Cesur
Bağımsız, kararlı
Ürkek
Erkekler bana bir şey ifade etmiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bende koç burcuyum ama yükselenim yengeç olduğu için kendimde yengeç derim genellikle. mesela Koç burcu erkeği, hayat dolu ve tutkulu bir enerjiye sahiptir. Hedeflerine ulaşmak için sonuna kadar mücadele eder ve pes etmez. Bu tutkusu ve gücü, etrafındaki insanları da motive edebilir. Koç burcu erkeği, risk almaktan korkmaz ve yeni deneyimlere açıktır. Kendine güvenir ve fikirlerini savunmaktan çekinmez. Bu cesareti ve özgüveni, onu doğal bir lider yapar. Koç burcu erkeği, özgürlüğüne düşkün ve bağımsız bir ruha sahiptir. Kendi hayatının kontrolünü elinde tutmak ister ve kimseye hesap vermekten hoşlanmaz. Koç burcu erkeği, dürüstlüğü ve doğruluğu her şeyden önde tutar. Dolambaçlı yollardan gitmez ve açık sözlüdür. Bu dürüstlüğü, onu güvenilir bir insan yapar. Koç burcu erkeği, macera ve heyecan arayan bir ruha sahiptir. Rutinden hoşlanmaz ve yeni şeyler denemeye her zaman hazırdır. Bu maceraperestliği, hayatını daha renkli ve heyecanlı hale getirir.
Koç erkeklerine herkes cesur diyor fakat tanıdığım Koçlar yumruk bile atmaya çekiniyolar kavga da sanırım bu cesaretleri anlık öfkelenmelerinden ve risk almalarından geliyor ayrıca çok duygusallar hemen ağlarlar zorluklardan kaçarlar yani güçlü ve cesur değiller özünde çok korkak insanlar mafyacilikk oynayıp artistlik taslarlar benim tanıdıklarım böyleydi
Cevap
10Cevap
Lider ruhlu, cesur , enerjik, inatçı, çoğu da çapkın olur. Cinsellik seven, kararsız. Koç erkeği sadece aşık olduğu kadına boyun eğer , umursamaz diğerlerini keyfine bakar kimsenin peşinden koşmaz. Koç erkeği demek tutku , ehtiras, cinsellik ve bir kadında karar tutmazlar aşık değilse hep arayışta olur. Koçu yakından tanımış biri olarak yorumladım.
Burçlara göre hareket etmemeliyiz yine de "Her kes aynı değildir".🍃
cesur mesur demişler. şeyimin cesurları pek çogu. iğrenç bir burç risk almayı sevmelerinden kaynaklanıyor bu deli cesaretleri. ve gözünün kesmediğine arkadan dalmayı da severler.. ama o deli cesaretleri başlarına öyle bi bela olur ki ebelerininkini tersten görünce akılları başlarına gelir ama çok geç olur. böyle koçları çok tanıdım ben. bir de her bku en iyi onlar bilir aşırı bencil benbilirimci yapıları var. merhametsizler. pek çogu insan bile olamayacak sıfatta. hiç sevmem.
Koç burcu erkeği 😇cesur, kararlı ve liderlik özelliklerine sahip ve enerjik, tutkulu maceraperestliği ifade ediyor kendimde koc burcuyum.
Hiç koç burcu erkeği ile tanışmadim oyuzden yorum yapamam koç burcu kadını olarak iki koç ya çok iyi anlaşır ya da çok zıt kutuplardadir diye düşünüyorum
Koç burcu erkekleri genellikle enerjik, kararlı ve liderlik özellikleriyle tanınırlar. Cesur ve tutkulu olmalarıyla bilinirler. Ancak burçlar sadece birer genellemedir ve her birey farklıdır.💞
Çok çapkın olurlar kavgadan kacmazlar korkusuz ve cesur giyimine çok dikkat ederler marka takıntıları bile var bir çoğunun elalemin ne der diye düşünmeden yaşarlar keyifci tipler
gözünün kesmediği adama arkadan dalma huyları var o kadar y*vşaklar. cesur mesur deiller uydurmayın. risk almayı sevmelerinden kaynaklanıyor cesur gibi görünmeleri.
spastik awk
Ne desem ki
Yürüyen libidolar, cesur, son derece bağımsız boyun eğmeyi sevmeyen. Kararlı kısmına katılmıyorum ben bir tane bile kararlı bir koç erkeği tanımadım. Kararsızlar, seçimler konusunda dolanıp dururlar, bir yerde sabit kalamazlar, bir kadında da.
cesur mesur değiller. şeyimin cesurları pek çogu. iğrenç bir burç risk almayı sevmelerinden kaynaklanıyor bu durum. gözünün kesmediği adama arkadan dalmayı severler.. merhametsiz bencil benbilirimci iğrenç ötesi bir burç. daşş*klı bi adama gelsinler de göstersinler o meşhur cesaretlerini ve boyun eğmeyişlerini. İzmir'de taksiciyi arkadan silahla öldüren g*tveren de koç burcu çıktı.
@acayipadamm Kanka abarttın, şimdi ben boğa burcuyum diyelim, katilin biri boğa burcu çıksa bütün boğalar aynı mı olur. O caniliğin burçla alakası yok o başka bir boyut
Fatih Sultan Mehmet'i ifade ediyor.. Kendisi İstanbul'u fethetmiştir, azmi, kararlı duruşu ve cesaretiyle hayranıyım daima 🌟👍
Baskın karakter
Çimri ve iki yüzlü..
Tanıdığım işte..
İnatçı, ben bilirimci, asarım keserim benim dediğim olacakçı
İğrenç bir burç... Dediğim dedik.. Baskıcı.. Benden uzak olsun yeter
cesur mesur değiller. şeyimin cesurları pek çogu. iğrenç bir burç risk almayı sevmelerinden kaynaklanıyor bu durum. gözünün kesmediği adama arkadan dalmayı severler.. merhametsiz bencil benbilirimci iğrenç ötesi bir burç. daşş*klı bir adama gelsinler de göstersinler o meşhur cesaretlerini ve boyun eğmeyişlerini. İzmir'de taksiciyi arkadan silahla öldüren g*tveren de koç burcu çıktı.
Haksız olduğunda bile sürekli üste çıkmaya çalışan özünde ezik insanlar
kesinlikle.
Sadece bir arkadaşım var sevdiğim gerisinden Allah korusun
Ben pek anlamam burçlardan @o-m hemşerim bilir o işleri 😂
hiçbir şey burçlar benimi için herhangi bir şey ifade etmiyor
burçlara inanmadığımdan hiçbir şey ifade etmiyor
Burçlara inananların beyninde koca bir hiç görüyorum
Mars, Merkür, venüs koçum var mı haritadan anlayan iki üç yazsın yorumuma
aşk ilişkilerin berbat olur venüs koçtaysa. bende de öyle çünkü.
merkür bilgi öğrenme ve paylaşma şeklini temsil eder. koçlar gibi bencilsindir muhtemelen bilgi paylaşmada, konuşma tarzında vs
mars burcu koç en çok erkekte işe yarar atik çevik yorulmaz pes etmeyen kişilik yapar. benim mars da koç
koçların normali bile mide bulandırıcı. benbilirimci bencil çekilmez bir burç. benim venüsümü de bozuyorlar.
@acayipadamm bencillik var diğer dediklerin yok olmadı ama ani patlıyorum ateşli saman alevi
mars koç olmasından kaynaklı işte o ani patlaman. koçların hepsi zaten öyle. agresif saldırgan
@acayipadamm bilmem çok anlamıyorum burcum boğa kendimi sonsuz enerjik hissediyorum bazen tabi düşüşler oluyo
yatmayı ve yemeyi seviyosundur sen. boğalar biraz inatçı ve hantal da oluyolar
@acayipadamm yok tam tersi belki koç etkileri hareketlilik katıyo yemek sadece farklı kültürlerin damak zevkini tatmak hoşuma gidiyo
aynen. mutlaka koçluk ağır basıyodur sende. boğalar normalde yatmayı severler rahatına düşkün olurlar istisnai bi durum yoksa sendeki gibi
Koçu koçla ilişkisi olanlar bilir geneli çapkın , cinsellik düşkünü , yürüyen libidolar bir tanıyan bir daha koçla birlikde olmak istemez.
Çapkın, doyumsuz, sadece kendi istediği şekilde hayatı yaşayan karşısındakini zerre umursamayan
kavgacı öküzün tekidir
Psikopatlığı ifade ediyor
@Okerasude 😄🤝🏻
Başlarım erkeklere de he
Gözü kara. Çok cesur.
cesur mesur değiller. şeyimin cesurları pek çogu. iğrenç bir burç risk almayı sevmelerinden kaynaklanıyor bu durum. gözünün kesmediği adama arkadan dalmayı severler.. merhametsiz bencil benbilirimci iğrenç ötesi bir burç. daşş*klı bir adama denk gelsinler de göstersinler o meşhur cesaretlerini ve boyun eğmeyişlerini. İzmir'de taksiciyi arkadan silahla 3 kurşunla öldüren g*tveren de koç burcu çıktı. bu bencillere prim yaptırmayın pohpohlayarak. bir balık burcu olarak yazıyorum bunları. benim venüsüm koç marsım da koç. beni bile bozuyor aşk ilişkilerim berbat venüs koçta olunca.
İğrenç şeyler ifade ediyor
Kararli
Sinsi uyanık
hiçbir şey
Koç gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?