Astroloji & Burçlar Rüyalarının anlamlarına bakar mısın? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Tabii ki uyanır uyanmaz Hayır etkilenmekten korkarım Ben rüya görmüyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Rüyalarının anlamlarına bakar mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. HAyır bakmıyorum çünkü böyle saçmalıklara inanmam 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Boğa +1 yıl Aaaa... 🙄🙄Bugünküne bakmamış olduğum şu an aklıma geldi. 0 0 Yorumla
Seniozledimhayat Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Terazi +1 yıl Çok değişik rüyalar görüyorum bana yorumlar misiniz 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% Başak +1 yıl Çok önemli rüya görürsem kesin bakarım 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bakmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
HAyır bakmıyorum çünkü böyle saçmalıklara inanmam
Aaaa... 🙄🙄Bugünküne bakmamış olduğum şu an aklıma geldi.
Çok değişik rüyalar görüyorum bana yorumlar misiniz
Çok önemli rüya görürsem kesin bakarım
2 sene de 1 rüya görüyorum ben.
Bakmam
Hayır bakmıyorum
⭐Bazen bakarım ⭐
Hayır