Bir arkadaşım attı biz anlamlandiramadim anlayan varsa yorum yaparsa seviniriz.

Bir arkadaşım attı biz anlamlandiramadim anlayan varsa yorum yaparsa seviniriz.

Hayatına biri girecek bu kişi senden bir şey isteyecek ve bu isteğini kabul edeceksin kabul ettikten sonra hayatında bir şeyler değişecek bu durum seni mutsuz edebilir fakat bir karmaşık olaylara gireceksin güven sarsalabilir ayrıca mutlu bir haber alacaksın bunu en geç bir hafta içerisinde alacaksın Arkadaşlarınla bir şekilde aran bozulabilir Mutlaka arkadaşlarını iyi seç arkandan konuşanların var herkese sırrını söyleme
Bunları nasıl anladın ya ortada iki insan sureti var gibi geldi bize
İşte o iki suret senin tanışacağın kişi
Cevap
5Cevap
aşk gördüm.
3 vakte kadar hayatına bir erkek girecek. sarışın uzun boylu, devlette işi olan biri
Hayatımda biri var avukat ve sarışın değil kız sarışını nerden çıkardın
kesinlikle eminim sarışın... hatta şeyi de çok ve büyük gözüküyooo... bildiğin falda sallanıyo yaniii. bence ayrılacaksın avukattan
Nerde şeyi skdjdj ben göremiyorum
bak hemen ortlarda altt iki bacak gibi bir şey var... şeyide orada sallanıyo
Uzun boylu yakışıklı bir çocuk hayatına girdi
Aklin gibi karmakarışık falında müsait olduğun zaman daha detaylı bakarım müsait olduğunda yazarsin
Ücretsiz kimse yorumlamaz burada arkadaşım attı bla bla diye palavra sıkma senin olduğunu biliyoruz sjdjsjs
Asko sence o el bana mı ait
Elinden mi anlayacaz sana ait olup olmadığını el ortada yok ki bir parmak görünüyor oda sana ait olabilir niye olmasın
Tamam peki ayrıca ücretsiz cevaplandırmak isteyen olursa yorum yapar sana ne oluyor?
En sağda dans eden bir çift görüyorum, ilişkin varsa yandaki figürde kadın biraz daha otoriter gibi. Ortada ise tekrardan otoriter bir adam var sanki maskesi düşüyor gibi ne dersin?
100 dolar karşılığında evet
Eğlencesine bakıyoruz online fal baktirmiyoruz skdj
Sana kabaran bir şeyler var.:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?