Güncellemeler
10 ay
arkadaşla yorumlara bak yazmayın ben sihirbaz değilim bilgi olmadan bir şey yapamam astrologlar büyücü değildir
Güncellemeler
10 ay
boş yorum atanlara cevap veremem sihirbaz değilim arkadaşlar anlayın
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sıkıldım bari diğerlerine yardımım dokunsun
Ama doğum şehri doğum saati ve doğum tarihi kesin olması şart. çünkü diğer türlü yükselen burç yanlış hesaplanabilir o şekilde de yanlış tarif ederim kişiliği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Selam ben sorumda doğum haritamı paylaştım sorumdan benim doğum haritama da bakar mısın
Batı mı bakıyorsun yoksa vedik mi?
vedik bakıyorum bence daha doğru o çoğu kişi de öyle düşünüyor
Bana daha önce bakmadıysan bakar mısın?
28 aralık 1990 saat sabah 5.30 İzmir merkez
ilk önce çok fazla para kazanıyorsun yani maddi açıdan hiç bir sorun gözükmüyor o konuda çok rahatsın ama burada çalıştığın işin daha teknolojiyle alakalı bir şey olduğu gözüküyor iş gereği diğer insanlarla çok fazla konuşmak zorund kalıyorsun iş yeri çok gürültülü
som damlana kadar kendini çalışmaya harcıyorsun yorulmak bilmiyorsun hiç bir şekilde çok hırs yapıyorsun
tanımadığın insanların yanında daha utangaç ketum birisin onların yanında düşüncelerini içine atıyorsun ağzın bıçak açmıyor
aşk ilişkilerinde sinirler gerili harekete geçmiyorsun tembelsin asabisin çok eleştirelsin zor anlaşıyorsun
ailenden anne babandan maddi manevi destek eksik olmuyor bu arada sen kesin ihtimal çok uzak yerlere gitmişsindir uçağa binmişsindir
ailen çok dindar çok gelenekçi
ayrıca sen de yüzeysellik sevmiyorsun sürekli derin düşünüyorsun hayatı sorguluyorsun
çocukken sevilen biri olmuşsun hayatında diğer insanlara kıyasla çok zorluk yaşamamışsın ayrıca
iş yerinde çok çalışıyorsun ama bazen sıkılıyorsun aynı anda hem çalışıp hem eğlenmek istiyorsun işine neşe katmak istiyorsun yaparken
ayrıca aşkta çok kavga oluyor ama sonunda sevgili seni affediyor gözükmüyor burada yani inişli çıkışlı ama sakin değil ama yine de yavaş yavaş iyileşiyor
yüzde kaç bilebildim
Teşekkür ederim, henüz iş ve aşk hayatına başlamadım ama teknoloji ile ilgili bir iş arıyorum.
Ailemden de çok destek görüyorum.
04.05.1989 erzurum saat 17.45
bakıyorum
sevgilin veya eşinle aran hiç iyi değil çok sinirleniyorsun sürekli kavga ediyorsun ayrıca kavgacı bir kişiliğin var sinirler gergin
atalardan miras almış olabilirsin burada miras ihtimali gözüküyor güçlü şekilde
okul döneminde çok zorluklar yaşamışsın sürükli kavgalar etmişsin hiç bitmemiş okulda seninle uğramışlar zorbalık
Saati 16.15 olarak bakar mısın. Yanlış yazmışım ya
o zaman dediklerimi unut çünkü yükselenin yanlış çıktı sıfırdan yorumluyorum
Tamam
ölüm kan cinayet vahşet cinler cehennem şeytan kara büyü ahiret astral seyahat gibi konulara çok çok fazla ilgi duyuyorsun sürekli bu konuları araştırıyorsun ilk olarak
hayatın anlamını çok sorguluyorsun dindarlık eğilimi de var
iş yerinde çok fazla kavga etmişsin çok fazla kötü şey olmuş
ailen sorunlu bir aileymiş sanırım çocukken iyi şeyler olmamış travmatik bir şey gözüküyor burada
Evet var travmalarım
Başka
aslında yalnız kalmak izole olmak ve bir yere tamamen kapanmak istiyorsun ama şartlar seni topluma çıkmaya çalışmaya etrafta olmaya zorluyor
Evet
ama içinde yaşadıkların dışarıdan belli olmuyor dışarıdan daha çok duygusuz robot gibi biri gibi görüyorlar seni ama öyle değilsin
Doğru
Aşk?
aşk gecikmiş sürekli gençken de aradığını bulamamışsın evlenememe ihtimali de var ama evlilik olursa da geç bir evlilik olacak
Daha ne kadsr geç ya. Yaş 36 oldu :)
maalesef haritanda öyle gösteriyor. ayrıca dediklerinin kaçı uydu sana olabildiğince tahmin etmeye çalıştım haritanda bakarak
umarım doğru tahmin etmişimdir
Yüzde 80 diyebilirim
20 yi evlilik muhabbeti için kırdım. Önümüzdeki yıl evlenmeyi kafama koydum çünkü hshssh
ama haritanda genel olarak bakarak şunu diyebilirim dürüst olacaksam hiç de iyi bir harita değil zorluklarla dolu yani çile var
Hım. Anladım
Teşekkür ederim zaman ayırdığın için
bu arada evrensel olarak bakarsak evren başkalarıyla birliktelik kurmandan ziyade kendi ayaklarının üzerinde durmanı istiyor yani bence evlenme çünkü haritanda evlenince kaderin daha da kötüleşeceği gözüküyor hiç iyi bir evlilik olmaz gibi
Peki bu yazdıklarının doğru çıkma olasılığı nedir
haritaya göre öyle gözüküyor. yıldızlara inanıp inanmamak sana kalmış. ama hiç görmediğim biri hakkında bu kadar şey bilebiliyorsam gerisini sen düşün.
Anladım
Doğum saati çok mu önemli
evet çok önemli. çünkü yükselen burcu o belirliyor. yükselen burç zaten normal burcumuzdan daha önemli
Ben şu doğum saatini yarın bi daha sorayım bizimkilere. Farklı olursa yazarım sana olur mu?
ayrıca aşkta çok kavga oluyor ama sonunda sevgili seni affediyor gözükmüyor burada yani inişli çıkışlı ama sakın değil ama yine de yavaş yavaş iyileşiyor
pardon yanlış kişiye yazdım bu son cevabı diğer kişiye yanıt veriyordum
evet yazabilirsin
saat farklı olursa
Tamamdır