Astroloji & Burçlar Doğum haritasına baktırmak isteyen var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor MaşaAllah amatorce de olsa bakiyorum. Haritaniz eger kolay bakilan bir haritaysa inceleyebilirim. Güncellemeler+1 yıl Ucretsiz Doğum haritasına baktırmak isteyen var mı? Cevapla Doğum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% Yengeç +1 yıl Doğum haritası ne ki ya baya görüyorum burada araştırdım pek anlamadım da 😂 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Doğdugun andaki gokyuzundeki gezegenlerin vs. konumuna gore ongoru Yorumla isimsizkralicee Yengeç +1 yıl Bu gezegenlerin konumundan neye bakıyorsunuz karakter analizi falan mı Yorumla Soran +1 yıl Evet ongoru gibi dusun esin ailen kariyerin falan. Yorumla isimsizkralicee Yengeç +1 yıl Öyle mi doğruluk oranı nedir ve hangi bilgiler gerekli buna bakmak için Yorumla Soran +1 yıl Yani oyle bir oran yok kesinlik yok sonucta gelecegi Allah disinda kimse bilemez. Dogum gunu saati ve memleket gerekiyor. Yorumla isimsizkralicee Yengeç +1 yıl Benimkine de bakabilir misin 😅 merak ettim şimdi 😂 Yorumla Soran +1 yıl 5dkya donus yapicam Yorumla isimsizkralicee Yengeç +1 yıl Tamamdır Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl Gelecek değil ama karakterde analizi isterim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl boş ver 😅 Yorumla
Mersinli_kız Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% Boğa +1 yıl Ne işe yarıyor geleceği görüyor musun dfuuhjkmmgg 1 0 Yorumla
Ayısıgı888 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Yengeç +1 yıl Bakabilir misiniz lütfen 🙏 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Siraya aldim talep cok Yorumla
lavinya9055 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Yengeç +1 yıl Bana da baksana 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Baksana ne bakar misin Yorumla lavinya9055 Yengeç +1 yıl 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kibarlik onemli ama Yorumla lavinya9055 Yengeç +1 yıl Evet haklısınız Yorumla lavinya9055 Yengeç +1 yıl Bakmaktan vazmıgeçtiniz Yorumla Soran +1 yıl Siraya aldim uzgunum talep cok Yorumla lavinya9055 Yengeç +1 yıl Tamam bekliyorum Yorumla lavinya9055 Yengeç +1 yıl Yazınca hemen cevaplarım bekletmem sizi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ücretli mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ucretsiz tabiki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakabilir misin benimkine merak ettim 😄 Yorumla Soran +1 yıl tamam çık. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Doğum haritası ne ki ya baya görüyorum burada araştırdım pek anlamadım da 😂
Doğdugun andaki gokyuzundeki gezegenlerin vs. konumuna gore ongoru
Bu gezegenlerin konumundan neye bakıyorsunuz karakter analizi falan mı
Evet ongoru gibi dusun esin ailen kariyerin falan.
Öyle mi doğruluk oranı nedir ve hangi bilgiler gerekli buna bakmak için
Yani oyle bir oran yok kesinlik yok sonucta gelecegi Allah disinda kimse bilemez. Dogum gunu saati ve memleket gerekiyor.
Benimkine de bakabilir misin 😅 merak ettim şimdi 😂
5dkya donus yapicam
Tamamdır
Gelecek değil ama karakterde analizi isterim
Neden?
boş ver 😅
Ne işe yarıyor geleceği görüyor musun dfuuhjkmmgg
Bakarsan sevinirim.
Benimkine bakar mısın lütfen
Merhaba nasıl nereden bakılacak
Bakabilir misiniz lütfen 🙏
Siraya aldim talep cok