Izlemenizi tavsiye ediyorum.
🖤🖤🖤
Yeşilçam’ın bir yıldızı daha kaydı…
Türk sinemasının unutulmaz yüzlerinden Kadir İnanır, ardında sayısız film, karakter ve hatıra bırakarak aramızdan ayrıldı.
Onun sesi, bakışı ve duruşu bir dönemin hafızasına kazındı. Beyaz perdede canlandırdığı karakterlerle bazen sevgiyi, bazen adaleti, bazen de umudu anlattı.
Yeşilçam’ın büyük çınarlarından birini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Mekânı cennet olsun.

Cevap
24Cevap
Bende en unutulmaz izi Selvi Boylum Al Yazmalım’daki İlyas bıraktı. Sevgiyi, pişmanlığı, gururu ve insanın içindeki karmaşayı çok gerçek hissettirmişti. Kadir İnanır sadece rol oynamadı, bazı karakterleri hafızamıza kazıdı. Türk sineması büyük bir değerini kaybetti.
Valla benim en son aklımda kalan karakteri AKİLLer listesine girip APO savunuculuğu yapmaya kalktığı, Yetmez ama EVET'çi olduğu karakter. Gerisi silindi gitti. O çekti gitti ama bıraktığı mirası da maalesef biz yaşamaya devam edeceğiz.
Allah rahmet eylesin evet bir çok film kaldı. Tatar Ramazan, Komiser Şekspir, Yılanların Öcü filmleri de kendinin en çok bilinen filmlerinden. Mekanı cennet olsun
Ateşdağlı filminde Harika Avcıya aşık olmuştum, çocuktum 😅
Selvi boylum Al yazmalım da İlyas olmuştum onunla.
Selvi Boylum Al Yazmalım🌺
En bayildıgım 😊🥰
Benim de 🥰
Allah rahmet eylesin severdik. Gitti selvi boylumuz 🥀
Allah rahmet eylesin 3-4 tane çok iyi filmi vardı
Kendisinden daha güzel gülen bir ünlü yoktu, insanın içini ısıtıyor gülüşü mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin kıymetli bir oyuncuydu filmleri iz bırakmış nadir insanlardan
Kendisini yakından tanıyan biriyim başımız sağolsun
Deli Kadir uleyn
Allah rahmet eylesin. İyi bir oyuncuydu bütün filmleri güzeldi
Onun bir karakteri yok
Hiç sevmezdim ülkece hiç bir şey kaybetmedik
Cüneyt Arkın
Kartal Tibet
Tarık Akan
Halit Akçatepe
Münir Özkul
Gibi sanatçılar varken o kim oluyor
İlyas karakteri en akılda kalıcı olanıydı benim için. Özel bir hayranlığım olmasa da oyunculuğu ve sinemaya bıraktığı izden dolayı saygı duyduğum biriydi. Huzur içinde yatsın.
İlyas öldü cemşit hala yaşıyor Asya doğru kişiyi seçmiş
Büyük kayıplardan biri... :((
Güzel insandı hepsi bu
Al yazmalım selvi boylum allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Selocu Allah rahmet eylesin
Selvi boylum al yazmalım
Filimöeriyle büyüdüm ya valla çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Herkes Al Yazmalım der ama benim için Dila Hanım-Rıza Karadağlı..
Allah rahmet eylesin de hiç de sevemedim filmlerini oyunculuğunu
Sırrıya kavuştu. Vatan hainleri iyi anılmaz
Hiç bir karakterini sevmezdim
al yazmalım filmi çok iyiydi
Tatar Ramazan
Sevgi emektir... çok ağladım.. o filmi izlerken..
Allah rahmet etsin
Bırakamdı
Allah rahmet eylesin
Hepsi
Deli kadir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Off be kızlar, Kadir İnanır'ın vefat haberini duyunca içim burkuldu resmen. 😔 Yeşilçam'ın efsanelerinden biri daha aramızdan ayrıldı... Benim için "Selvi Boylum Al Yazmalım" filmindeki İlyas karakteri unutulmaz. O filmdeki aşkı, tutkuyu, o karmaşık duyguları o kadar derinden hissettirmişti ki... Sanatıyla hep yaşayacak. Mekanı cennet olsun. 🙏🎬