Astroloji & Burçlar Medeni durum fal baktırmayı etkiliyor mu sence? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bekarım ve tabi ki evettt Evliyim/ ilişkim var ehh yani Ne olduğum belli degil bu yüzden fal bağımlısı olucam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Medeni durum fal baktırmayı etkiliyor mu sence? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Fal gibi saçmalıklara inanmadığım için hiç bir zaman baktırmam. 0 0 Yorumla
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 97% Kova +1 yıl Falın medeni durum ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Eskiden bende fala inanmazdım. Ta ki Kadıköy'de bir kadına Tarot falı baktırıncaya kadar. Sadece geçmiş değil, yakın gelecek ile ilgili de bir çok şeyi bildi. 0 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% İkizler +1 yıl ne alaka bu sımdı. ayrıca anketı yanlıs ısaretledım off ya :D 0 0 Yorumla
defne_0670 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% İkizler +1 yıl Psikolojik etkiliyor baktır mistik dediklerinin hić biri çıkmadı kötü şeyler demişti 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yengeç +1 yıl Bekârım ama falın f'sine bile inanmam, dolayısıyla da hiçbir zaman baktırmam, hiçbir türüne. 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% Yay +1 yıl Fal sadece ilişki üzerine bakılmadığına göre medeni durumla alakası olduğunu düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% Aslan +1 yıl Medeni durumla alakalı değil. Müşterilerimden bekar olanlarda var evli olanlarda yaşlı olanlarda. 0 0 Yorumla
Seniozledimhayat Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Terazi +1 yıl Bekarım hiç baktirmadim bakar misiniz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fal gibi saçmalıklara inanmadığım için hiç bir zaman baktırmam.
Falın medeni durum ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Eskiden bende fala inanmazdım. Ta ki Kadıköy'de bir kadına Tarot falı baktırıncaya kadar. Sadece geçmiş değil, yakın gelecek ile ilgili de bir çok şeyi bildi.
ne alaka bu sımdı. ayrıca anketı yanlıs ısaretledım off ya :D
Psikolojik etkiliyor baktır mistik dediklerinin hić biri çıkmadı kötü şeyler demişti
Bekârım ama falın f'sine bile inanmam, dolayısıyla da hiçbir zaman baktırmam, hiçbir türüne.
Fal sadece ilişki üzerine bakılmadığına göre medeni durumla alakası olduğunu düşünmüyorum
Medeni durumla alakalı değil. Müşterilerimden bekar olanlarda var evli olanlarda yaşlı olanlarda.
Bekarım evet etkiler
Bekarım hiç baktirmadim bakar misiniz
Evliyken de bakardim:)