Yaptıklarımdan pişman değilim 😄 Sadexe doğru insana denk gelmedim. Rengim biri ile hayatıma devam etmiş olsa idim çok güzel yerlerde olma ihtimalim var. Ancak elimdekiler ile ilerlemeye devam ediyorum. Tecrübe değip yoluma devam ediyorum 😄
Mutlaka öyle ama farz edelim ki bir vatandaş ilişkisini bitirdi ve falanca süre sonra baska bir ilişkiye başladı.
Geçmiş ilişkisinde edindiği kötü tecrübelerden ötürü "bir daha yapmayacağım, etmeyeceğim" diye yeminler etti. Yeni ilişkisindeki insan hak etmemiş olmasına rağmen ona o tavizleri vermezse bu da haksızlık olur. Nasıl olacak? 😂
Sevgilisiyle sık sık heyecanlı birliktelikler yaşayan bir kadın, sevgilisinden ayrıldıktan sonra bir daha kimseyle yaşamam diye yemin ederse ve hayatına yeni aldığı adamla bunu yaşamazsa haksızlık değil midir? Yeni adamın günahi ne? 😂
Ha tamam taviz dediğin başka bir şeymiş 😀 Beğenmeyeceksin ama değildir 😂 Çünkü o kadının kendi tercihi ve kararı olur, adam eğer memnun değilse ondan ayrılarak başkasıyla olabilir, haksızlık yok bence 😇