Aldım kabul ettimmm
İnanmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır bunun gibi gerçek olmayan saçmalıklara inanmıyorum zaten yıl olmuş kaç artık bilimsel araştırmalara güvenmek ya da doğru olduğunu kabullenmek dururken bunun gibi sadece çocuk filmlerinde olabilecek şeylere inanmak bana oldukça saçma geliyor. bu yüzden de rutiel büyü gibi gerçek dışı insan mantığına uymayan ve kanıtlanmamış veya kanıtlanamayacak şeylere inanmıyorum. aynı şekilde burçlara da inanmıyorum benim için burçların sadece eğlence kısmı önemlidir. yoksa her hangi bir yıldızdan etkilenip de karakterim şekilleneceğini düşünmüyorum. zaten insan yaşamı boyunca değişir mesela çoğu insana bakın önceden oldukları kişiler değiller artık çok farklı kişiler bu yüzden de burçların insanlar üzerinde etkisi yok. ama siz inanırsanız burçlara göre yaşarsanız tabi ki de bunun etkisi olabilir hatta plasbo etkisi denilen şey olur siz inandığınız için size gerçekmiş gibi gelebilir
Cevap
4Cevap
Kadim bazı bilgilerde ilim olarak olanları ayrı tutarak, günümüzde para tuzağına çevrilmiş kısmına kesinlikle inanmıyorum ve uygulamıyorum.
Allahtan istersen daha hayirli olur rituelden hayir gelmez olabilir ama hayir yok
İsteğim varsa Rabbim^'den isterim bunlara inancım yok elbette
İnanıyorum kesinlikle kendimde fal bakıyorum ve bir çoğu tutuyor.
oturduğum yerden hiç bir gayret çaba emek harcamadan alalım kabul edelim 777 eee sonra arkadaşım?
Gönül dağındaki deli gibi güneşi aldım attım muhabbeti gibi :D
hayır, ritüellere inanmıyorum nedense bana çok saçma geliyor.
Sağlıklı bir zihnim var, inanmıyorum bu yüzden. İnananlara çok geçmiş olsun
Inanmiyorum ama bazen fal baktiriyorum
Inanıyorum çünkü bende yapiyorim
Evettt hemde çoookkk inanıyom
Evet birazcık 😅
inandığımız her şey kabul oluyor
Nayır.
inanmıyorum
İnanmam
Bir sayinin kaderimi belirlemesi saçma geliyor
İnanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?