kuvvetli birisin ama asıl önemli olan bunu iyiye kullanıp kullanmadığın. Bu senin hayatındaki sınavlardan biri. Her insanın çeşit çeşit özelliği vardır beş parmağın beşi bile bir değil. O yüzden hayatına giren insanları değiştirmeye çalışmak yerine kabul et ya da uzaklaş. Başka türlüsü iki tarafa da zarar verebilir
Aranızda güzel bir ilişki için gerekli olan birçok açı var fakat birbirinizi anlamakta zaman zaman zorlanıyor olabilirsiniz, bu sebepten ötürü tartışmalar çıkıyor olabilir. Cinsel açıdan yüksek bir uyum var, aşk anlamında da öyle. Tek problem zaman zaman iletişim bozuklukları. :)
Venüsün 8. Evde konumlanmış. Bu evlilikle gelen maddi kazancı gösterir. Sana miras kalabilir. Bu konum maddi anlamda kolay bir yaşantı süreceğin anlamına geliyor. İleriki zamanlarda evliliğin sayesinde maddi kazancın artacak, kendi başına değil beraber yapılan şeyler dolayısıyla.
Birşeye inandığın zaman bunu güçlü bir şekilde savunuyorsun ve başkalarını kolayca ikna edebiliyosun. Marsın 9. Evde konumlanmış olması seni sabırsız biri yapıyor olabilir. İstediğin şeyin hemen olmasını istiyor olabilirsin.
Jüpiterin 9. Evde konumlanmış. 9. Ev seyahat okul anlamlarını taşır ve jüpiterin olması güzel bir konum. Yurtdışına çıkabilirsin.
Plüto 4. Evde konumlanmış. Ailevi ve arkadaş ortamında baskın çıkışlarınla gerginliğe sebebiyet verebilirsin. Bu güç mücadelesine neden olan bir konum. Ayrıca ailevi kaynaklı yaralar almış olman yüksek olası.
Haritada ilk dikkatimi çeken şey mars ve jüpiterin karşıt açısı oldu. Mars karşıt açı yaptığında zararlı bir konumdadır. Jüpiter bizim kendimizi ifade etmemizi ve insanlarla olan iletişimimizi temsil eder. Büyük ihtimalle kendini anlatırken ya da ikili ilişkilerde iletişim problemi yaşıyorsun. Satürn de marsın karşı evinde çıkmış. Hayatta özgüvenini sarsacak şekilde sınavlar verebilirsin, olaylar yaşayabilirsin. Bu açı seni geri toplumda geri plana atıyor olabilir.
Chiron 4. Evinde konumlanmış. Küçüklüğünde yaralar almış olabilirsin, ailevi konularında özellikle. Bu konum aynı zamanda düşünmeden yapılacak bir evliliği de gösteriyor olabilir. Burcun balık yükselenin başak. Senin haritanda başak burcu daha belirgin çıkmış, özellikleri daha ağır basıyor :)
Satürn ve plüto karşıt açı yapmış. Bu insana sabırsız bir kişilik verir. Başarılı olmanın anahtarı da sabırdan geçer. Ruhsal açıdan güçlü bir kişiliği var ve bu yüzden zaman zaman gelgitler yaşayıp enerjisini nasıl yansıtcağını bilmiyor olabilir. Bir fikrin doğru olduğuna inandığı zaman karşıdakine ısrarla kabul ettirmeye çalışabilir.
Mars ve chrion kavuşum yapmış. Bu açı başkalarının sorunlarına derman olan biri olduğunu gösteriyor. Her arkadaş grubunda dert dinleyen yol gösteren bir insan profili vardır ya hani, bu açı tam öyle bir insanı anlatıyor.
Şans noktası yedinci evde. şu an şansı düşük biriyse evlilik yaptıktan sonra her anlamda şansı artacağı anlamına geliyor.
Bu kişi ilk bakışta soğuk bir profil çiziyor olabilir ama arkadaş ortamında çok sevilen biri olduğu kesin. Sonradan insanlara karşı sıcak olan biri.
Chiron 4. Evde bulunuyor. Ailevi anlamda yaralar almış olabilir, hayal kırıklıkları olabilir. Aynı zamanda venüsü de 4. Evde. Ailesinde kimin yokluğunu hissediyorsa, ilgisini eksik görüyorsa o profilde insanları aşk anlamında hayatına alma ihtimali çok yüksek.
Venüsün 12. Evde konumlanmış. Bu senin yaparken tutku duyduğun şeylerde sonradan pişman olmana gidip gelmene sebep olabilir. Mesela örnek veriyorum alışveriş yapmaktan zevk alıyorsundur ama sonradan pişmanlık duyuyorsundur gibi. Ayrıca bu konum ilişkileri saklı tutmaya iter. İlişkin olduğunda bunu saklı tutar göz önünde yaşamak istemezsin.
Marsın 7. Evde. Bu senin ikili ilişkilerde kuvvetli bir enerji barındırdığını gösteriyor. Kimi zaman bu enerjiyi nasıl dışa vuracağın konusunda sorun yaşayabilirsin. Mesela bazı insanlar sevdiklerine sataşmaktan tartışmaktan haz alırlar, sende çoğu zaman buna başvuruyor olabilirsin. İkili ilişkilerde enerjini kontrol etmeyi öğrenmen gerek.
1. Evin boş, bu senin karakter olarak erken olgunlaşan dengesizlik barındırmayan biri olduğunu gösterir. 2. Evinde jüpiter ve satürn kavuşum yapmış. Gözünle görmediğin şeylere inanmayan birisin, maddi anlamda ve kariyer anlamında şanlı olma ihtimalin çok yüksek. Bu kavuşum sana gereksiz bir hırs da verebilir, başarıya da ulaştırabilir. Büyük resme bakmak yerine küçük ayrıntılara daha çok önem vermeni öneririm.
4. Evinde kuzey ay düğümü var, yengeçte konumlanmış. Toplumdaki duruşuna önem veriyosun, başkalarının ne düşündüğünü takıyorsun. Aynı özeni kendi iç dünyanda kendine de vermelisin. Venüs ve satürn kare açı yapmış. Satürn hayatta bizi zorlayan sınava sokan şeyleri temsil eder. Yine yukarda söylediğim gibi bireyselliğine daha çok özen göstermelisin, keyif aldığın şeylerin üstüne gitmelisin.
Bu arada haritanda en baskın burç oğlak, bazı insanların yükseleni ya da ay burcu daha baskın olur da kendi burcunu yansıtmaz ya hani. Ek bilgi olarak geçeyim dedim. :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bunnların cevabı olarak ne söyleyeceksin? Fal gibi bir şey mi?
1 Mart 2000 saat 00:48
Nerede doğdun
Benimkine bakar mısın
Bakarım, detayda yazan bilgileri vermeniz lazım
11 Kasım sabah 09 20 1978
Yeyyy
22.03.2003 21.30 ist/bakirkoy
Bakıyorum
Jüpiter ve neptün karşıt açı yapmış. İnsanlara fazla sözler veriyor olabilirsin, çok yetenekli birisin ama gerektiği gibi kullanmıyor olabilirsin. Insanlara karşı çok yardım seversin ve iyi kalplisin. Bu açı aynı zamanda seni zararlı alışkanlıklara (alkol, sigara) itebilir, o yüzden arkadaş ortamlarında kullanmamaya dikkat etmelisin.
Duygu yoğunlukların zaman zaman sana zarar veriyor olabilir.
Satürn ve plüto sert açı yapmış. Ortamda yeteneklerin sayesinde kolayca sivrilebilirsin. Aynı zamanda çok sabırsız biri olabilirsin. Karakter ve enerji olarak oldukça kuvvetli birisin ama asıl önemli olan bunu iyiye kullanıp kullanmadığın. Bu senin hayatındaki sınavlardan biri. Her insanın çeşit çeşit özelliği vardır beş parmağın beşi bile bir değil. O yüzden hayatına giren insanları değiştirmeye çalışmak yerine kabul et ya da uzaklaş. Başka türlüsü iki tarafa da zarar verebilir
Woahh teşekkür ederim 💕
Bir başkasının bilgilerini de versem uyumumuza falan bakabilir misin
Sinastri haritasına bakabilirim evet az buçuk biliyorum
Tamam veriyorum o zaman
02.12.2000 14.30 ist/fatih
Aranızda güzel bir ilişki için gerekli olan birçok açı var fakat birbirinizi anlamakta zaman zaman zorlanıyor olabilirsiniz, bu sebepten ötürü tartışmalar çıkıyor olabilir. Cinsel açıdan yüksek bir uyum var, aşk anlamında da öyle. Tek problem zaman zaman iletişim bozuklukları. :)
Oha tam bizi anlattın çok iyisin
Çok teşekkür ederimmmm🤍💜
Rica ederim tatlım💜
11.04.2000 15:00 İstanbul
Bakıyorum :)
Venüsün 8. Evde konumlanmış. Bu evlilikle gelen maddi kazancı gösterir. Sana miras kalabilir. Bu konum maddi anlamda kolay bir yaşantı süreceğin anlamına geliyor. İleriki zamanlarda evliliğin sayesinde maddi kazancın artacak, kendi başına değil beraber yapılan şeyler dolayısıyla.
Birşeye inandığın zaman bunu güçlü bir şekilde savunuyorsun ve başkalarını kolayca ikna edebiliyosun. Marsın 9. Evde konumlanmış olması seni sabırsız biri yapıyor olabilir. İstediğin şeyin hemen olmasını istiyor olabilirsin.
Jüpiterin 9. Evde konumlanmış. 9. Ev seyahat okul anlamlarını taşır ve jüpiterin olması güzel bir konum. Yurtdışına çıkabilirsin.
Plüto 4. Evde konumlanmış. Ailevi ve arkadaş ortamında baskın çıkışlarınla gerginliğe sebebiyet verebilirsin. Bu güç mücadelesine neden olan bir konum. Ayrıca ailevi kaynaklı yaralar almış olman yüksek olası.
1 Mart 2001 doğum saati 18:00 İstanbul
Bakıyorum 👍
Haritada ilk dikkatimi çeken şey mars ve jüpiterin karşıt açısı oldu. Mars karşıt açı yaptığında zararlı bir konumdadır. Jüpiter bizim kendimizi ifade etmemizi ve insanlarla olan iletişimimizi temsil eder. Büyük ihtimalle kendini anlatırken ya da ikili ilişkilerde iletişim problemi yaşıyorsun. Satürn de marsın karşı evinde çıkmış. Hayatta özgüvenini sarsacak şekilde sınavlar verebilirsin, olaylar yaşayabilirsin. Bu açı seni geri toplumda geri plana atıyor olabilir.
Chiron 4. Evinde konumlanmış. Küçüklüğünde yaralar almış olabilirsin, ailevi konularında özellikle. Bu konum aynı zamanda düşünmeden yapılacak bir evliliği de gösteriyor olabilir.
Burcun balık yükselenin başak. Senin haritanda başak burcu daha belirgin çıkmış, özellikleri daha ağır basıyor :)
Yani evlenebilecek miyim? :D Teşekkür ederim :)
Ve çoğunlukla doğru bu arada başka söyleyecekleriniz varsa söyleyebilir misiniz?
Bu arada başka birinin de haritasına da bakmanızı rica etsem yapabilir misiniz?
Bakarım tabi ama bu gece çok baktım başım ağrıdı :D yarın tekrar yorum atın buraya bakayım olur mu?
Ben şimdi yazayım çünkü unutabilirim müsait olduğunuz zamanda bakarsınız :D 7 Temmuz 2001 saat 10:00 İstanbul
Diğer haritaya da bakacağınızı söylemiştiniz
Bakıyorum şimdi kusura bakmayın biraz yoğundum :)
Bekliyorum, çok teşekkür ederim :)
Satürn ve plüto karşıt açı yapmış. Bu insana sabırsız bir kişilik verir. Başarılı olmanın anahtarı da sabırdan geçer. Ruhsal açıdan güçlü bir kişiliği var ve bu yüzden zaman zaman gelgitler yaşayıp enerjisini nasıl yansıtcağını bilmiyor olabilir. Bir fikrin doğru olduğuna inandığı zaman karşıdakine ısrarla kabul ettirmeye çalışabilir.
Mars ve chrion kavuşum yapmış. Bu açı başkalarının sorunlarına derman olan biri olduğunu gösteriyor. Her arkadaş grubunda dert dinleyen yol gösteren bir insan profili vardır ya hani, bu açı tam öyle bir insanı anlatıyor.
Şans noktası yedinci evde. şu an şansı düşük biriyse evlilik yaptıktan sonra her anlamda şansı artacağı anlamına geliyor.
Bu kişi ilk bakışta soğuk bir profil çiziyor olabilir ama arkadaş ortamında çok sevilen biri olduğu kesin. Sonradan insanlara karşı sıcak olan biri.
Chiron 4. Evde bulunuyor. Ailevi anlamda yaralar almış olabilir, hayal kırıklıkları olabilir. Aynı zamanda venüsü de 4. Evde. Ailesinde kimin yokluğunu hissediyorsa, ilgisini eksik görüyorsa o profilde insanları aşk anlamında hayatına alma ihtimali çok yüksek.
Vay be çoğunlukla doğru yazılanlar :D Teşekkürler
Rica ederim :)
15.08.2000, Kayseri, 09:00.
02.02.1999 17.40
ben isterim
ben ben ben
01.01.2001 niğde sabah 11
İlk sana bakıyorum
bekliyorumm
Venüsün 12. Evde konumlanmış. Bu senin yaparken tutku duyduğun şeylerde sonradan pişman olmana gidip gelmene sebep olabilir. Mesela örnek veriyorum alışveriş yapmaktan zevk alıyorsundur ama sonradan pişmanlık duyuyorsundur gibi. Ayrıca bu konum ilişkileri saklı tutmaya iter. İlişkin olduğunda bunu saklı tutar göz önünde yaşamak istemezsin.
Marsın 7. Evde. Bu senin ikili ilişkilerde kuvvetli bir enerji barındırdığını gösteriyor. Kimi zaman bu enerjiyi nasıl dışa vuracağın konusunda sorun yaşayabilirsin. Mesela bazı insanlar sevdiklerine sataşmaktan tartışmaktan haz alırlar, sende çoğu zaman buna başvuruyor olabilirsin. İkili ilişkilerde enerjini kontrol etmeyi öğrenmen gerek.
1. Evin boş, bu senin karakter olarak erken olgunlaşan dengesizlik barındırmayan biri olduğunu gösterir.
2. Evinde jüpiter ve satürn kavuşum yapmış. Gözünle görmediğin şeylere inanmayan birisin, maddi anlamda ve kariyer anlamında şanlı olma ihtimalin çok yüksek. Bu kavuşum sana gereksiz bir hırs da verebilir, başarıya da ulaştırabilir. Büyük resme bakmak yerine küçük ayrıntılara daha çok önem vermeni öneririm.
4. Evinde kuzey ay düğümü var, yengeçte konumlanmış. Toplumdaki duruşuna önem veriyosun, başkalarının ne düşündüğünü takıyorsun. Aynı özeni kendi iç dünyanda kendine de vermelisin.
Venüs ve satürn kare açı yapmış. Satürn hayatta bizi zorlayan sınava sokan şeyleri temsil eder. Yine yukarda söylediğim gibi bireyselliğine daha çok özen göstermelisin, keyif aldığın şeylerin üstüne gitmelisin.
Bu arada haritanda en baskın burç oğlak, bazı insanların yükseleni ya da ay burcu daha baskın olur da kendi burcunu yansıtmaz ya hani. Ek bilgi olarak geçeyim dedim. :D
teşekkür ederim çok ilginç gerçekten yazdığınız şeyler tamamiyle beni anlatıyor 😂
Rica ederim 😄🥰