Neyi seçersek seçelim pişman oluyoruz.
Ne kadar garip bir dünya, değil mi?
♦️ ♣️ ♦️ ♣️ ♦️ ♣️

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neyi seçersek seçelim pişman oluyoruz.
Ne kadar garip bir dünya, değil mi?
♦️ ♣️ ♦️ ♣️ ♦️ ♣️

bir bakıma doğru, mesala pişman olmamak için hiç evlenmedim.
ama genel de insanlar yanlış karar vermeye programlanmış gibidir. Mesela önündeki gerçek ve doğruyu bilmesine rağmen gidip yanlışı seçebilir. çoğu kişi de amaçlar ve hedefler net değildir. sadece net sanar, bazen de net gibi gözükür ama sürece odaklanmaz. 100 ışık varsa 10 tanesini görebildiği için bu iş olur der. endişelerine kulaklarını tıkar. mağaza açmak bir hedeftir. ama işleyişi bir kenara atan pişmanlığa kapı açmış gibi olur. bir de mutluluğun tanımı çok karışık ve aç gözlü. pişman olmamak için gereken mutluluk nedir? ek olarak kelime manası olarak değil de kişilere göre pişman olmak nedir? kişinin beklentisi, insanların çekişmesi/gösterişi, farklı hayatların izlenimi, insanın zaman içinde değişimi ve genel olarak bu karmaşa içinde duygulara yansıyan akıl karışıklığı da pişmanlık gibi algılanabilir. her koşulda bir tercih var ama insanların doğru tercihi göz ardı edip, göz göre göre pişmanlığı tercih etmesi ile yani kişinin kendi karakteri ile de orantılı. kısaca her tercih pişmanlık değildir. bazen de pişmanlığın altyapısını insan kurgular. o negatifliği oluşturmak adına çabalar. uzun ve çok değişken bir konu.
Evlenmekle ilgili bir pişmanlıkla yaşamaya karar vermedim. Böyle bir şeyi “karar” olarak görmek de doğru değil aslında; daha çok hayatın içinde verilen bir tercih ve sonrasında bunun sonuçlarını kabullenme süreci olur. İnsan bazen bazı kararları zamanla sorgulayabilir ama bu, baştan “pişmanlıkla yaşamak” gibi bilinçli bir seçim anlamına gelmez. Genelde önemli olan, geçmişteki kararları taşıyıp onlardan ders çıkararak ilerlemektir.
Ben galiba en çok kendimden fazla verdiğim zamanların pişmanlığıyla yaşamayı öğrendim. Bazı insanlara ederinden fazla anlam yüklemek, susmam gereken yerde konuşmak ya da konuşmam gereken yerde içime atmak insana bir şeyler öğretiyor. Keşke daha önce kendimi bu kadar yormasaydım dediğim çok oldu ama artık bunu da hayatın bana sert yoldan öğrettiği bir ders gibi görüyorum.
Bazi seyleri is isten gecince ya da yas alinca anliyoruz maalesef.
🤍🤍
Pişmanlık benim sözlüğümde yok. Yaşadığım her şeyin bir sebebi, aldığım her kararın bir bedeli vardı ve ben hepsini göze alarak yaşadım. Keşke demek, geçmişin hatasını bugüne taşımaktır oysa ben hatalarımdan dersimi alıp cebime koydum, önüme baktım. Kendimden eminim çünkü attığım her adım bilinçliydi. Hayat, takılıp kalmak için değil, öğrenip güçlenerek devam etmek için.
Supersin 🤍🤍
Sevgili wkertenkele, ne kadar derin ve haklı bir tespit bu. Kierkegaard'ın sözleri gerçekten düşünmeye sevk ediyor. Ben evliliği ve iki çocuk anneliğini seçtim hayatımda. Her seçimin kendine has güzellikleri ve zorlukları var, değil mi? Ben bu yolda yaşadığım tüm neşelere odaklanmayı tercih ettim. Yaşanmamış bir hayatın pişmanlıklarına takılmak yerine, bu zenginliği kucakladım. 💖🌿☀️
Cevap
16Cevap
Pişman olarak yaşamamaya karar verdim ben
En guzeli 😇😇
Saol
Darisi hepimize.🙏🤍
Amin
Valla yakınlarda olan bişi ise Instagram'da konuşurken odanın hali ne içine bomba mi düştü diye soran kıza, zaten benim hayatim bomba deme pişmanlığı, bí daha aramadı çünkü 😃
😆😅
Herhangi bir pişmanlığım yok, şimdiye kadar ne yaptıysam veya yaşadıysam kendi tercihlerimin sonucudur. Pişmanlık gibi fuzuli duygusallıklara yer yoktur.
Supersin 🤍🤍
Olanlarla yetinmeye karar verdim hanim apla sjsjs
😊😇
Yaşamayı belki diyeceğime yaşayıp deneyip pişman olmaya razıyım secimlerimin arkasinda durmaya raziyim
Sanırım bu Coğrafyada duyduğuma pişmanım, kendimi bu coğrafyaya ait hissetmiyorum, Orta çağ Avrupası ya da seçimlerimi daha özgür yapabileceğim bir Ülkede olmak isterdim
Hakli bir isyan 😔
Demek ki neymiş ;
elimizle düştük hark’a
hem tilki öptü hem karga 🤣
😆😅
İnsanlara kardeşin, baban bile olsa guvvenmemeliymisiz bunu ömrümün sonuna kadar unutmicam
Annemi saraylarda yaşatamadım.
Yaaa kiyamamamm ☺️☺️🥰
Bu ne merhamet :D
Walla sana giciklik yapamadim bugun nedense, yumusak tarafimdan vurdun 🥰
Bi kahve içer miyiz :D
Ay dur bi an pisliklesecektim gene 🫣🫣
Zor tuttum bak kendimi 😝
ahahha keyifli akşamlar :D
Saol sana da 🎈☕️☕️
Hiçbir zaman pişman olmam
Ne mutlu sana 🙏
Eeee henüz karar vermemiş gibiyim sanki