Evet
Hayır
Bazılarından pişmanım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır yaşadıklarımdan daha doğrusu verdiğim kararlardan pişman değilim hiç bir şekilde. ben sadece elimde olmayan konular için pişmandım aslında çünkü insan kendi hatası olduğu zaman en azından bir süre sonra geçiyor ya da bir daha ki zaman doğru karaları verebiliyor ama mesela bu hayatta elimizde olmadan yaşadığımız şeyler bizi o kadar üzüyor ki çünkü sonuç olarak kontrol edemiyoruz bende artık pişmanlık duymak yerine zamana bırakıyorum her şeyi sadece
Yaşadığım Hiç Birşeyden Pişman Değilim Çok Güzel Tecrübeler Edindim Yolumu Ona Göre Çizdim Büyük İhtimalle Yaşayacağım Bir Çok Şey Yolumun Üzerinde Var Onlardan da Tecrübe KapmayaBakıcam 🤙
Hayır ve bence kimse yaşadığı bir şeyden pişman olmamalı. Eğer zamanında kötü bir şey olsa dahi o deneyimi edinmemiş olsaydık zaten şu an bu şekilde düşünmüyor olacaktır. Önemli olan yaşadığımız her şeyi kabul etmek ve ondan almamız gereken dersi almak.
Genel de yaşadığım şeylerden pişmanlık duymadım bana tecrübe kattığını düşünüyorum hayattaki tek pişmanlığım etken yaşta evlenmek oldu şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim
Cevap
29Cevap
Hayır değilim olur muyum hayır olmam
Hiç pişmanlığım yok, iyi ki yaşamışım ki tecrübelerimi kazanmışım..☺️
Hayır. Yaşadıklarımdan pişman değilim. Hepsinden kendime göre ders çıkarttım.
Yillar. Once. Yabanci. bir ulkeye. Yalniz. Geldim. Tanidigim. Yoktu.. Ortada. Oylece kaldim Turkiyede. Herkes. Gelismis bir ulkeye. Gidince. ". Ooo Hos geldiniz. Efendim. Bu. Eviniz. Bu isiniz. buda. Doviz. Cinsinden Paraniz... Para. Basmaya baslayabilirsiniz..". Saniyor. Bende bu hatayi. Yaptim Pismanim... Ama. en azindan. Ders. Aldim.
Yaşadığım her şeyi tecrübeye sayıyorum her ne kadar travmam olsa da :dd
Geçmiş olsunn 😺
Ne demek efenim 😺:D
Pişmanlık belki de bir firsattir yeniden başlamak için daha iyi günler için. Pismanliklarimiz ders versin bize. Unuttuk o pişmanlıkları çünkü artık ben o eski ben değilim
Hayatımda pişman olduğum tek şeyi açıklıyorum..
Bir zamanlar, bir kız arkadaşım vardı ve ilişkiye girmek istiyordu. Ilişkiye gireceğimiz günün, önceki gününde kendisine açık açık söyledim. Seninle sevişirim ama ilerisini düşünmüyorum diye. O yüzden yapmayalım dedim. Sen yapmazsan başkasına yaptırırım dedi bana. O kızı darma duman etmesiğime pişmanım. Ki o zamanlar farklı düşünüyordum..
Yaptığın, yaşadığın pişmanlıkları unutmak kolay olur.
Ama yapamadığın pişmanlıklar bi ömür peşini bırakmaz.
Hep bi ihtimali düşünüp durursun.
Semicenk'in de dediği gibi "Hiç pişman değilim" ⚡️
Yine olsa yine yaşarım yaşadıklarımı.
Pişman olduğum da oldu ama olmadığımda oldu. Şu an duruma bakarsam evet pişmanlığım var birçok konuda.
Hayır, hiç değilim. Düzeltemeyeceğim bir keşkem olmadı hiç, adım atmadan önce bunları düşünürüm mutlaka.
Elimde olsa kendi at gözlüklerimi çıkarmak için geri dönerdim
yaptiklarim icin pisman degilim aklim hala yaoamadiklarimda
Bazılarından pişmanım ancak benim elimde olan geçmişe gidip düzeltebileceğim bir şey değil
Evet.1.5 senelik ilişkimde yaşadığım adda onunla olduğum her dakikaya çok pişmanım.
Vardır herkesin illaki bir pişmanlığı.
Hiç birinden pişman değilim
Bazen vicdan yapıyorum sadece sonra gamsızlığım ağır basıyor
Önemli diyil yaağğğğ deyip geçiyorum...
Yaşadığım her şey benim tercihim değil ama tercihlerimden pişman değilim
Hic pisman degilim kotu seyler yasamayi severim beni dahada olgunlastiriyor!
Geçmişte yaptığım her hata beni bugünlerime getirdi
Hiçbir zaman pişman olmadım
hayır hiç değilim
Değilim yaşanması gerekmiş yaşanmış
Bazı konularda pişmanlığım var tabi.
arkadas iliskilerimde ve aşkta pişmanım
Öyle bir yaşa ki pişmanlığın as olsun
Bazılarından pişmanım
Onlar benim tecrübelerim
Pişman değilim yaşadım bitti gitti
Bazılarından evet diyebilirim
bazılarından pişmanım maalesef
bazılarından evet bazılarından hayır
Yaşadığım için bile pişmanım
Pişman değilim ama ne yasadin desen hicbisey derim
Bazılarından.
Hayır onunla iyki yaşadım yaşıyorum da B🙏❤️
Hayır
Pişmanım
Pişman olmadığım bir an yok
Ebet biras
Hayır değilim
Zamanı geriye alabilsem keşke
Tecrübe olarak alıyorum yaşadıklarımı
hayır değilim
Asla
Hayır
Bazen evet
Takip isteği göndermişsin? Bi yazar mısın
Yazamıyorum ki xper seviyem düşük🤷♂️
O zaman burdan sorayım neden takip ettin?
Hım çok önemli mi?
Hayır sordum sadece
Konuşmak için attım ama yazamadım 🤷♂️
. . .
pişmanım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?