Astroloji & Burçlar Kasım indirimlerinde en çok hangi burç alışveriş yapar? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben degilim 😦 Koç Aslan İkizler Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kasım indirimlerinde en çok hangi burç alışveriş yapar? Cevapla Alışveriş Soruları İndirim Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl Bunun burçlarla ilgisi yok 🤣 En avm seven terazi burcudur derler tek bir şey almadım Kasım indirimi altında 😄 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 799 cevap paylaştı. Özellikle teknoloji konusunda işe yarayabilir. Aslanım bu arada 😃🍀🗝️ 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% Yay +1 yıl Bu şıklar arasından İkizler. Ama Yay da yapar bence yani ben 🤣 1 0 Yorumla
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% Yengeç +1 yıl Ben çok yapıyorum yengeç olmalı 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı. Terazi. 2 0 Yorumla
BirisiOlurKendisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 55% Yengeç +1 yıl Yengeç yapmaz 1 2 Yorumla XtheWorldStarX Yengeç +1 yıl Ben yapıyorum shahsja Yorumla BirisiOlurKendisi Yengeç +1 yıl İyi alışverişler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bunun burçlarla ilgisi yok 🤣 En avm seven terazi burcudur derler tek bir şey almadım Kasım indirimi altında 😄
Özellikle teknoloji konusunda işe yarayabilir. Aslanım bu arada 😃🍀🗝️
Bu şıklar arasından İkizler. Ama Yay da yapar bence yani ben 🤣
Ben şuana kadar 35 bin harcadım
Ben çok yapıyorum yengeç olmalı
Terazi.
Enayi olanlar
Alışveriş yapmak için indirim beklemem 😂
Yengeç yapmaz
Ben yapıyorum shahsja
İyi alışverişler
Ben degilim 😦
İkizler olabilir