Astroloji & Burçlar Gezegenlerin konumu olimpiyatlarda bizden yana! Aldım, kabul ettim, 777 ✨ Başlıyoruz, olimpiyatlarda ülkemizi takip edecek misin? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor TABİ Kİİİ! Aktif takip edemesem de ülkemizin yanındayız! Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gezegenlerin konumu olimpiyatlarda bizden yana! Aldım, kabul ettim, 777 ✨ Başlıyoruz, olimpiyatlarda ülkemizi takip edecek misin? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Hayır ben et etmiyorum. 1 0 Yorumla
privatewolf Takip Et Xper 3 Yaş: 44 Aslan 1 yıl Takip etmeye çalışırım ancak bu tür batıl inançlar ile bunların ilgisi yok. Ne gezegenlerin ne de Tanrı'nın bu konularla bir ilgisi yok. Başarmak insanın elinde. 1 0 Yorumla
Bir_yalnız_kız Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% Oğlak 1 yıl Edicem ama gezegenlerin umrunda değil bizim ülke 1 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Oğlak 1 yıl Takip etmeyeceğim ama destekliyorum tabj 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır ben et etmiyorum.
Takip etmeye çalışırım ancak bu tür batıl inançlar ile bunların ilgisi yok. Ne gezegenlerin ne de Tanrı'nın bu konularla bir ilgisi yok. Başarmak insanın elinde.
Edicem ama gezegenlerin umrunda değil bizim ülke
Takip etmeyeceğim ama destekliyorum tabj
evet tabiki takipteyiz
Tam destek
Evet tabki.