Doğum haritası doğru bir şekilde nasıl çıkartılır, doğum saatimi ailem hatırlamıyor yatsı ezanından önce doğdun diyor nasıl bulmalıyım ben şimdi?
Cevabın nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Doğum haritası, tüm gezegenlerin doğduğunuz anda (dünyadaki belirsiz noktamızdan) Güneş çevresinde seyahat ettikleri bir haritadır. Bir astroloji şeması okuması, güçlü ve zayıf yönlerinizi, ruh gelişimi için fırsatlarınızı, en önemli hareketleriniz için en iyi zamanlamayı ortaya çıkarabilir.
Doğum haritası hesaplaması yaparken tam saat bilmiyorsan aralık verebilirsin.
Yüzyıllar boyunca, astroloji bilimin, tıbbın, felsefenin ve sihrin kalbindeydi. İnsanlar yıldızları takip ederek bir şeyleri tahmin etmeye çalıştılar. Tabii o dönemlerde de herkes doğum saatini bilmediğinden yakın bir saat dilimi ya da öğlen tam güneşin dik geldiği açıyı yani 12:00'ı tercih ediyorlarmış.13 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Yorumcu. com'dan ya da astro. com'dan
10 Yorumla
- +1 yıl
ben bulabileceğine inanmıyorumki bundan yıllar önce hastahane kayıtlarının kaybolduğu bir ülkede yaşıyoruz sanırım 35 yaşındasın ve ozamanlar çocuk ticaretininde sıklıkla yapıldığuı yıllardı sanırım
00 Yorumla
- u+1 yıl
ama yaz ayında mı kış ayındamı..
o aylara göre ortalama yatsı namazı saatinin ortalamasını alırsın
Bir net olmasa da çıkar birşeyler sanki:)10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
5Cevap
- Astroloji+1 yıl
Merhabalar KizlarSoruyor sakinleri,
Astrolog'unuz sorularınızı yanıtlamaya geldi! :)
Doğum haritası doğduğunuz anda; doğduğunuz yerden gökyüzüne baktığınızda gördüğünüz gezegen, yıldız, asteroit yerleşimlerinin izdüşümüdür.Bu harita size aile yaşamı, kariyer, finansal kaynaklar, sağlık, aşk hayatı gibi bir çok alandaki potansiyelinizi anlatır.
- Neler yaşama ihtimaliniz daha yüksek?
- Bunları ne zaman yaşarsınız? Evlilik ne zaman?
- Karşınızdaki kişi ile uyumlu musunuz?
gibi bir çok sorunun yanıtı da haritanın içinde gizli.
Doğum haritanızın doğru yorumlanabilmesi için doğum tarihiniz, saatiniz ve yeriniz gerekli. Sebebi ise ilk cümlede söylediğim; haritanızın doğduğunuz an ve yere göre çıkarılması. Bu şekilde size özel parmak izi gibi çalışan bir aracınız oluyor.
Örneğin sizinle Kylie Jenner ve Donald Trump'ın haritalarını paylaşıyorum. İki haritanın içindeki semboller birebir aynı ancak dizilimleri ve birbirleri ile etkileşimleri farklı.Bu doğum tarih, saat ve yerlerinin farklı olmasından kaynaklanıyor. Eh, Donald Trump ile Kylie Jenner da oldukça farklı kişiler, değil mi? :)
Peki ya doğum saatimizi bilmiyorsak?- Eğer ki ezan saatine yakındı gibi bir bilgimiz var ise, ilgili tarihin ezan saatlerini internet aracılığıyla bulabilirsiniz. Bu saat ile doğum haritanızı çıkarmanızı tavsiye ederim.
- Eğer ki elimizde birkaç saatlik bir aralık var ise, örneği akşamüstü 15.00-18.00 arası doğmuşuz, bu durumda bir astrolog ile çalışarak doğum saatinizi dakikasına kadar tespit ettirebilirsiniz.
- Bu çalışmaya rektifikasyon diyoruz. Daha önce yaşamış olduğunuz olaylardan ve doğum öncesi yeni ay / dolunaydan yola çıkarak yükselen burcunuzu, derecesini ve haliyle sizin doğum saat ve dakikanızı tespit ediyorum.
Doğum tarihi, saat ve yerinizi öğrendikten sonra hemen internet üzerinden kendi doğum haritanızı çıkarabilirsiniz.
En doğru sonuca ulaşabileceğiniz sitelerden biri: www.astro.com sitesi. Burada personal portrait başlığına girmeniz gerekmekte.
Peki haritayı çıkarttım, nasıl yorumlayacağım? derseniz,- En doğru ve verimli yanıtları bir astrolog ile yapacağınız danışmanlık seanslarında alabilirsiniz.
- Ayrıca her ay düzenli olarak (online) yaptığım Kendi Doğum Haritanı Oku Atölyelerime katılıp, kendi haritanızı okumanın ABC'sini öğrenebilirsiniz.
Tarihleri websitemde duyuruyorum: www.astrolojigurusu.com
Bilet satışları için takip edebilirsiniz: https://biletino.com/tr/u-84w9/
Sevgiler,
Astrolog Duygu Demir70 Yorumla - +1 yıl
Çokta şaapma o kadar ya. O senede o günün takvimine bakabilirsin Google amcadan. Saatlere felan 😉👍🏻
00 Yorumla - +1 yıl
Hastane ise kayıtları bulabilirsin.
12 Yorumla- +1 yıl
Hangi hastane olduğunu öğren git arşivde vardır kayıt.
- +1 yıl
Annene sor saat kacta doğurmuş sonrada siteler var saati günü falan yazınca hesaplıyor
02 Yorumla- +1 yıl
Ozaman doğduğun hastenede sordur
- +1 yıl
Valla bunu çıkaranlar var en ucuzu 150 tl ye yapıyor bu işi 600 tl ye kadar çıkıyor
00 Yorumla - +1 yıl
Doğum saatini dakikasına kadar bilmiyorsan doğum haritası çıkarılamaz.
10 Yorumla Doğum saatini netleştirmek için bir astrologdan rektifikasyon hizmeti alman gerekir.
00 Yorumla- +1 yıl
Saatini dakikasini bilmen lazim yoksa olmaz bu is. Olsa olsa tahmini olur.
00 Yorumla - +1 yıl
İyi bir astrolog çıkartabilir
00 Yorumla - +1 yıl
Tahmini. Kesin olmayacak maalesef
00 Yorumla - +1 yıl
Google da ücretsiz Doğum haritaları var
00 Yorumla selam başak hanımmm hayırlı akşamlar
00 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum.
00 Yorumla - +1 yıl
Üni fotokopisinden
00 Yorumla