Kişilik & Karakter Hayatta yapıp pişman oldunuz ne var? Gaye_0 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Keşke yapmasaydm dediğiniz. Güncellemeler+1 yıl Nedir Güncellemeler+1 yıl Hey ho Hayatta yapıp pişman oldunuz ne var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Pişmanlığım yok verdiğim kararların sonuna kadar arkasındayım 0 0 Yorumla
PandaİsBack Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 +1 yıl Büyük bir pişmanlığım yok. Ne yaptıysam arkasındayım. 0 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Keskeleri çıkardım hayatimdan. Yaptığım hicbirseyden pişman değilim. Hatta iyi yaptım iyi ki yaşadım diyorumÇünkü beni ben yapan hatalarda olsa yaşadıklarımin tamami 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir kaç gün aynı ortam da kaldığım kız arkadaşla el şakaları derken raydan çıktık. İlişkiye girdik. Pişman olmuştum 0 4 Yorumla Gaye_0 +1 yıl Ohaaa, konu ordan oraya nasıl geldi, bir de sevgilin değilmiş üstelik geçmiş gitmiş, sırf normal arkadasn olduğu için mi pişman oldun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konu çok karmaşık ve uzun 😅 Yorumla Gaye_0 +1 yıl Merak ettim anlat jskaj Yorumla Gaye_0 +1 yıl Şu yorumumu siler misn Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Var bir şey yakın zamanlardan ama hayat bu hep bir şey öğretiyor insana 0 0 Yorumla
Esmaaaysu Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yaptığım hiçbir şey için artık pişmanlık duymuyorum 0 1 Yorumla anatolian_Mongol +1 yıl Pişmanlık duyacağın şeyi yapma, yapıyorsanda pişmanlık duyma Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiç bir şey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Pişmanlığım yok verdiğim kararların sonuna kadar arkasındayım
Büyük bir pişmanlığım yok. Ne yaptıysam arkasındayım.
Keskeleri çıkardım hayatimdan. Yaptığım hicbirseyden pişman değilim. Hatta iyi yaptım iyi ki yaşadım diyorum
Çünkü beni ben yapan hatalarda olsa yaşadıklarımin tamami
Bir kaç gün aynı ortam da kaldığım kız arkadaşla el şakaları derken raydan çıktık. İlişkiye girdik. Pişman olmuştum
Ohaaa, konu ordan oraya nasıl geldi, bir de sevgilin değilmiş üstelik geçmiş gitmiş, sırf normal arkadasn olduğu için mi pişman oldun
Konu çok karmaşık ve uzun 😅
Merak ettim anlat jskaj
Şu yorumumu siler misn
Var bir şey yakın zamanlardan ama hayat bu hep bir şey öğretiyor insana
Yaptığım hiçbir şey için artık pişmanlık duymuyorum
Pişmanlık duyacağın şeyi yapma, yapıyorsanda pişmanlık duyma
Sigaraya başlamak
Hiç bir şey