Kırılgan ve Hassas
Kıskanç
Vurdumduymaz
Otoriter
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yengeç burcu arkadaşım var,
Öncelikle karamsar bir ruh halleri var.
Ne derlerse çıkıyor.
Evlilik insanı değiller, flörtte sevmezler. Yalnızlık insanılar.
Çok yerciler yaa, kalk markete gidelim desen yerinden gram oynamaz 😃
Ama bayılıyorum çok iyiler.
Ya birde çok duygusallar az tartışma yapsak öğreniyorum ki o gece ağlamış beni de üzüyor 🥺
Ağladığını da belli etmez gururludur 😀
Evet ya ağladım der ama asla yanında dökmez o göz yaşını 😀
çok kıskanç, psikopat, duygusal, alıngan, iyi niyetli, yaratıcı, sahiplenici, kuruntulu, takıntılı, boş şeyleri kafasına takan, korkulması gereken bir burçtur. en tehlikeli burç yengeç ve bana birisi bişey yaptığında ondan o kadar kötü intikam alırım ki aklı şaşar birşeyi kafasına taktı mı onu mutlaka yapar inatçıdır saf gibi görünür ama aslında çok şeytandır ama kimsenin kalbini kıramaz ona ve sevdiklerine zararı olmadığı sürece. çok sadıklardır. daha anlatırdım ama çok uzar.
yengecin tüm sırları döküldü
Sevdiği kişiyi çok sever, çocuğu gibi ilgilenmekten hoşlanır ama kendisi de ilgiye bayılır. Hassas ve duygusaldır. Bir yanı evcil bir yanı eğlencelidir. Yeni tanıştığı kişilere karşı bir duvarı vardır. Tanımadan ısınmadan kendini açmaz sadece uzaktan izler. Manipülatiftir. Duyguları ile insanları kontrol edip, haksızken haklı çıkabilir.
Cevap
11Cevap
Umursamaz ve duygusal
tabii ki kırılgan ve hassas olmaları. tanıdığım birçok yengeç bu şekilde. ve genelde güzel oluyorlar :D yengeçlerin ayrı bir güzelliği var.
Yengeç burçları çevresindeki insanların için görüp görebileceğiniz en iyi burçtur. Ama kendileri için hayat zulüm olabiliyor.
Balık, yengeç, yay ve boğa burcundaki bütün kız arkadaşlarım sürekli ağlar sjsjxj akrepte sürekli küser djxjx
kırılganlıkla vurdumduymazlık hiç örtüşmüyor. a dedim.
Çoğu evcimen olur.
Sinsi seçeneği olsaydı ilk onu seçerdim
Uzak durulacak burç...
kırılgan ve hassasım
Anlat bakalimmm. @ahsennnnnurr
Kırılgan hassas çok düşünceli ama bir okadarda masum görünen şeytan istedigimi ne yapar ne eder elde edebilirim😂😂
Çok kıskanç olur die biliyorum
Çok alınganlar asla anlaşamadığım bir tip
Takıntılı severler.
Sürekli zırlamaları
Yan yan gider
A derdim
Özürlüler biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?