Alışveriş & Hediyeler Kasım ayı indirimlerinde hangi online alışveriş sitesi favoriniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kara cuma olarak biliniyor ama ben o tabiri kullanmamayi tercih ederimTrendyol favorim✌ Kasım ayı indirimlerinde hangi online alışveriş sitesi favoriniz? Cevapla Trendyol Soruları Alışveriş Soruları İndirim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Trendyol genelde 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 378 cevap paylaştı. Kasımda indirimde yılbaşında yazın her zaman favorim Trendyol. Çok alışmışım diğer uygulamalarda aradığım hiçbir şey yok gibi geliyor. Oysa hepsi var😅 0 0 Yorumla
Tafo21 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Trendciyiz.. ama genel bi araştırma yapıp uygun olanı alırım.. ama arabanın motor yapı için artık ucuz olana bakmam:)) 0 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Hepsine bakacagım bugun 12de hepsi burada kampanyaya giriyormuş takipteyim 😂 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl İndirim aylarından faydalanmıyorum. 40 50 lira için değmez. 0 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 457 cevap paylaştı. Trendyol 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 462 cevap paylaştı. Trendyol 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. en ucuzu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Trendyol genelde
Kasımda indirimde yılbaşında yazın her zaman favorim Trendyol. Çok alışmışım diğer uygulamalarda aradığım hiçbir şey yok gibi geliyor. Oysa hepsi var😅
Trendciyiz.. ama genel bi araştırma yapıp uygun olanı alırım.. ama arabanın motor yapı için artık ucuz olana bakmam:))
Hepsine bakacagım bugun 12de hepsi burada kampanyaya giriyormuş takipteyim 😂
İndirim aylarından faydalanmıyorum. 40 50 lira için değmez.
Trendyol askim 💟💟💟
Amazon, tek geçerim.
Amazon trendyol artık ne varsa favorim ❤️
Trendyol
Trendyol
Trendyol
Trendyol
Hepsi aynı
en ucuzu
Amazon