Astroloji & Burçlar Kahve falında çıkan telvelerin bir anlamı olduğunu düşünüyor musun yoksa yorumlamak tamamen hislerle alakalı bir durum mu? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Fal dediğin duru görüyle bakılır Telvede çıkan sembollerin bir anlamı tabii ki var Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kahve falında çıkan telvelerin bir anlamı olduğunu düşünüyor musun yoksa yorumlamak tamamen hislerle alakalı bir durum mu? Cevapla Fal Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Hayır anlamı yok benim için. inanmıyorum ama tabi ki de eğlence amaçlı ya da hobi olarak veya zaman geçirme olarak bakılabilir.. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 430 cevap paylaştı. Telvede çıkan sembollerin bir anlamı tabii ki var 0 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Aslan +1 yıl Faladdine yollardım tabiikide . Artık onu da yapmıyorm, fal baktırmıyorum. 0 0 Yorumla
Miyavcoo Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Balık +1 yıl İlgi alanım kahve falı değil, tarot daha çok. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 799 cevap paylaştı. Telveleri falda kullanmam hiç işim olmaz..🍀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır anlamı yok benim için. inanmıyorum ama tabi ki de eğlence amaçlı ya da hobi olarak veya zaman geçirme olarak bakılabilir..
Telvede çıkan sembollerin bir anlamı tabii ki var
Faladdine yollardım tabiikide . Artık onu da yapmıyorm, fal baktırmıyorum.
İlgi alanım kahve falı değil, tarot daha çok.
Hepsinin bir anlamı var
Fala bakmak incelik ister bence
Telveleri falda kullanmam hiç işim olmaz..🍀
fala inanmam falsızda kalmam
Fala inanmiyorum
fala inanmıyorum
duru görü