Astroloji & Burçlar Doğum haritası nasıl çıkarılıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Doğum haritası nasıl çıkarılıyor? Cevapla Doğum Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 22 , eic 83% Kova 10 ay Ya işte dogum tarihi saati yeri rakamlarla bazı yorumlar yapılıyor 0 19 Yorumla Soran 10 ay Nasıl çıkarabilirim peki bu haritayı ben? Yorumla Salihydnxyz Kova 10 ay Google a doğum haritası çıkarma yazarsan bir sürü site çıkar karşına Yorumla Soran 10 ay Teşekkür ederim çıkarttım 😂 Yorumla Salihydnxyz Kova 10 ay 😀 ne çıktı Yorumla Soran 10 ay Anlamıyorum ki ben bakmaktan falan 😂 Yorumla Salihydnxyz Kova 10 ay Güneş burci ay burcu Uranüs burcu vs bir sürü şey yazar, ama sen güneş burcuna ve yükselenine baksan yeter ordan yorumlara bakarsın Yorumla Soran 10 ay Yükselenimi zaten biliyordum, anlamadığım için güneş burcuna da bakmadım ahhaha sadece ekran görüntüsü aldım 😄 Yorumla Salihydnxyz Kova 10 ay Doğum tarihin ne? Yorumla Soran 10 ay 18.05.01 Yorumla Salihydnxyz Kova 10 ay Tamam güneş burcun boğa aura rengin indigo Yorumla Soran 10 ay İndigoyu falan sevdiğim söylenemez ama 😄 güneş burcu bildiğimiz kendi burcumuz mu oluyor ya Yorumla Salihydnxyz Kova 10 ay Aynenn Yorumla Salihydnxyz Kova 10 ay İndigonun anlamına bak bazı çıkarımlar var yaz aura rengi diye Yorumla Soran 10 ay Öyle desenee. Yükselenimi ve esas burcumu zaten biliyordum sadece doğum haritamı merak etmiştim. Sen anlıyor gibisin bu burçlardan 😂 Yorumla Salihydnxyz Kova 10 ay Araştırmayı öğrenmeyi seviyorum biraz bunlara da bakmıştım, yoksa pek sevmem aslında astrolojiyi sadece sohbet arasında güzel oluyor Yorumla Soran 10 ay Biraz daha araştırıp öğrenirsen harita da yorumlarsın 😂 Yorumla Salihydnxyz Kova 10 ay Haha belki de, harita başına 5 $ Yorumla Soran 10 ay Uygundur 😄😄😄 Yorumla Salihydnxyz Kova 10 ay Bakalım 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya işte dogum tarihi saati yeri rakamlarla bazı yorumlar yapılıyor
Nasıl çıkarabilirim peki bu haritayı ben?
Google a doğum haritası çıkarma yazarsan bir sürü site çıkar karşına
Teşekkür ederim çıkarttım 😂
😀 ne çıktı
Anlamıyorum ki ben bakmaktan falan 😂
Güneş burci ay burcu Uranüs burcu vs bir sürü şey yazar, ama sen güneş burcuna ve yükselenine baksan yeter ordan yorumlara bakarsın
Yükselenimi zaten biliyordum, anlamadığım için güneş burcuna da bakmadım ahhaha sadece ekran görüntüsü aldım 😄
Doğum tarihin ne?
18.05.01
Tamam güneş burcun boğa aura rengin indigo
İndigoyu falan sevdiğim söylenemez ama 😄 güneş burcu bildiğimiz kendi burcumuz mu oluyor ya
Aynenn
İndigonun anlamına bak bazı çıkarımlar var yaz aura rengi diye
Öyle desenee. Yükselenimi ve esas burcumu zaten biliyordum sadece doğum haritamı merak etmiştim. Sen anlıyor gibisin bu burçlardan 😂
Araştırmayı öğrenmeyi seviyorum biraz bunlara da bakmıştım, yoksa pek sevmem aslında astrolojiyi sadece sohbet arasında güzel oluyor
Biraz daha araştırıp öğrenirsen harita da yorumlarsın 😂
Haha belki de, harita başına 5 $
Uygundur 😄😄😄
Bakalım 😀
aklımız ermiyor ki