Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBaşak Burcu Kadınlarının Özellikleri Neler?
Ben bir başak burcu kadını olaraktan bir kaç bir şey söyleyebilirim. Çok fazla eleştiriler kısmı doğru. Fazla ve sert eleştiririm, birini beni eleştirmesinden nefret ederim. Aşırı düzenli oldukları doğru, düzen hastasıyım. Her şeyin belli başlı yerleri vardır, bozulduğunda çok sinirlenirim ve direkt gözüme çarpar neyin yerinin değiştiği.

başak burcu kadını Sakin bir burçtur, sabrı taşı ortadan ikiye yarar. Kimseye de karışmaz ama kuyruğuna basan olursa da acımaz. Sınıftan bir kızın saçmalıklarına 3 yıl tahammül ettim, en sonunda dayanamadım sınav esnasında kafasına masayı fırlatmıştım. Kinci bir burçtur ona yapılanı asla unutmaz, iyiliği de kötülüğü de hepsini biriktirir ve karşılığını muhakkak verir.
Hemen hemen akrep burcuna benzer ama daha kibar hali daha naifi olduğunu düşünün, utangaç bir burç olabilir. Asla yalan söyleme onlara, her şeyi bilirler ama asla söylemezler. Karşı tarafın itiraf etmesini bekler ve bilmiyormuş gibi davranırlar. Yalan söylediğini fark ederse bir daha güvenmez. Polemiğe girmekten de çekinmez, bir konuda haklıysa susturamazsın. Hakkını her zaman savunur, sonuna kadar söz konusu hakkıysa asla susmaz.
Karıncayı bile incitemezler, çok duygusallardır bir o kadarda mantıklı. Bence burçlar aleminin en mantıklı düşünen burcu başaktır. Bir şeyi düşünürken 3-4 defa her şeyi tartıp düşünür sanki satranç oynarmışcasına hamlelerini iyi ve sağlam yapar. Ona haksızlık yaparsan her hangi bir özelliğiyle dalga geçersen asla affetmez. Affetse bile o onun içinde her zaman kalır ve daima seni iğneleyecek yer ararlar.Başak Burcu Kadını Aşk Hayatında Nasıldır?
Aşk hayatında ise utangaç bir burçtur. Bazen neyi nasıl yapacağını bilemez nasıl konuşması gerektiğin vs vs. Kafasında bir yığın şeyler döner acaba yanlış mı söyledim, ne düşünüyor, şu an nasıl görünüyorum, kıyafetimi beğendimi, saçım nasıl buldu acaba, gibi gibi bir sürü soru dolanır aklında. Kendini rahat hissedemeyebilir ve kasabilir. Bu durumda karşı tarafın ipleri eline alması ve gayet sakin bir şekilde idare etmesi gerekir.

başak burcu kadını aşk hayatı nasıldır? Üsluba çok önem verir. Küfür, hakaret edici cümleler bir anda soğumasına sebep olabilir. Karşı tarafın temizliğine de dikkat eder, malum temizliğiyle bilinen bir burç. Tırnaklarına, kıyafetlerine her şeyine bakar. Yaptığın her hareketi kontrol eder.
Onunla birlikte olmak istiyorsan olabildiğince temiz, bakımlı, düzgün konuşan, esprili, sıcakkanlı, onu eleştirmeyecek, her ne olursa olsun daima saygı duyacak biri olmalısın yoksa çok zor.103 Yorumla
Başak+1 yılBayıldım. Her cümlende kendimi gördüm. Beni benden daha iyi anlatmışsın resmen.
Terazi+1 yılŞahane bir görüş olmuş :)
a Kova+1 yılMerhaba 🌸
Görüş Fırsatı'nın kazananı sen oldun! 🥳 25 TL değerinde Amazon Hediye Çeki için lütfen bizimle iletişime geç.
Sevgiler. 🙏🏻
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Başak Burcu Kadınının genel özellikleri Başak Burcu Kadınının Özellikleri
Başak burcu kadını, hayata karşı sorumluluğunu bilen bir kadındır. Hırs hayatının merkezindedir. Yaptığı veya yapmayı tasarladığı her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünür. Etrafında ki olayları öğrenme konusunda detaycıdır. Karşısında ki insanı konuşturmak için didik didik eder. Kişiliğini ele almak gerekirse, Başak burcu kadınları nazik ve kırılgan yapıya sahiptir. Başak burcu kadını ev düzeninde aşırı titizdir. Bu titizlik neredeyse hastalık olarak nitelendirilebilinir. Olayların en ufak detayları bile çok önemlidir. Evcimendir ve ev hayatına düşkündür. Sosyalleşmeyi, gezmeyi yani fazla dışarıda bulunmayı sevmez. Başak burcu kadınları aşırı anaç bir yapıya sahiptir. Evlenip çoluk çocuğa karıştıklarında çocuklarına zaman ayırmaktan mutluluk duyar. Başak burcu kadını şakacı bir yapıdadır. Bu nedenle arkadaşları arasında çok sevilen kişidir.
Başak burcu kadını çalışkandır. İş hayatında iyi yerlere gelebilir. Müthiş zekidirler. Ancak her zaman en iyisini ararlar. Fazla mükemmeliyetçi olduklarından bu ara ara başlarına bela açabilir. Hayatının ipleri onun elinde olsun ister. Bu onun huzurlu olmasını ve kendisine güvenmesine etkendir. Başak burcu kadınının aşkını kazanmak zordur. Çünkü ilk tanışmada mesafeli davranır ve soğuk olarak nitelendirirler. Hayatlarına aldıkları kişinin yalan söylemesinden hoşlanmaz. Bu yüzden dürüstlüğe önem verirler. Para onun için sadece bir araçtır. Fazla önem vermeseler bile maddi olarak sıkıntıda olmak istemez.
Titizdir. Evinde düzen sever. Çocuklarına karşı aşırı korumacıdır. Olumlu Tarafları
Başak burcu kadını aşırı titizdir. Bu bazıları için olumsuz karşılansa da bence olumlu yöndür. Eviniz asla dağınık olmaz. Müthiş bir düzen içerisinde olur. Yardım severdir. Tanıdığı ya da tanımadığı herkese elinden geldiğince yardımda bulunur. Eli pratik ve hızlıdır. Güvenilir ve dürüst yapıdadır. Geleneksel yapıdadır. Aile bağlarına önem verir.

Çoğu zaman gergindir. İçsel savaş halindedir. Denge sağlanmazsa ilişkide çatlaklar oluşabilir. Olumsuz Tarafları
Başak burcu kadının olumsuz tarafları her burçta olduğu gibi illa ki vardır. Bunlar arasında herşeye mantıkla yaklaşmasını söyleyebiliriz. Gergin ve dediğim dedik yapıdadır. Çoğu zaman dalgın ve sinirlidir. Çünkü kendi içerisinde durumların savaşını vermektedir. Yenilikten hoşlanmaz, düzeni bozulsun istemez. Ev taşınmasında en mutsuz burç Başak burcudur.
Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?
Kendisi gibi dürüst ve yapmacık olmayan erkeklerden hoşlanır. Saygısız ve kaba insanlara tahammülü yoktur. Kabalık ve saygısızlık yapan erkeklerden hoşlanmaz. Eleştirel yapıdadır bu yüzden onun eleştirilerine kulak veren erkeklerden hoşlanır.
Genel Anlamda Nelerden Hoşlanır?
Titiz olduğu için temizlikle ilgili her şeyden hoşlanır. Epi topu bir kaç yakın dostu vardır. Onlarla zaman geçirmekten ve eğlenmekten çok hoşlanır. Eleştirel yapıda olduğu için insanları eleştirmekten hoşlanır.

Başak Burcu kadını sadık ve güvenilirdir. Aşk Hayatı
Asla kolay elde edemezsiniz. Karşınızda ki kadının güvenini kazanmak zaman alacaktır. Ancak tek eşliliğe inandığından sadıktır. Güvenilir bir yapıya sahiptir. Dürüstlüğe önem verdiğinden size asla yalan söylemez. Arkanızdan gizli işler çevirmez. Size aşık olurlarsa kıskanabilirler. Sevdiğini herkesten kıskanır. Eğer aldatırsanız geri dönüşü yoktur. Sizi asla affetmez.

Burç uyumuna baktığımızda Oğlak ve Boğa baş sıradadır. Uyumlu Burçları
Toprak grubundan Oğlak ve Boğa burçları ile iyi anlaşır. Bu burçlarla hayata bakış açıları aynıdır. Birde su grubundan Yengeç ve Akrep burçları ile muhteşem birliktelik yaşayabilirler. İkizler ve Yay burçları ile anlaşamaz. Yay Koç ve Aslan erkeği ile iniş çıkışlı ama heyecanı yüksek bir ilişki yaşayabilirler.
Umarım verdiğim bilgiler ile faydalı olabilmişimdir. İlişkinizde bol şanslar. ✌️20 Yorumla
+1 yılBaşak Burcu Kadının Özellikleri Nelerdir?

Merhabalar, sorunuza öncelikle başak burcu hakkında genel bilgiler vererek başlamak istiyorum. Başak burcu toprak grubuna ait değişken grupta bulunan Merkür gezegeni tarafından yönetilen bir burçtur. 23 Ağustos-23 Eylül arasında doğan herkes bu burca mensuptur şimdi gelin genel özelliklerine bakalım.
Başak Burcu Genel Özellikleri Nelerdir?

Başak burcu astrolojinin en temiz ve titiz burcudur hatta hastalık hastası seviyesinde temizlik hastası ve pinpiriklililerdir bunun dışında hiçbir şeyi beğenmez ve her şeyi eleştirirler, Merkür gezegeninin ona verdiği iletişim yeteneği sayesinde insanlarla kolay iletişim kurarlar, sorumluluk sahibi insanlarıdır, mantıklı ve rasyonel düşünürler, o kadar çok eleştirmeyi severler ki kendilerini bile gömerler, karşısındaki erkeğe saplantı yapmaya çok müsaittirler, yardımsever, çalışkan insanlardır.
Başak Burcunun Aşk Anlamında En İyi Anlaştığı Burçlar Nelerdir?

Başak burcunun en iyi anlaşacağı burçlar diğer toprak grubu burçları olan oğlak ve boğalardır bunun dışında su grubu burçları; akrep, yengeç ve balıklarla da iyi anlaşırlar hava (ikizler, terazi, kova) ve ateş (aslan, yay, koç) burçlarıyla kolay kolay anlaşamazlar. Genel olarak aşk anlamında en iyi anlaştıkları burç diğer bir toprak grubu olan ve öncü grupta bulunan oğlaklardır. Eğer baskın karakterli oğlakları eleştirmezlerse büyük bir aşk yaşayabilirler.
Başak Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri Nelerdir?

Başak kadınları genellikle minyon yapıda olurlar hiçbir şeyi beğenmeyip eleştirdikleri için kendi bakımlarına çok dikkat ederler her zaman temiz ve bakımlı görünürler modadan bir terazi burcu kadar anlamasa da gene hiçbir şeyi beğenmediğinden ötürü ince eler, sık dokur ve özenli giyinir.
Başak Kadını Aşk Hayatında Nasıldır?

Başak kadını her ne kadar ben mantıklı düşünüyor ve yaşıyorum diye söylese de aslında karşısındaki erkeği bezdirecek derecede duygusaldır. İnce eleyip sık dokuduğu için şıpsevdi değildir, güvenmesi ve sevmesi zaman alır bunun dışında geçmişte yaşayan biri olduğu için saplantı yapmaya fazlasıyla müsaittir yani sizinle birlikteyken aklı hala eski sevgilisinde olabilir ya da zamanla size saplantılı olabilir bu konuda dikkatli olmakta fayda var.
Övdüm de gömdüm de ama hep gerçekleri konuştum umarım beğenmişsinizdir.10 Yorumla
+1 yılBaşak Burcu Kadının Özellikleri Neler?
Burçlar kişiyi çok etkilemez ancak tabiki de belli bir miktar etkiler. Çünkü burçlar uzayın ve dünyanın hareketleri sonucu oluşur ve insan vücudundaki çeşitli kimyasallara etki eder. Bu çeşitli kimyasallar ise kişinin duygu durumunu kişiliğini az da olsa etkiler. Başak burcu kadını tahminimce biraz daha düzenli olabilir, bu çoğunlukla böyledir. Yani her zaman tutmak zorunda değil. Daha çok azimlidir ve çalışkan olmasından mütevellit tuttuğunu koparan ve başarılı biridir. Buna kadın olmasını eklersek de daha dişlidir ve daha sahiplenicidir. Yani bence böyle. Bunlar her zaman tahmindir, biraz olmayadabilir çok da ciddiye almam ben burçları çok, genel konularda doğrudur ama bence. Ya da duygu durum değişmesine etki eder. Hatta bizim mood dediğimiz şeye etki eder. Güne mutlu uyanman senin burcunlar alakalı olabilir ya da güne bıkkınlıkla uyanman. Neyse yorumum bu kadar iyi bayramlar herkese.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşak burcu bir kadın bana aşıktı. Sevdiklerine çok değer veriyorlar sevmediklerinin yüzüne bile bakmıyor konuşurken ilgilenmiyorlar... Zeka dan hoşlanıyor lar. Korunma istekleri var etraftan gelebilecek her şeyden. Her şeyi konuşuyorlar çok dertliler ve dünyanın en dertlileri onlar gibi davranıyorlar. Verdiğiniz öğütlerin yarısını anca tutar lar. İstemediği bir şey olunca çocuk gibi ağlıyorlar severken ölümüne seviyorlar ayaklarınıza bile kapanırlar aşık olursa, kendilerini çok üstün gösterirlet diğer insanların yanında ama içlerinde minik bir kedicikler. Dışarı çıkmayı severler ama tek başına çıkınca çeknirler arkadaş bulma konusunda iyi değiller. Biraz ilgi görürse peşinizi bırakmazlar. Çok ilgi görürse kaçarlar. Böyle işte (üstünüze alınmayın bildiğim kadarını söyledim)
30 Yorumla
+1 yılBaşak burcuyum. Ama seçme şansım olsa başak olmak istemezdim çünkü çok ince düşünceli biriyim ve karşımdaki kişiden her kim olursa olsun asla bunu göremiyorum ve yaptığım her şey tek taraflı kalıyor. Fedakar, araştırmacı, detaycı, düzenli ve maalesef kafaya takan biriyim. Kafaya takmalar beni uykumdan edebikecek derecede olabiliyor. Çok sever çok değer veririm ama karşılığında sadece can sıkıntısı ve moral bozukluğu ile karşılaşırım. Mükemmeliyetçi yapımdan ötürü güzel bir kadın olduğum söylense de güzel bulmam kendimi illa bir eksiğimi bulurum ve karşımdaki kişinin de eksiklerini çok rahat bulurum. Ilişki flört değil her zaman ciddi olmalıdır. Gel geç işlerin insanı değilimdir.
30 Yorumla
+1 yılBaşak burcu kadını mukemmeliyetcidir yaptığı iste en iyisi olmak ister.
Titiz calisir ve etrafındakilerin de titiz olmasını arzular.
Zekidir ve genelde zeki oldugu kadar da güzeldir.
Çalışkan ve yardımseverdir. Toprak grubu burcu oldugu için sakin bir yapısı vardır.
Ince ve hassas bir ruhu olmasına rağmen olaylara mantik çevresinden de bakabilmektedir.
Kendisi su grubu ve toprak grubu burclariyla iyi anlaşır. (Boğa, oğlak, akrep, yengec ve balık.)50 YorumlaHer burcun özellikleri farklıdır evet ancak karakter de bazı özellikler eklenmesi de rol oynuyor aile yetiştirme tarzı ve insanın kendini geliştirme şeklinin de bunlara etkisi olduğunu düşünüyorum başak kadıni Deli dolu olur severse tam sever olmayacak dua ya amin demez 😘
10 YorumlaBen de terazi burcuyum
Bana günde en az 150 - 200 tane kız bakıyor
Hepsiyle sevgili olsam acaba ne olur merak ettim?
Basak burcu olup olmadığı beni ilgilendirmez iyi bir kız olması daha çok ilgilendirir beni
Ama size gidinde her kıza sen kotusun iyi bir insan değilsin demeyin üzmeyin onlarında hakki var onlarda sevgi istiyor sen bir kediye kovarsan ona kötü davranırsan üzülür korkar kimsenin yanına gitmez çünkü o anı hatırlar
Banada bir kız sen çok kötü birisin demişti çok üzülmüştüm hala sorsanız hatırlarım...00 Yorumlaİşin çok zor başak kadını için surekli başarılı olmalisın yani başarısiz oldügun an senden uzaklaşir ve titiz olmalisın yani oyleki tirnağin da dahi leke gorse o an senin yanin da durmak istemez bunu da belli eder biraz sert ve dobradırlar yani onları mutlu etmek çok zor...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşak burcu titiz ve çok inca detaylara takılan biridir.
Mükemmeliyetçidir.
Hassas ve kırılgan yapıları vardır.
Nazik ve kibardır.
Partnerinin kıyafetine duruşuna diksiyonuna çok dikkat eder. Davranısları nerede nasl konuşması gerektiğini bilen birini ister hayatta seni seçmişse mükemmelliğe yakın bulmuştur ama ufacık bir hatanda gözden düse bilirsin. Cok ince düsünmelisin.216 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😂.
Cevap sahibi+1 yılKeselim yanlzlık güzel
Cevap sahibi+1 yılÖzledim buluşalım diye bu sıcakta darlıyanı kapıya dayananı yok ailenle tanıstır diyip duranı yok evlenelim diyeni yok ya bunları benim yapmam gerekmiyor mu neden bana yapılıyor yok yok diyip duruyorum var yahu var aklımdan şüphe ettim şu an ah ah sigarada kullanmıyorum ki gidip tüttüreyim anca meyve suyu içip kafamı duvarlara vurayım bn
Cevap sahibi+1 yılO numaralarada karnımız tok iradesi sağlam adam lazım bize mesafesini durucağı yeri bilsin sevgili demek kocam demek değil rahat rahat gevşek gevşek konuşamaz benimle. Bir bakışımla mesafeyi koyarım. Sevgilinim ama ben senin diyorlar ya bide sanarsın tapulu malımda tapumu almış ne ayaksn sen diyip dalasm geliyor benim 😂😂benden olmaz
Cevap sahibi+1 yılYok oğlak burcuyum ben
Cevap sahibi+1 yılBaşak burcuyla iyi anlaşrım😂bende fazla detaycıyımdır mükemmelliyetçiyimdir ama benim ortam yoktur ya hiç umursamam çöplük gibi olur ev ya da pırıl pırıl olur mis gibi kokar 😂yalandan nefret ederim yalan söylemek yerine biseyleri saklamayı tercih ederim ama sorarlarsa da dan diye doğruyu diyiveririm😂bu yüzden lise yıllarmda kapıyı üstüme kilitleyip konuşmayı reddediyorum dediğim çok olmuştur😂
Cevap sahibi+1 yılKendine yalan söylenmesini istemeyip yalan söyleyen bencil insanlar vardır. İşte ben tam olarak onları hayatmdan uzak tutuyorum. Güvenmek şart heran napıyo nerde kimle düşüncesi yoruyor. Gözüm arkada kalmamalı.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
Bir başak kadınıyla olmak her yiğidin harcı değildir. Kendimden yola çılarak düşünüyorumda zor yani. Bazen çok tatlı bazen çok sert ama aradaki geçişi anlamak neye neden bozulduğunu çözmek çok zor.. ben bile kendimi anlamış değilim. Ansızın bi depresiflik çöküyor sonra çık çıkabilirsen.. senden uzaklaşırsa anla ki bi şeye bozulmuştur..
30 Yorumlaİşlerinde hayatlarında düzenli tertipli
Çok tatlış kızlar.
Bizim ofisde 3 tane var bunlardan üçüde güvenilir insanlar. Benim için en güzel özellikleri bu.20 YorumlaBen basak burcuyum; bazen takintili sekilde titiz olabiliyorum, asiri duygusalim her seye aglayabilirim, sevdiklerime kendimden daha cok deger veririm o da oyledir belki
20 Yorumla
+1 yıl30 yalındasın ama hala bilimle alakası olmayan burçlara inanıyorsun bende Başka Burcuyum ama alakam bile yol burcumla arkadaşlarım Akrep Burcu ama Başak sanarsın eskinin üfürükcüleri büyücüleri varsa şimdide burç yorumcuları var.
00 YorumlaHastalıklı hepsi. havadan nem kaparlar, bende başak erkeğim ama başak kadınlarıyla asla anlaşamam. aşırı kibirliler, kendilerini çok beğenmişler.. bugün böyle. yarın başka ruh halindeler.. hasta ederler insanı
01 YorumlaBaşak burcu sakin, temiz, titiz, kafasına eseni yapan, planlı, ailecanlı vs. Özelliklere sahiptir. En güzel anlştığu burç ise kesinlikle ve kesinlikle Boğadır
10 Yorumlaİlk adımı karşıdan beklerler çünkü utangaç bi yapıları vardır. İlk başlarda çok üstüne gidilmesinden hoşlanmazlar. genel olarak Çiçek böcek doğa hayvan severler. Ön yargılıdırlar bu yüzden ilk başlarda çok dikkatli olmanda fayda var güvenini kazandıktan sonra zaten sana bağlanmış olacaktır. Küçük hediyelerden hoşlanırlar
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 580 cevap paylaştı. sahiplenici, titiz, detaycı, duygusal, mükemmeliyetçi, Analizci, sempatik, cana yakın, ayrintici... ne kadar burclara inanmasamda Basak kadını böyle 🙂
12 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Kibirli ukala çıkarcı ve benciller. Çevremde var hiç anlaşamam. Ama güzeller shdh
41 Yorumla
Başak+1 yılAkıllı olmak lazım bu çağda hele ki ha birde evet yüz ve vücut yapımız gerçekten güzel oluyor allah nazardan korusun
Yükselenim başak olduğu için bende ki özellikleri şunlardır. Çok detaycıyım. Takıntılıyım. Süslenmeyi, takıp takıştırmayı ve bakım yapmayı çok severim. Bir şey beni tatmin etmediyse kendim de dahil çok sert eleştiri yapabilirim yani acımam. Hijyene temizliğe önem veririm. Ama mutlaka bir yeri de dağınık bırakırım. Böyle de gelgitlerim var.
00 YorumlaBurçlara pek inanmam. Biriyle tanıştığımda en son soracağım soru bile olmayabilir :) o sorarsa nezaket icabı bende sorar. Aldığm cvp karşısında burcuyla alakalı geyik yaparım
00 Yorumla
+1 yılBurçlara inanmam , insanın karakter özellikleri doğduğu günde degil genetik olarak döllendigi anda kaydedilir yüzde 50si , kalan yüzde elli de yetiştiği sosyal ortam ve aile tarafından belirlenir
00 YorumlaBurçlara inanmayın. Gizli şekilde ırkçılık yapmış oluyorsunuz. İnsanların doğduğu yer, zaman, aile, ekonomi, hayat şartları ve duygusal psikolojisi her zaman değişebilir gelişebilir. Yorumlardaki herkes şöyledir böyledir yazmış. Birisi iyi derken diğeri kötü demiş. Burçlar ve fallar gereksiz şeylerdir
00 Yorumla
+1 yılDuygusaldırlar. Bir de çok ince eleyip sık dokurlar insanı yorarlar. İlişkide hep onun istedikleri olsun isterler. Karşı taraf için pek bir zahmete girmezler.
00 YorumlaInanirmisin bende cok merak ediyorum bende basak burcu bir kadinla tanistim surunduruyor beni evet demiyor bi turlu
10 Yorumla
+1 yılÇok pinpinikli ve narin olduklarını söyleyebilirim. Ayrıca temizlik hastası olduklarını da belirtmeme gerek yok sanırım 😂
10 YorumlaÖff bence başak burçları çekilmez ya, o dengesizliklerine dayanamıyorum 😅🙄
21 Yorumla
İkizler+1 yılHer basak oyle degil ama?
+1 yılİnce ve hassas ruhludur
Soğuk ve mesafelidirler
Pintidirler20 YorumlaBaşak burcu kadınların alayı deli dengesizlik de liderler ne yapacakları belli değildir adamın anasını…😏
00 Yorumla
+1 yılHırslı oluyolar, çoğu kibardır ve aynı zamanda çok titizlerdir
11 Yorumla
İkizler+1 yılKibarliga degilde titizliklerine inaniyirum
+1 yılBaşak burcunu ben anlattım bencemde okuyun isterseniz
10 Yorumlatek kelime ile özeteyecek olursak özetlenmezler :-) .. çamaşır suyu kokarlar :-) cinsler
00 Yorumla
+1 yılSen bırak başagı falan filanda en güzelligine bak burclara gore evlenilmez
00 YorumlaSahiplenmeyi sever çok titizdir temizlik sever duygusaldır birazda sevdiği zamanda zor bırakır
00 Yorumla
+1 yılAşırı pinti
El işinde hamarattırlar.
Baskın karakterlidirler.00 Yorumla
+1 yılBaşaklara bayılırım
Kesin renkli gözlü değil mi02 Yorumla
Yengeç+1 yılHayıırr
Başak+1 yılGenelde kahverengi oluruz
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakıntılıdır her sey kendi istedigi gibi olsun ister mukemmeliyetcidir. Alfadir
23 Yorumla
Yengeç+1 yılAhahahahsfsgwwj aynenn
Cevap sahibi+1 yılBaşak burcu olmak zor
Başak+1 yılBiraz.
+1 yılBaşak burcu diye ayırmak çok saçma ben de başak burcuyum arkadaşım da ama çok çok farklıyız, burçların özellikleri diye bir şey yok. Burç özelliği diye herkeste olan genel özellikleri yazıyorlar böylece insanlar burçlar gerçek zannediyor.
01 Yorumla
Boğa+1 yılGyzel bi yazi
+1 yılAşırı titizler tutumcular detaycılar ister güzel olsunlar ister bakımsız garip bi çekim kuvvetleri var kararlarından kolay kolay dönmüyolar ben anlaşamam ama genel cevremdeki cogu insan başak burcu kadını ya da erkeği garipler ama çekiciler
00 Yorumla
+1 yılHangi burç olursa olsun biraz gıcık et fazla abartmadan o karakterini belli edecektir zaten
00 Yorumla
+1 yılBenimde başak Burcu kız arkadaşlarım var çoğunluğu fazla titiz ve iyimserdir çorap kokusuna fazla dikkat ederler😂
20 Yorumla
+1 yılGenelde titizdirler ve ben odaklıdırlar. Genelde kendilerini daha çok önemserler. Ama iyi insanlardır yani tanıdığım tüm başaklar enerjik ve genelde pozitiftirler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen başağım biraz takıntılı ve ayrıntıcı oluyoruz genelde
00 YorumlaYükselenim başak biraz kendimden pay biçerek yazıcam🦥 aşırı titiz sorumluluk sahibi oldukça kırılgan ve hassas yapıları vardır
10 YorumlaDetaycı mükemmelliyetçi sevdiği zaman güzel seven öylesine ilişki yaşamayan burç kendimden biliyorum : p
10 Yorumla
+1 yılBaşak Burcu kadını genelde sessiz sakin yapılıdır ve temizliğe çok önem verir giyimine dikkat et
20 Yorumla
+1 yılAllah ikizler burcundan korusun abi başak iyidir :))
10 Yorumla
+1 yılHem zeki hem guzeller. Siz zeki ve guzel bir kadin ariyorsaniz basak burcu sizi bulur 😎
10 Yorumla
+1 yılMerhaba fazla bağlanmadan uzaklaş insan değillerdir
00 Yorumla
+1 yılBurçlara pek inanmam mesela ben yay burcu olsam bile yay burcu gibi değilim böyle düşün
00 Yorumla
+1 yılYükselenim başak burcu kadını. Bir tane Başağa denk gelsem başımın tacı yapıcam ama 🤷🏻♂️
00 Yorumla
+1 yılBaşak burcunun ta kendisiyim, sor
10 Yorumla
+1 yılBir başak Burcu olarak bize bulaşmayın ajkakakwoow
11 YorumlaTemizlik manyağı titiz oluyorlar.
00 Yorumla
+1 yılTemiz titiz kuralcı fazlasıyla sorumluluk sahibi
00 Yorumla
+1 yıladı üstünde iste başak eşittir vaşak
00 YorumlaTitiz detaycı lar bildiğim kadarıyla
00 Yorumla
+1 yılSen sadece burcuna göre ayırma onu
00 Yorumla
+1 yıldetaycı ve dırdır seven
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de başak erkeğini merak ediyorum
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Greyx herşeyi değil
Cevap sahibi+1 yıl@Greyx nasıl da biliyor ☺️
Gizli Üye(25-29)+1 yılburçlara kesinlikle inanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah korusun Başak kadınından 😅
02 Yorumla
Başak+1 yılSebep shshs
Cevap sahibi+1 yılEn Yakın çocukluk arkadaşım Başak onunla evlendiğimi düşünüyorum kafayı yerdim 😅
Dediğim dedik kadınlardır.
10 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026