Yeme & İçme Kahvenin dili olsaydı neler söylerdi ? fesfs Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 59 Yapay Zekaya Sor İnsanlar insanların içinde insana hasret yaşıyor ( özdemir asaf ın) en sevdiğim sözlerinden biridir... Sizde geceye bir söz bırakmak ister misiniz?🪶🪶 Kahvenin dili olsaydı neler söylerdi ? Cevapla Sevgi Soruları En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
m ByBrawo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 11 ay Olm hayırdır laaan gardeşş zırt pırt ne içiyon benii derdi bana 😂 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 11 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hamdım piştim yandım... derdi Mevlana 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Seni seviyorum Barış derdi bana ahaha 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 10 ay Bu kadınlardaki kahve aşkına ayar oluyorum. Ne var bu kahveyi böyle kutsallaştıracak anlamıyorum. 1 13 Yorumla fesfs 10 ay Ne içelim kırmızı şarap mı:)) Yorumla SwordOfDemocles 10 ay Gırmızı çayın köküne kıran mı girdi? Yorumla fesfs 10 ay Yokta çay akşam güzel gidiyor Yorumla SwordOfDemocles 10 ay Çay her zaman güzel gider Yorumla fesfs 10 ay Yazın akşam gidiyor Yorumla SwordOfDemocles 10 ay PffffHer zaman gider Yorumla fesfs 10 ay Aman iç ozaman deli sjsj Yorumla SwordOfDemocles 10 ay İçiyoö zaten. Uyuz Yorumla fesfs 10 ay Puhh😀😀😀 Yorumla SwordOfDemocles 10 ay 🫳🏻 öp şu elimi de affediyim seni Yorumla fesfs 10 ay Bayramda öperim sjsj Yorumla SwordOfDemocles 10 ay Sana hergün bayram 🤣 Yorumla fesfs 10 ay Ahahahah manyak Yorumla
GözümmKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Ben olmasam KS de sorular yarım kalır olurdu 😂 1 1 Yorumla fesfs 11 ay 😂😂😂😂😂hahaa Yorumla
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 11 ay Tabi Kraliçe ne demek tizzzz"Beyin düşünse de Kalp kötü düşünceyi kaldırmaz" Statüko 0 2 Yorumla fesfs 11 ay Teşekkür ederim hocam Yorumla statüko 11 ay Rica ederim Kraliçe Yorumla
Yangınsözlühüddam Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Kahveyi bilmem ama her sabah çayı kahveyle aldattığım için beni engellemiş 😁 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 11 ay Kahvenin dili olmasin kahve içerken anlattıklarımızı anlatmaya başlarsa sonu gelmez... 0 0 Yorumla
Callous_Man Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 101% 11 ay Nedir benim bu kadınlardan çektiğim derdi 😏 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Bugünde ölmedik çok şükür ama yaşadık mı bilmem 😂 0 0 Yorumla
Toredo004 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 11 ay Beni içerken düşündüğün kişi seni düşünmüyor, ama ben buradayım... 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Damarlarında kandan çok ben varım derdi sanırım 0 0 Yorumla
GrushenkaRises Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Bi salın kardeşim her hareketimden bi anlam çıkarmayın derdi 0 3 Yorumla GrushenkaRises 11 ay Sen akıllanana kadar annenin seninle işi oldu ama Yorumla GrushenkaRises 11 ay Ana kutsaldır sus bakim Yorumla GrushenkaRises 11 ay Aynen tek bildiğin zar atmak Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Sana yeter artık soyumu kuruttun beni içip durma derdi sjsjs 😂 0 0 Yorumla
Celalbehiye Takip Et Xper 3 Yaş: 36 11 ay Özdemir Asaf'tan gidelim yineKim o deme boşuna, benim ben. Öyle vir ben ki gelen kapına, baştan başa sen 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Bana kesin düş artık yakamdan derdi 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Bırak da dolanayım damarlarında der 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 11 ay "Siz de kabul edin, tiryakimsiniz" der kahve 🤩🎉 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Sabahları ben olmasam nah uyanırsınız jdns 0 0 Yorumla
Tinkerbellll_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Herkes de beni seviyor canım kendim derdi 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 11 ay Üç vakte kadar bir kahve daha içiceksin derdi🤣 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bı şal be kardeş 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Kahve candır❤ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Olm hayırdır laaan gardeşş zırt pırt ne içiyon benii derdi bana 😂
Hamdım piştim yandım... derdi
Mevlana
Seni seviyorum Barış derdi bana ahaha
Bu kadınlardaki kahve aşkına ayar oluyorum. Ne var bu kahveyi böyle kutsallaştıracak anlamıyorum.
Ne içelim kırmızı şarap mı:))
Gırmızı çayın köküne kıran mı girdi?
Yokta çay akşam güzel gidiyor
Çay her zaman güzel gider
Yazın akşam gidiyor
Pffff
Her zaman gider
Aman iç ozaman deli sjsj
İçiyoö zaten. Uyuz
Puhh😀😀😀
🫳🏻 öp şu elimi de affediyim seni
Bayramda öperim sjsj
Sana hergün bayram 🤣
Ahahahah manyak
Ben olmasam KS de sorular yarım kalır olurdu 😂
😂😂😂😂😂hahaa
Tabi Kraliçe ne demek tizzzz
"Beyin düşünse de Kalp kötü düşünceyi kaldırmaz" Statüko
Teşekkür ederim hocam
Rica ederim Kraliçe
Kahveyi bilmem ama her sabah çayı kahveyle aldattığım için beni engellemiş 😁
Kahvenin dili olmasin kahve içerken anlattıklarımızı anlatmaya başlarsa sonu gelmez...
Nedir benim bu kadınlardan çektiğim derdi 😏
Bugünde ölmedik çok şükür ama yaşadık mı bilmem 😂
Beni içerken düşündüğün kişi seni düşünmüyor, ama ben buradayım...
Damarlarında kandan çok ben varım derdi sanırım
Bi salın kardeşim her hareketimden bi anlam çıkarmayın derdi
Sen akıllanana kadar annenin seninle işi oldu ama
Ana kutsaldır sus bakim
Aynen tek bildiğin zar atmak
Sana yeter artık soyumu kuruttun beni içip durma derdi sjsjs 😂
Özdemir Asaf'tan gidelim yine
Kim o deme boşuna, benim ben. Öyle vir ben ki gelen kapına, baştan başa sen
Ne sen sorrr ne ben söliyim
Beddua ederdi kesin
Niye sabahları içiyorsun sadece xd
"bitirdiniz beni bitirdiniz" 😀😀