Cidden çok ihtiyacım var. Bilen anlayan var mı? Hayatım son 5 yıldır kopyala yapıştır gibi. Nasıl geçecek Neden böyle neden ailem özellikle annem bu şekilde kafayı yememe ramak kaldı. Harita bu konular hakkımda bir şey diyor mu lütfen söyler misiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
‘Astromatik’ uygulamasını kullanabilirsiniz istediğiniz her soruya doğum haritanıza göre nokta atışı yorumlar yapıyor ve müthiş tüyolar veriyor 🔥🤩 Hemde ücretsiz 😉
çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu gerçekten ♥
Rica ederim ❤️😊
Kardes sadesatidesin Allah yardimcin olsun arastirirsan ne kadar zor bir donem gorursun
Baktım aslında ona duymustum ama ne zaman bitecek vs bilmiyorum. Bildiğin şeyleri söyleyebilir misin acaba bu konu hakkında ?
Bu sitede yaziyor bittikten de 1 sene sonra tam duzelme oluyormus
www.google.com/.../shani-sade-sati-astrology-calculator&ved=2ahUKEwjyo53nw5-OAxUSYPEDHaNCMp0QFnoECCIQAQ&usg=AOvVaw2Sl9rNriLDSMpFU4PqWJq7
Öyle mi diyorsun ya. Zaten dipteyim yemin ederim intiharı bile düşündüm kaç kez ama ona bile fırsatım olmadi her şeyim engelleniyor hapisteyim Hatta bir hucredeyim sanki. 😑
Oyle hissettiriyor hic arkadasin kalmaz dislanmalar olur maddi problemler olur yasarken ölürsun resmen ama Inşallah guclu ol ki aşabil
2030a kadar sürüyor gösteriyor Allah aşkına bu nedir ya. Ölür kurtulurum İnşallah bu çekilmiyor yemin ederim. Psikolojim bozuldu.
Yok ya 2028de geciyor saturn 3 sene kalmis ama cidden zor
2027-2028 de pik yapıyor Fakat 2030a kadar etkileri sürüyor gözüküyor yinede az da olsa...
2022 de başlamış benimki 7,5 yıllık sürüyormuş
ben bi uygulama kullanıyorum ona sorabilirsin cevapları da çok iyi ve nokta atışı astromatik. app
biri daha söylemişti burada. sağolun.
rica ederim
Bunu yapan var
Kim
Bi kız arkadaşım ne lazım ise bana y... @z.
Ücretli mi bakıyor?
Baktırırım y... @z sen bana
chatgbt yapıyor